🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 25 100
  • 555
  •   2
Отговори
# 540

Чаатай ,Джерен и дъщеричката и.

Хайде на бомбастичната новинаааа. Bowling

Направо се разплаках от радост и щастие и ръцете ми треперят докато го пиша. SobSob Heart Eyes

Чаатай и Демет заедно в Кан. Ще представят сериала с други конкуренти. Най после ще ги видим реално на събитие и то толкова важно. Ще блестят с яркост  и ще покажат стил и класа и как се прави. ✨✨✨🌟💯Ще има интервю и фотосесия.  Никога досега Чачо не е бил там с колежка. Flushed Демет ще е първата.

Тя има ли с друг партньор участие в Кан или ? Голямо Браво на продуцентите и канала. Hands Clap
Не знам кога точно заминават то ще се разбере. Дали ще са сами или с други от екипа и колеги.
То е ясно че ще бъдат с личните стилисти , гримьори и фризьори.  

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 00:12 от femmi2

# 541
Благодаря ти, Феми, значи стана ясно за къде е била тази покана Kissing

Албанците пуснаха това...

Не знам за къде точно е поканата, но някак ми звучи странно двамата да ги съберат на промоционално събитие Rolling Eyes По-скоро ще докарат картонените им фигури. Нейсе.

И Демет не е участвала на MIPCOM-а, но като гледам колко още колеги от други проекти ще бъдат на събитието, явно положението на сектора в Турция е по-сериозно, отколкото мислех... Такава офанзива не помня да е имало Rolling Eyes

# 542
И аз благодаря Кате Hug

Значи сефтето и на двамата ще е в Кан. Просто нямам търпение... От сега сме развълнувани та смятайте като ги видим наистина на червеният килим и най после да чуем от извора за сериала.
И фирмата разпространител си върши добре работата. Да им пожелаем успех и достойно представяне в което не се съмняваме.

Сравнение с миналата година , сега има повече бройки от към представяне. Но то и количеството дизита не е малко въпреки дизи кризата се борят.  Нормално е това си е престижно изложение и се печели много от продажби.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 10:40 от femmi2

# 543
Ето я тежката артилерия, за която говорех по-горе:

Akın Akınözü, Serra Arıtürk, Halit Ergenç, Merve Dizdar, Çağatay Ulusoy, Demet Özdemir,  Barış Arduç, Hande Erçel, Murat Yıldırım, Cemre Baysel, Kerem Bürsin, Lizge Cömert, Hazal Subaşı, Burak Berkay Akgül.

Полетите до/от Ница в периода на събитието ще са доста интересни Kissing Smiling Eyes

Иначе Демет споделя песен на певицата Гюллю, която е починала, падайки от терасата на дома си в Ялова...

https://www.instagram.com/reel/DPDrTo9iG5N/

# 544

Кан  приготви се идвамеееее😛 ✨✨✨🌟🔥🔥🥰

Цитат
Л. Йоздилек, който се присъедини към актьорския състав на сериала „Eşref Rüya“ като Хъдър, наскоро беше забелязан в Арнавуткьой.

Левент Йоздилек каза: „Това е много силен, опитен и фантастичен актьорски състав. Страхотно е да играеш с такъв енергичен екип. Отношенията ни извън снимачната площадка също са много добри.“

На въпроса „Какво мислите за изпълненията на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир?“, актьорът отговори: „Те са много добри. Всички млади актьори в актьорския състав са много успешни имена, които са постигнали много. Откъдето започнаха и къде са сега, е напълно различно. Много се радвам за тях.“

Прекрасни думи е казал и си личи че се радва искрено, че участва в  проект, като ''Ешреф Рюя'' и работи с отличен екип и колеги.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 21:14 от femmi2

# 545
Браво на Левент Hands Clap

Любимият бял заек на Демет Animal Rabbit2

Интервю с актрисата, играеща Гонджа. Не съм го гледала още, но има субтитри, така че ще може да се пусне с автоматичен превод.

# 546
# 547
И новата колежка си слуша Демет Misc Speaker

https://x.com/DemetOzdmrMedia/status/1971668524847526087

От нощните снимки:

# 548
"В новия ни специален OnDemet Team Magazin ви разказваме всичко за Ah Yar, баладата на Demet Özdemir, покорила сърца и плейлисти."  28-ми брой:

Broken Heart https://www.instagram.com/reel/DO8ZMKBj3Gg/?hl=bg

От коментарите:

- Цял Азербайджан плака заедно с Нисан. 😢😢,
- - Португалия също 😢💔🇵🇹,
- - - Бразилия също 😢😢😢.

- Цяла Турция плака заедно с Нисан,
- -  Целият свят плака с Nissan. Тук в Бразилия гледаме онлайн през YouTube, практически не разбираме нищо на турски, но усещаме емоциите през израженията на лицето и тялото, през погледите и този вик на Нисан идва от душата 😢💔 Невъзможно е да не се разчувстваме #demetözdemir👑💎🌟

- Тази сцена ще остане в историята, невъзможно е да я забравиш.

-  Nissan 😢😢😢😢 Akyol разби сърцето ми 💔.

- Цяла Турция искаше да прегърне Nisan в този момент.

От Рут: Broken Heart https://www.instagram.com/p/DPEtrqFkv2D/?hl=bg

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 10:03 от Florale

# 549

Подгряваме за червеният килим 😍

Цифровият сериал на колегата Енгин Акюрек  по Нетфликс с премиера 10 Октомври .
https://x.com/netflixturkiye/status/1971469789236236694?s=46

Хареса ми видеото и с Аслъ са много готини двамата . Ще му дойде ред да го погледна но няма да е веднага .

Усеща се стилът на Илкнур  - Илка видимо набляга на саката къде еноцветни , къде раирани и ризките също . Обича си черният цвят .  

А тук е от новият му сериал ПЗ по шоу тв . Гласят го да ни е конкурент в Сряда но още не е окончателно решение.  Чок трудна работа ще е срещу Ешрефа . Имаме вече твърда публика и сериалът и историта и героите придобиват дълбочина и предстоят още обрати и изненади .

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 10:58 от femmi2

# 550
Аз не бих прогнозирала така смело, Феми, защото и Далечния град не го слагаха в сметките, когато излезе, но турската публика си има свой вкус и предпочитания Hands V Понякога се различават доста от нашите, друг път съвпадат People Information Desk Person Времето ще покаже.

Иначе актьорите са си актьори, но решенията се вземат от продуцентите и каналите. В крайна сметка това им е част от работата и предполагам, че никой не се сърди.

В този ред на мисли, една публикация от Демет вчера:

"Не се тревожа дали съм по-добра от другите, дали съм привлекателна, дали съм успешна, дали живея в по-добра къща или се возя в по-добра кола от тях; не се състезавам с никого, не се опитвам да спечеля ничие одобрение, не желая нищо чуждо; просто се опитвам да постигна определението за мир, което съм създала в рамките на моите идеали и се стремя към живот без тревоги, спокоен и уравновесен. Загрижена съм да направя това, което е мое, още по-красиво..."

Колко прекрасно Heart.

И малка подсказка с тази къща на духовете Misc Ghost

# 551
Така е нищо не се знае  ще се радваме и сериала на Енгин да си намери публика . Иначе за ДГ сте прави не е нещо невиждано и нечувано , но изненада всички с рекорден рейтинг и харесват и каста в сериала .  Оригинала ливанския също е много хитов .

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 12:36 от femmi2

# 552
Полетите до/от Ница в периода на събитието ще са доста интересни Kissing Smiling Eyes
Очертава се да е истински панаир. Grinning
Иначе прилича на някаква обща политика на гилдията за борба с кризата.

# 553
Криза или не се радваме искрено че ще имаме шанса и удоволствието нашият сериал да бъде представен в Кан - Франция  от главните актьори.  В нета е нетърпение и еуфория. Друг път може и да нямаме този късмет особено като темерут с Чаатай бей. Не знам как са го убедили и навили но все пак това е част от работата му и е длъжен да се съобразява ако не всеки път поне веднъж. Демет знаем че си е по социална и радва с изяви и споделения.

Интересни ще са полетите и ще има дебнене от папараци по летищата. Кои ще ги уловят и кои ще се измъкнат.

Социални рейтинги

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 14:53 от femmi2

# 554
Какво е MIPCOM?
Скрит текст:
ЕДИН НЕОБХОДИМ ГЛОБАЛЕН ПАЗАР ЗА СЪДЪРЖАНИЕ
Всеки октомври, на фона на прочутата френска улица Кроазет в Кан, MIPCOM CANNES се превръща в епицентър на световната индустрия за съдържание. Като най-големият световен пазар за телевизионно и стрийминг съдържание, MIPCOM CANNES отразява преобразяването на медийния пейзаж.
А за изданието през 2025 г. ще представим серия от нови инициативи, фокусирани върху икономиката на създателите - всички предназначени да преодолеят пропастта и да отворят нови възможности и сключване на сделки между дигитални създатели, телевизионни продуценти, платформи, дистрибутори и марки.
Този наистина глобален, многожанров пазар е предназначен да увеличи максимално бизнеса, да изгради общности и да насърчи партньорства - всичко това подкрепено от насочена към бъдещето конференция от световна класа и програма за намиране на партньорства. С международни телевизионни и стрийминг медийни ръководители и създатели от над 100 страни, които се събират, за да стартират, прожектират, разпространяват, копродуцират, придобиват и поръчват програми и нова интелектуална собственост във всеки жанр и екран.
Това 4-дневно събитие е мястото, където най-големите световни марки и създатели се събират, за да отпразнуват съдържанието, създадено за днешната аудитория, и да открият какво е възможно за утрешния ден.
Турските актьори ще са с някаква представителна функция на изложението, дали ще ги съберат и на общо събитие?Stuck Out Tongue Winking Eye Дано да се върнат в Кан и в програмата на фестивала!
От Кралят ще са трима - Halit , Aslihan и Merve Dizdar, която триумфира през 2023 год. на фестивала в Кан като "най-добра актриса".
Скрит текст:
Наградата за най-добра актриса е награда, която се връчва на филмовия фестивал в Кан от 1946 г. насам. Тя се дава на актриса, която е показала изключително представяне и е избрана от журито от филмите в официалния конкурс на фестивала.

Очакваме и стилистите да се постараят.

Общи условия

Активация на акаунт