. След като излязоха фолд-овете минахме на тях. Те един вид изкарваха повече време защото аз специално ползвах вътрешния (големия дисплей) когато ми се наложи. За съжаление много кофти ни предаде 4 серия. Няколко пъти влиза в сервиз за смяна на дефектна панта, а в този случай трият всичко от телефона. Много неприятно. Преди винаги съм бил против айфоните. Плащане за приложения, по скъпи като цяло, искат огромни суми за каквото се сетиш. НО, от както самсунга ме предаде, а и на жената watch 10 и допадна много, аз реших да пробвам айфон. Взех си 15 pro max на 6 месеца. Септември става на 2г. От както е активиран за пръв път. Буквално ми е постоянно в ръцете, зареждам го по 2-3 пъти на ден, защото абсолютно всичко минава през него. Каквото се сетите. Когато стм вкъщи и не го ползвам много изкарва ден и половина а вече е на 87% от капацитета на батерията. Обаче екосистемата която върви със тяхните продукти, НЯМА Е НИКЪДЕ. Кеф ти слушалки, кеф комп или лаптоп, часовниците. Ултра 2, три дни батерия. Не казвам, че е най издръжлив. С няколко думи, не бих сменил марката. Да с времето с по нов модел, но марката не. Видях защо струват повече. Дано съм помогнал по темата, че стана доста дълго

Препоръчани теми