Как да съхраня събрани пари на децата

• 8 122
  • 118
  •   1
Отговори
# 105
Аз явно съм топ глупава. Държа златните неща в чекмеджето с гащите, в една торбичка. Никога не ми е хрумвало да го крия в трезор в банка. Имаме пръстени, обици, гривни, герданчета и медалиончета. Предполагам, каквото имате и вие вкъщи.
Преди години ММ беше купил сейф. Слагахме вътре паспортите, златото и прочие. Докато не падна тока на батерията. От тогава така си и стои, понеже едвам го отворихме. Моля, не казвайте на другите къде го пазя.

# 106
  • София
Гривни, герданчета и медалиончета нямат тази стойност, която има златото, за което става дума. Става дума за инвестиционно злато. Никой не инвестира в бижута днес. Може би само една етногрупа, която си ги набавя обаче по друг начин.

# 107
Аз явно съм топ глупава. Държа златните неща в чекмеджето с гащите, в една торбичка. Никога не ми е хрумвало да го крия в трезор в банка. Имаме пръстени, обици, гривни, герданчета и медалиончета. Предполагам, каквото имате и вие вкъщи.
Преди години ММ беше купил сейф. Слагахме вътре паспортите, златото и прочие. Докато не падна тока на батерията. От тогава така си и стои, понеже едвам го отворихме. Моля, не казвайте на другите къде го пазя.

Спокойно. Ако влязат крадци, първо при гащите проверяват. Даже няма нужда някой да им го казва. Simple Smile

Скрит текст:
Не че не могат сами да си го прочетат.

# 108
Аз го крия във фризера при замразения грах.

# 109
Инвестиционно злато, закупено от Тавекс, могат ли да ми изкупят другаде?

# 110
  • София
Да, може. По съответната ценова листа на купувача.

# 111
А гледат ли състоянието на кюлчето, опаковката ... ?

# 112
  • София
Всяка фирма има собствени правила.

# 113
Като беше малък купих няколко кюлчета на евтиното и си седят. Вече е на 8 и си харчи парите за игри и скинове, купи си лап топ, плейстейшън и т.н
Не съм получавала никакви пари от нашите, баби и дядовци като съм станала на 18, чудесно си се оправях.
Образованието пак сама си го оправих -стипендии, работа.
Та, не мисля в насока влогове, пари за образование и тем подобни.

# 114
  • гр.Пловдив
Гривни, герданчета и медалиончета нямат тази стойност, която има златото, за което става дума. Става дума за инвестиционно злато. Никой не инвестира в бижута днес. Може би само една етногрупа, която си ги набавя обаче по друг начин.

Дообре,200лв грама щом го изкарваш без стойност ..No Mouth

# 115
  • Melmak
200 лв продажна цена на грам за 14 карата. Изкупуват на 130. Добре ли е?

# 116
  • София
Теди, 14 карата срещу 24 сравнявам.
Пандора даже е оптимистка за 130 лв.

# 117
  • София
А гледат ли състоянието на кюлчето, опаковката ... ?
Да

# 118
О, аз не твърдя, че ще падне, просто отбелязвам.
Трябва да се помисли за съхранение на това злато.
Ами 1 унция е една по-едра монета или 2-4 по-малки. Какво има да се мисли за съхранение? Може да го сложиш на витрината под някоя чаша, ако няма по-добра идея. Ако имаш 10 кюлчета по 1кг тогава има да мислиш.

Общи условия

Активация на акаунт