Айфон или Самсунг?

• 5 884
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
  • София
По мои наблюдения батериите на iPhone държат повече заради оптимизирания за тях софтуер. Зарязах Samsung най-вече заради батерията и на второ място - от любопитство. Пак казвам - това е лично мое мнение.

# 31
  • София
По мои наблюдения батериите на iPhone държат повече заради оптимизирания за тях софтуер. Зарязах Samsung най-вече заради батерията и на второ място - от любопитство. Пак казвам - това е лично мое мнение.

Категорично батерията на Самсунга ми държи много повече от тази на айфона.

# 32
Ако нямаш професия, която ти изисква работа с Айфон, за какво ти е тази марка.
По-добра от Самсунг не съм видяла.
Такъв хубав, издръжлив телефон, винаги фаворит.
Айфон си е за хора, които обичат да се фукат.
Нов съм в темата, и не искам да налагам мнението си, но някак си, не мога да Ви разбера мнението за iPhone че  трябва да имаш професия, изискваща работа с тези устройства? Какво означава да се фукаш с iPhone , и да не се фукаш със Samsung?
За сега лично аз, и повечето аз ,и моето семейство имаме следните работещи телефони, без работата да ми изисква някаква специална професия за  работа с Apple продукти.
А това са устройствата които Аз лично съм купил за семейство от четирима души: два iPhone 16 PM за децата, съпругата ми с 14 PM и аз с 15 PM , два iPhone 13, активни и работещи, 13 PM, 13 Pro, два IPhone SE last model, IPhone 11, за продажба, и няколко Android , а именно Google Pixel 9pro XL, Motorola G power 2025 и Samsung  S10. Имам и още телефони, но са прибрани защото не ги ползвам.
Та Wudu, това според теб за фукане ли е, или какво?
Малко уточнение, да не става драма, не живея в България и работата ми не е свързана нито с продукти на Apple, Samsung, Moto или Google.

Малка част от телефоните са ма снимката.

Ми то в чужбина да живеех, бих си купила айфон и аз, но тука с тези заплати, останах на Самсунг.
Е то си има по-евтини модели може би, но не съм свикнала на този Айфон.

# 33
С IPhone ХS съм от юни 2019 година, батерията е 88 пр, имам по 6-8 часа ползване на ден.
Работата, музика, филми, ТВ, всичко минава през него.
Не бих сменила с друга марка, от сантимент съм още с този, обмислям покупка на следващия 17.
Задължително телефоните си ги купуваме от магазините им в Шатите.

# 34
С IPhone ХS съм от юни 2019 година, батерията е 88 пр, имам по 6-8 часа ползване на ден.
Работата, музика, филми, ТВ, всичко минава през него.
Не бих сменила с друга марка, от сантимент съм още с този, обмислям покупка на следващия 17.
Задължително телефоните си ги купуваме от магазините им в Шатите.

И ги ползвате тук? Аз мислех, че не може заради различната мрежа.

# 35
  • София
И аз обмислям следващият iPhone да е поръчан директно от САЩ.

# 36
Може, няма никакъв проблем с ползването им където и да е.

# 37
Интересно ми е как ги поръчвате?

# 38
  • Down south
Аз съм със Самсунг и ги сменям на около две години. Дъщеря ми и съпруга ми са с IPhone-и и те така. Тази или идната седмица излезе/излиза новата версия, защото взе да се жури наоколо.
Многократно ми се обяснява, колко по-функционални и т.н. са IPhone-ите, но аз определено  не проявявам интерес.

ПП Мисля, че новите телефони, макбуци и пр. са по-евтини тук, защото всяка година носим някакви поръчани.

# 39
Имал съм само 2 Samsung телефона...
Вторият ми беше Galaxy A8 2018 (SM-A530F) версията с една SIM карта.

Ползвах го 7 години и откъм батерия определено е мръднал, но и откъм бързина също... Не само че е 32 GB/4RAM , но и отдавна съм го обновил до Android 9 - най-новия официално поддържан от модела, а това си е от значение, предвид че като нов беше с Android 7.

Както се досещате ползването му през всичките тези години граничеше с мазохизъм и затова си взех CMF Nothing Phone 1 със съвсем други спецификации и така.

Иначе съм твърдо за Samsung или някой друг Android.

# 40
  • Down south
Чакало се. Имай го предвид.
Днес дъщеря ми и съпруга ми са поръчали, доставката се очаквала чак в началото на ноември.

# 41
Без да разкривам личните ми предпочитания:
1. Много хора подценяват значението на "задкамерното устройство".  Моите телефонни снимки почти винаги са по-хубави от телефонните снимки на други хора, без значение кой с каква марка. Примерно от някакво събиране дето после всеки праща до всички.
2. Li-ion батерии стареят винаги. Без значение дали са в телефон или друго или просто на рафта. Е да, зависи и от това колко и как се зареждат и разреждат, но си стареят така или иначе.
3. Въпреки разните автоматични оптимизации,  човек може да погледне какви неща му работят във фонов режим и да зададе излишните да не го правят. Това ще намали разхода на батерията.

Общи условия

Активация на акаунт