iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 137

• 25 617
  • 612
  •   7
Отговори
# 585
На мен и пет лева не ми е със Спиди. Доставката ми е безплатна.
Ама вземете си нещо да си направите безплатна доставка.
3 лв нищо не са.
Много рядко плащам доставка. Опичам си нещата.

Та много ви моля отново всеки да пише на ихерб и да се оплаква  от бг пощи.

Скрит текст:
Преди време станах жертва на измама онлайн - май месец. Закупих нещо, оказа се боклук, разбрахме се да го върна и ще ми върнат парите - 90 лв.  3 месеца нямаше пари, само разправии. В началото фирмата ми обещаваше само. След месец и нещо подадох жалба и ме пренасочихе към европейския център тъй  като седалището на фирмата е в Румъния. И ми се върнаха парите. Този месец.
На другите хора, които не подадоха жалба още нищо не са върнали, а само им обещават.
Ама на единия като му казах, че са ми върнали парите се оцъкли едва л и не. Но не иска да праща жалба. Не си знаят правата, не си ги търсят, но много българи са такива. Дай му да мрънка, да дудне какви мошеници, но да напише жалба и да прати по имейл е много трудна работа.
Извинявам се за лиричното отклонение.
Не трябва да си мълчим и трябва бг пощи да се клепат отвсякъде

# 586
А къде точно трябва да пиша на iherb?Може ли малко насока.Предпошагам трябва и на английски да е?
Много опити направих да се свържа в Бг пощи но без успех и дори и да се свържа те какво ще направят ,като са я върнали вече.
Реално мога да направа  нова поръчка ,за да ползвам намалението ,но пак 200 лв да не загубя.

# 587
  • София
Аз говоря ако имам доставка. Сега всеки път няма да правя големи поръчки за неща, който не ми трябват, за да избегна доставки...

# 588
Аз говоря ако имам доставка. Сега всеки път няма да правя големи поръчки за неща, който не ми трябват, за да избегна доставки...

Ами винаги може да си избера нещо, което ще ми трябва след месец и половина.
Примерно дори и от аптека да купувам нещо онлайн. Трябва ми нещо за 12 лв, но доставката е 50 лв за безплатна.
Ами много лесно си избирам неща, които ще използвам. Не са пари на вятъра.
Примерно може да не ми трябва баш сега слънцезащита, ама след месец ще ми свърши като е на 50 % защо да не купя.
Примерно давам.

А къде точно трябва да пиша на iherb?Може ли малко насока.Предпошагам трябва и на английски да е?
Много опити направих да се свържа в Бг пощи но без успех и дори и да се свържа те какво ще направят ,като са я върнали вече.
Реално мога да направа  нова поръчка ,за да ползвам намалението ,но пак 200 лв да не загубя.

Ох, това вече не знам, но и аз се зачудих.
Денис, сподели как да се свържем при нужда. Или някой друг който знае.
Гледам и аз тука, нещо не виждам имейл. Има неактивен чат.

# 589
Денис,
Може ли да те помоля да ми препоръчаш някакъв продукт за интимна хигиена, подходящ при бременност? Нещо не можах да се ориентирам.
Ще пиша на сайта с оплакване от БГпощи, сто процента ми ги е избрало автоматично и не съм видяла. Казвам ти буквално 100пъти им звънях, свързване няма...

# 590
От сайта си следят пратките и сами ще установят проблем,дори и да не им пишете.При мен така се получи с пратка ,която трябваше да се достави със Спиди и те подадоха сигнал към куриера за недоставена пратка.Коректни са и ми върнаха парите.

# 591
Да бе установяват. И какво от това.
Нека да си се оплачат хората лично. Нима ти е приятно да си купиш  неща с голяма % отстъпка, неща които ти трябват. И после да ти върнат пратката. Да ти върнат парите. Ама ако трябва да поръчаш това, ще ти излезе по-скъпичко.
Ама оплаквайте се. Лично, писмено. Аз бих си искала обратно тази пратка, на тази стойност. Особено ако са ми били на промоция и то изгодно.

Ще върнат парите, коректни са. Ок.
Но трябва хората да се оплачат. Да знаят, че са недоволни и това не е ок, не е нормално.

Аз също искам да знам къде може да се пише лично на ихерб.

# 592
Денис, може ли съвет, има един много изгоден лактоферин на марката Vitamatic.
Не съм я чувала, дали е добра?
Не давам линк, че ми натрапваше код.

# 593
A за моите продукти изписва така, не мога да избера Спиди:

# 594
Мисля, че има ограничени и в килограмите.
Но мисля, че се писа как за определени артикули не можело със спиди.
Много ли са ти нещата?
Може да опиташ да ги разделиш на две поръчки и да видиш няма ли да стане със спиди.

# 595
  • Berlin
Някой продукт не може със Спиди, пробвайте да махнете един по един, докато се появи Спиди, ако държите да е с тях.

Моят код - DCN033

# 596
Видях кой е Simple Smile един чай беше, ама го махнах, за да я пусна със Спиди.

# 597
А няма ли как да се говори с тези от ихерб да я изпратят наново, но със спиди.

Нати, а с твоята какво се случва?
Казват ли защо са я върнали.
Ох, тия са абсолютни идиоти.
А, казват... Заявих си да ми върнат парите, написах каква е ситуацията, тия дни трябва да си ги получа обратно.
Ако отпадне Спиди като опция много лошо наистина... Къде да им напиша така по-напоително какво висля по въпроса? Grinning

# 598
А няма ли как да се говори с тези от ихерб да я изпратят наново, но със спиди.

Нати, а с твоята какво се случва?
Казват ли защо са я върнали.
Ох, тия са абсолютни идиоти.
А, казват... Заявих си да ми върнат парите, написах каква е ситуацията, тия дни трябва да си ги получа обратно.
Ако отпадне Спиди като опция много лошо наистина... Къде да им напиша така по-напоително какво висля по въпроса? Grinning

Можеш ли да споделиш как си заявила да ти върнат парите. На кой мейл писа?

# 599
На самата поръчка като си я отвориш има да се заяви връщане.

Общи условия

Активация на акаунт