🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 36 059
  • 739
  •   2
Отговори
# 300
Демет и подутото лице .  Докато не започне да лъже като една друга звезда, че си е направила операция защото имала проблем с дишането, а очеизвадно си е променила носа , ще я харесвам. Започне ли с тези недомлъвки от мен твърдо не.

Скрит текст:
Жълтата светлина в снимки би стояла доста добре, но в сериали ми е гадна.

И предния път го казах и сега ще кажа, главния герой нито е Чаатай, нито Демет. Колата, за нея се пишеше много повече.
Също така това не е проект само на Демет, така както не е и само на Чаатай, на Джерен , на Неджип и другите. А на сценарист, режисьор, монтажист и сие. Без тях проектът ще е в облак. Актьорите просто са последните във веригата

Харесвам двамата, но не харесвам сценария, съответно и техните герои как са описани. На моменти и монтажа не ми харесва, но за да няма недоволни мисля все положителни неща да казвам или просто няма да пиша Joy

Чакам първа серия с нетърпение. Както и постера, дано не отнесе критики както този на Далечен град.

А аз не съм забравила за обещаното от мен. Hands V Просто трябва да се изпипат нещата Joy Надявам се вече да го завърша и да го постна

# 301
Много е модерна Демет, браво! Не щем да се прозяваме със скучни красавици.
Кате, хубаво благодарности, ама да вземеш да ми учредиш някаква награда, ако може и червен килим да има. Joy

# 302
Чакам първа серия с нетърпение. Както и постера, дано не отнесе критики както този на Далечен град.
В момента рекламата на сериала по Канал D представлява това:

Ако датата 17 септември се запази, дори и да има недоволство от плаката, няма да продължи дълго - днес е 6-ти септември, така че имаме максимум 11 дена за обсъждането му, пускането на 1-2 фрага и после идва самият епизод Kissing Smiling Eyes

Скрит текст:
В Х са питали г-н Седат какъв рейтинг очаква за 14 еп. https://x.com/SedatDilaver/status/1963879279231467570

Отговорил е следното:

"През 2024 г. на 17 септември, зрителският рейтинг на сериалите в prime time-а е 30%, докато на 24 септември е 34%. За пръв път шансът е на страната на сериала, защото мачът на Галатасарай от Шампионската лига за пръв път в историята е насрочен за четвъртък, а на 24 септември има мач на Фенербахче. Затова първият епизод от новия сезон трябваше да бъде на 17 септември. Изглежда някои решения се взимат без да се мисли. Все още няма официално изявление. Ако започне на 17-ти, ще има по-висок рейтинг от финала на сезона. Ако започне на 24-ти, ще падне.

Данните са налице, ако започне на 17-и, ще получи 6-8, а ако започне на 24-ти, в най-добрия случай ще получи 5. Това са почти 2 милиона по-малко зрители. Нека вземащите решения си направят труда да постъпят правилно."

Вчера са излезли доста видеа и снимки зад кадър, неофициални, разбира се. Не мисля да ги нося, че някой по-талантлив фен, вероятно ще може да си сглоби и монтира поне половината епизод вече...

Кате, хубаво благодарности, ама да вземеш да ми учредиш някаква награда, ако може и червен килим да има. Joy
Фло, за тебе винаги! Нали сме си приятелки People Dancers Само трябва да ми подскажеш за какво точно искаш да те наградя, за да не объркам категорията Stuck Out Tongue

# 303
Кате, ❤️
От Демет:

# 304
И от продукцията - Афра действително липсва... май Нисан стана наистина тек:

Новият сезон - скоро (без конкретна дата)

И всички 13 епизода в едно:

31 часа, без малко Tv

# 305
# 306
Много хубаво сравнение между Айлин и Нисан - двете героини, написани от Етем с 12 г. разлика. Е, Айлин не изцяло, но да не издребняваме: https://x.com/i/status/1964282755761713439

Качили са в Spotify музикалните теми, написани от Айту Яргъч за "Ешреф Рюя" Headphones https://t.co/GecfFHZuQ9

# 307
От Оя Доан

https://www.dizidoktoru.com/dizi/esref-ruya-2sezon-icin-sete-cikti-h47093.html

Дългоочакваният втори сезон на сериала на Kanal D, „Ешреф Руя“ е на снимачната площадка. Проведени са специални снимки за втория сезон на сериала с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир. Цветните кадри и видеоклипове, в които Улусой и Йоздемир се изявяват  с пяскащи дъски  бързо привлякоха значително внимание. Дуото доведе вълнението около новия сезон до своя връх.

СПЕЦИАЛНИ КАДИРИ ОТ ЧААТАЙ УЛУСОЙ И ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР

Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, очаквани с нетърпение от зрителите, изпълниха специално видео с клапърборд, за да обявят началото на втория сезон. Публикуваните кадри и видеоклипове бяха посрещнати с голям интерес от феновете.

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ НОВИЯ СЕЗОН?

След като плени зрителите с първия си сезон, „Ешреф Руя“ е готов да се завърне за втори сезон със своята завладяваща любовна история, силни конфликти и дълбоко прописани герои. Този сезон недовършената история на Ешреф и Нисан ще бъде подложена на още по-сурово изпитание от нови врагове и неочаквани съюзи.

ЛЮБОВ, ОТМЪЩЕНИЕ И  НЕЗАВЪРШЕНИ СМЕТКИ…

Докато борбата на Ешреф за оцеляване в затвора се слива с отмъщението и разплатата навън, пътят на Нисан към славата ще донесе нова опасност, изпълнена с мрачни тайни. Пресичащите се  съдби на Ешреф и Нисан отново ще докоснат сърцата на зрителите. Любовта, отмъщението и борбата за оцеляване ще бъдат пренесени на екрана с още по-голяма интензивност този сезон.

НОВИ ГЕРОИ ВЛИЗАТ В ИСТОРИЯТА

Продуциран от Tims&B, една от водещите продуцентски компании в индустрията, с участието на Тимур Савджъ и Бурак Саяшар, режисиран от Улуч Байрактар ​​и написан от Етем Йозъшък и Локман Марал, историята на Ешреф Руя ще стане още по-завладяваща с добавянето на нови герои.

С историята си, която се развива от различни фронтове, където се разказват любов, мрачни връзки, предателства и борби за власт, „Ешреф Руя“ скоро ще бъде по Kanal D с новият си сезон!

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 16:55 от femmi2

# 308
Продължаваме с публикация от продукцията и неопределеното "скоро":

Роклята, с която Демет се появява във видеото с клапата е от новата марка на Пелин Кая (Мода&общество):

"Нека споделя някои новини за моята собствена марка, @klassestudio. Демет Йоздемир, която много харесвам както като човек, така и като актьорска игра, носи роклята ми модел Zoe в тийзъра за втория сезон на Eşref Rüya, сериал, който гледам ревностно всяка сряда вечер. Носи я с безупречна елегантност - с една дума - обожавам я!

Бих искала да благодаря на създателите на тази красива среща @nurolakbal и на моята дигитална агенция @bcaglobal.us."

От собственика на ресторант Fasuli Galataport:

"В нашия клон „Галатапорт“ на Фасули посрещнахме уважаваната актриса Демет Йоздемир. Винаги сте добре дошли, добър апетит!"

# 309
Здравейте, момичета!

Изчетох на един дъх всичките пропуснати постове, но лайковете ми свършиха, та ще се върна по-късно отново.
Благодаря ви за всичко споделено! Богата информация, интелигентни постове, обективни лични мнения и умение да пречупвате видяното през личните си емоции.
С удоволствие ви чета и се възхищавам на толерантността и позитивизма ви.
А г-н Седат няма да го изпускам от поглед. Позицията му напълно се покрива с моето мнение за сценария, слабите диалози и вялата реклама, хеле пък на Сезон 2.
Радвам се, че Чачо и Демет умеят да предават емоции без думи и играят перфектно, та успяват да компенсират неумението на сценариста да разкрива образи, наблягайки на речта на героите, като обикнат похват в киноизкуството.
Радвам се и на феновете на двамата актьори, които са неуморни в желанието си да промотират сериала.
Г-н Седат отново с позиция https://x.com/SedatDilaver/status/1963904874854166624

"Колкото и да съм щастлив от публикувания тийзър за сезона, нека да обърна внимание на следното:

1. Сценарий и управление на героите

Развитието на героите и връзката между ролите все още липсват. Сценаристът превърна умния и хитър Ешреф в глупав влюбен, а дори не отдели време за Нисан. Ърмак, Гюрдал, Фарук, Мюслюм - не познаваме нито един от тях. Излъчените епизоди са общо около 1860 минути, което е 30 часа (31 ч., моя бележка). Общата продължителност на 7-те сезона на „Игра на тронове“ е 62 часа. Все още не е твърде късно, трябва да се добавят двама млади сценаристи. Свежите умове могат да задълбочат героите и да направят диалозите по-силни.

4. Промоция

Нещата се правят в последния момент, без фокус върху промоцията. Феновете на Демет и Чаатай сами се справят с цялата работа по правенето на видеоклипове, реклама, влизане в тенденциите и т.н. Това вече е втори сезон. Няма извинения. Конкурентите се обновиха. В най-трудния ден (сряда), трудът на актьорите не трябва да се пропилява заради елементарни грешки."

Едно разкошно видео Heart Eyes Феновете наистина са сила Hands Muscle https://x.com/i/status/1964009617169494295 Hands Clap

# 310
Еми, благодаря ти много ScissorsHugHeart

Феновете продължават да творят красота:

Иначе се снима:

Момичетата на Гюрдал си вечерят заедно Stuck Out Tongue Winking Eye И Гонджа със сестра му Kissing Smiling Eyes (сега и на мен ми се прияде лахмаджун, като ги гледам Animal See No Evil)

От музикалния съпровод разбираме, че на Демет ѝ е горещо, затова е и ветрилцето https://x.com/i/status/1964751247564816821

Скрит текст:
Изтече и тази снимка от района на дома на Нисан и Афра. Твърди се, че и Чаатай/ Ешреф бил там:

Радост от второто място на "султанките":

И накрая да пожелая на добър час на Енгин и целия екип на "Плодородни земи" Flowers Four Leaf Clover

# 311
Ех ,Етеееем защо не можеш без трагедии и да е мътна и кървава. Афра наистина ще умре и Нисан остава самичка Disappointed Relieved ще обвини затова Ешреф и ще му отмъсти чрез снимката с Рюя и няма да му каже веднага но той вече трябва и сам да се досети.

Потвърдено е че снимат в къщата на Нисан и Ешреф е при нея  и е имало романтика между двамата, но след това някой стреля по Афра пред очите на Нисан и идва линейка. Много народ се е струпал и снима. Това няма как да остане незабелязано колкото и да искат да контролират на такива известни и оживени места и улици не е лесно.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 00:52 от femmi2

# 312
Пролиферацията е забележителна...
Скрит текст:

# 313
Пролиферацията е забележителна...
Скрит текст:

Класика в жанра и разходки!    Какво е сериала без този уникален зелен Кадилак💚 и собственикът му и бих добавила и  отличителният му стил на обличане.🖤😍  Споко.... Ешреф знае какво прави с тая откачалка има план както е било преди, когато я е разкрил и номерата и интригите няма да минат. Комисарката най много я заболя когато Ешреф влезе отново в затвора заради Нисан без да знае коя е в действителност и това я съсипа. Предпочита Ешреф в затвора , отколкото заедно да градят бъдеще.  Класическото и клиширано  любов , омраза ,  смърт, отмъщения , интриги , врагове и прочие не съм сигурна дали ще ми хареса. Все още имам надежда, че ще е  добър сезон и начало. 💪✌️🙏🍀Нашите ще го изиграят изгарящо и завладяващо и красиво  и ще си заслужава.🔥🔥❤️‍🔥❤️‍🔥⚡💥💘💘💘❤️‍🩹🥹🥹🥹 Ешреф няма истинска вина за смъртта на Афра но.... Дано оцелее и замине някъде да учи и развива.

Хайде време и постерите да ни пуснат и още един фраг. Първият е въведение в историята и е загадъчен и тези кадри може би няма да присъстват в сериала.  

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 13:42 от femmi2

# 314
Феми Kissing Heart

Момичето, което е споделило част от снимките вчера е описало по-подробно ситуацията https://x.com/mariyaoxx/status/1964944037900628401 - в един ден, който по случайност се оказва рожденият ѝ ден е видяла Симай Барлас, която е снимала сцена в двора на хотела, където е отседнала и по-късно вечерта е попаднала и на снимките на Ешреф Рюя. Пристигнала е на мястото 30 сек. преди Демет и Ебрар да излезнат от колата (не става ясно коя кола). Помислила е, че са приключили със сцената или че ще снимат друг дубъл, застанала е пред колата и са ѝ казали да се махне, защото снимките всъщност са продължавали.

Това конкретно е написала за Демет:

"Тя е, тя е ТОЛКОВА, ТОЛКОВА красива и беше толкова мила"

"Tоку-що се върна, усмихна се и ми махна, живея живота си днес, тя е толкова красива!"

Тя беше толкова мила, че уважи всички там - минаваше покрай нас и не ни позволиха да я снимаме. Точно когато екипът го каза, тя се обърна към мен, махна и се усмихна, защото знаеше, че искаме да видим нея. След това направи същото с всеки друг човек по улицата, който чакаше, това ми направи много добро впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт