iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 137

• 26 441
  • 624
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,  има направена поръчка от iherb ,  но не ми я доставиха.Пратката мине върната в Естония (не знам защо).Какво да направя ,за да ми се възстанови сумата .Безуспешно се опитвам да се свържа с Бг пощи,за да ги попитам каква е причината.

# 571
Здравейте,  има направена поръчка от iherb ,  но не ми я доставиха.Пратката мине върната в Естония (не знам защо).Какво да направя ,за да ми се възстанови сумата .Безуспешно се опитвам да се свържа с Бг пощи,за да ги попитам каква е причината.
Аз съм на същия хал... Пратката в момента, в който е пристигнала в БГ е била сложена в чувал за връщане в чужбина. Съсипах се да звъна на смотаните пощи, никой не вдига, два пъти ходих на място в пощенски клон, пак нищо. Надявам се от сайта да ни върнат парите, тъпото е че ще загубим намалението...

# 572
  • Berlin
Ето сега, до 30.09, ще има намаление на целия сайт, 29%. Време отново за покупки. Аз съм забравила магнезий да взема, тъкмо навреме идва промоцията. Има ли хубав магнезий с по-висока доза в една таблетка, доколкото виждам от моите търсения, все по около 100мг са?

Моят код - DCN033[/i]

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 11:11 от abs

# 573
  • София
Здравейте,  има направена поръчка от iherb ,  но не ми я доставиха.Пратката мине върната в Естония (не знам
Скрит текст:
защо).Какво да направя ,за да ми се възстанови сумата .Безуспешно се опитвам да се свържа с Бг пощи,за да ги попитам каква е причината.
Здравей!
Опитай да се свържеш с БГ Пощи - не може да не ти вдигнат. Aко пратката бъде върната, iherb ще ти възстанови сумата. Парите може да върнат веднага, след като видят, че пратката пътува към тях или след като пристигне при тях. Най-често връщат парите веднага.

- валиден до 30.09 - 20:00ч

# 574
  • на последния етаж
Ето сега, до 30.09, ще има намаление на целия сайт, 29%. Време отново за покупки.
Има ли код? Как се прилага намалението? И аз искам да взема магнезий и витамин К.

Код за отстъпка при поръчка от www.iherb.com - KJB032

# 575
  • Berlin
Да, при мен директно в количката се вижда кодът. Каквото сложих, беше намалено - магнезий, колаген, дъвки Relaxed.

# 576
А няма ли как да се говори с тези от ихерб да я изпратят наново, но със спиди.

Нати, а с твоята какво се случва?
Казват ли защо са я върнали.
Ох, тия са абсолютни идиоти.

# 577
  • София
А няма ли как да се говори с тези от ихерб да я изпратят наново, но със спиди.
Нямат такава практика.
Трябва отново да се пусне, нова поръчка и да се избере метод на доставка Speedy.

Пишете на iHerb за всеки един проблем с БГПощи.
Помолете ги да премахнат автоматичното предлагане на метод на доставка БГ Пощи... защото понякога, по невнимание, се пуска поръчка с тях или сайта е заменил (по-някаква тяхна си техн. причина) Speedy с БГ Пощи.
Както и да върнат под кошницата двата метода на доставка за да се виждат добре и всеки да може да си избира метода, който предпочита. В момента се виждат на втора страница (Checkout) , при пускане на поръчка.
(при мен автоматично се прилага БГ Пощи)
Моля, оплаквайте се от БГ Пощи и за най-малкия проблем, защото има вероятност доставката със Speedy да отпадне... и ще си останем само с БГ Пощи и проблемите, които ни създават.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 11:13 от denis©

# 578
  • на последния етаж
При мен не са намалени цените. Sad

# 579
Да, задължително пишете на ихерб и се оплаквайте.
Оплаквайте се и на бг пощи, някъде пуснете жалба.
Искайте обяснение от бг пощи как така пристигнала и веднага е пусната за връщане.
Не можем да останем с бг пощи за доставчик.

Денис, а защо да има възможност спиди да отпадне.
Може пък еконт да се включат.

Абе като си поръчвам много си внимавам какво ми пише.
Ако някой ден ми пише пощите, приключвам.

# 580
  • София
На няколко пъти вече се отказам от сайтове заради БГ Пощи... Еконт им е вече двойна доставката и ако Спиди отпадне бих си преосмислила покупките за съжаление...

# 581
Как така двойна доставка? Какво значи това?

# 582
  • Berlin
Лита, а в кошницата виждаш ли EUSW29 (или го въведи ръчно)? Може да не е за всички валиден още от сега. Би трябвало да има голям банер за него на главната страница.

# 583
  • София
Как така двойна доставка? Какво значи това?
Значи, че до офис със Спиди ми е 5лв, а с Еконт над 8лв вече Simple Smile

# 584
  • на последния етаж
Въведох ръчно и го прие, благодаря много, abs! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт