Booking.com – 12

• 8 939
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте !

Не следя подробно форума и затова искам да попитам дали има промяна в правилата.

Последните няколко дни се опитвам да пусна пост за свободни кодове, които имам и постовете се трият почти веднага.

Моля за разяснение ако някой знае защо ми се трият постовете .

Да, има промяна. Кодовете вече се предлагат в общата тема за търсене и предлагане на кодове - https://www.bg-mamma.com/?topic=1811459

# 91
  • На плажа
Здравейте,случвало ли се е на някой ,след направена резервация за нощувка в Букинг,да даде възможност за резервация на безплатен превоз от летището?
Не зная дали това е наистина така и ще ни чака ли кола като отидем,напълно безплатно.

# 92
Здравейте,случвало ли се е на някой ,след направена резервация за нощувка в Букинг,да даде възможност за резервация на безплатен превоз от летището?
Не зная дали това е наистина така и ще ни чака ли кола като отидем,напълно безплатно.
Имала съм такъв "бонус". За Виена става въпрос. От трансферната компания се свързаха допълнително с мен през букинг, на финала се оказа, че дори е българин. Останахме изключително доволни от услугата.

# 93
  • София
Практика е, да.
И при последната резервация, която направих вчера, имаше допълнително текст, че ако платя поне 685 евро за това място за настаняване, ще получа безплатен трансфер.

# 94

Здравейте, имам следното притеснение. В букинг ми показва, че няма места за периода който съм избрала. В същото време обаче като ги избера ми позволява да направя резервация, тоест дните не са заети. Завърших си резервацията и ми я потвърдиха, но ме гложди дали ще имам някакъв проблем. Как мислите, случвало ли се е на някой?
[quote ]
За май 2026 , мислите ли, че цените са актуални?
По-рано бях писала за резервация направена преди месец,  за Юли 2026 на доста ниска цена и се притеснявам, че нещо не е както трябва.Вие как мислите, дали да се обадя на собствениците на хотела за потвърждение или ?

# 95
Аз винаги имам превоз от летището до хотела. Безплатно. Последните години нямам пропуск, booking винаги ми дава този бонус. Но, обърнете внимание на това, че този превоз чака до 45мин. след кацането на самолета и ако имате някакво забавяне с багаж или проверки на визи, не ги интересува и си тръгват. Така съм изпуснала два такива безплатни превоза, в държава където проверките след кацане отнемат по 2-3 часа някой път. За Европа няма проблем, но все пак гледайте да не се бавите.

# 96
Аз също съм ползвала в Краков и Вроцлав. Мисля, че Букинг го предлага за резервация над определена сума, като тя е различна за различните държави. Сега за Италия бях разделила нощувките на няколко места и не можах да ползвам, понеже сумите за отделната резервация бяха под сумите, които ми изписваше за безплатен трансфер. Няма проблем, в деня преди полета се получи информация за колата, веднага след кацане получих пак инфо, във Вроцлав шофьорът ни чакаше на изхода, в Краков се свърза с мен по Whats app, за да ми каже къде да го чакаме, че да не плащал за паркинг. Като цяло безпроблемно и в двата случая.

# 97

Здравейте, имам следното притеснение. В букинг ми показва, че няма места за периода който съм избрала. В същото време обаче като ги избера ми позволява да направя резервация, тоест дните не са заети. Завърших си резервацията и ми я потвърдиха, но ме гложди дали ще имам някакъв проблем. Как мислите, случвало ли се е на някой?
[quote ]
За май 2026 , мислите ли, че цените са актуални?
По-рано бях писала за резервация направена преди месец,  за Юли 2026 на доста ниска цена и се притеснявам, че нещо не е както трябва.Вие как мислите, дали да се обадя на собствениците на хотела за потвърждение или ?

Това с цените кой може да каже
Щом са публикувани, значи са актуални. Ако много държите, се обадете и питайте, даже ако резервирате директно може да е по-евтино. Това не пречи след няколко месеца да ги вдигне двойно, и за по-голям кеф да ви каже, че ще прави ремонт и няма да може да ви настани (за да настани други на новите цени).

# 98
Отново имам код за Booking.
Ако някой има нужда, нека ми пише.
Даден на ili_8

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:16 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт