Максим или Дарио

• 2 371
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Дарио откровено не ми харесва. Обаче някак най ми се връзва предвид описаното и гласувах за него.

# 31
  • София
Глас за Даниел.
Дарио особено с такова ударение е много странно и никак не ми харесва. Матео не е ли италианско име?

# 32
Мога да ви предложа Маркос или по- модерното в последните години Марк. Максим испанец не съм срещала, Дарио също и рядко срещано.
Иначе гласувах за Адриан.

# 33
  • Телиш/Плевен
Максим от предложените.

Съфорумка, която много харесвам, има близнаци Антонио и Матео, за мен е много хубава и благозвучна комбинация. Heart Eyes

# 34
И аз съм за Максим, дъщеря ми твърди, че е интересно имената на децата да започват с една и съща буква.
И аз така мисля :=)

Глас за Максим, от мен

# 35
  • SF
Максим от предложените.

Съфорумка, която много харесвам, има близнаци Антонио и Матео, за мен е много хубава и благозвучна комбинация. Heart Eyes

Е, да, и аз така мисля.
Но е модерно да се пита какво значение имат комбинациите и защо да са благозвучни?!?
Защото така ни харесва - всичко да е благозвучно, неслучайно, логично и помислено. Аз рокля си избирам, мислейки си с какво ще я комбинирам, какво остава за имената на децата ми. Ще има да въртя комбинации до припадък, само и само да не са Тия Антония и Величка.

# 36
Само по заглавието на темата бях за Максим, но щом прочетох доводите на авторката, в анкетата гласувах за Адриан. Нямам представа как се въприема Дарио в Испания, но от четирите имена от анкета, то ще е най-малко добре прието в България.

# 37
  • Банско
Глас за Даниел, иначе от двете в заглавието на темата Максим избирам.

# 38
Максим, но Адриан също ми харесва.

# 39
  • на последния етаж
Максим.

# 40
# 41
# 42
Гласувах за Адриан, добре му звучи до Матео. Максим с галеното Макси или Макс ми е малко кучешко и не ми харесва. Даниел е хубаво име, но се възприема и за женско в чужбина, пък до Матео не ми стои добре. Дарио пък с това странно ударение на И хич не ми звучи добре.

# 43
  • София
Давид или Дамян.
Много ми харесва Дамян. Аз лично не можах да го използвам заради родови вражди.

# 44
Вместо Дарио бих предложила Дарин.
Дарио малко ми звучи като Дарик Радио 😅
Максим е красиво име.

Общи условия

Активация на акаунт