Booking.com – 12

• 8 642
  • 93
  •   5
Отговори
# 90
  • София
Здравейте !

Не следя подробно форума и затова искам да попитам дали има промяна в правилата.

Последните няколко дни се опитвам да пусна пост за свободни кодове, които имам и постовете се трият почти веднага.

Моля за разяснение ако някой знае защо ми се трият постовете .

Да, има промяна. Кодовете вече се предлагат в общата тема за търсене и предлагане на кодове - https://www.bg-mamma.com/?topic=1811459

# 91
  • На плажа
Здравейте,случвало ли се е на някой ,след направена резервация за нощувка в Букинг,да даде възможност за резервация на безплатен превоз от летището?
Не зная дали това е наистина така и ще ни чака ли кола като отидем,напълно безплатно.

# 92
Здравейте,случвало ли се е на някой ,след направена резервация за нощувка в Букинг,да даде възможност за резервация на безплатен превоз от летището?
Не зная дали това е наистина така и ще ни чака ли кола като отидем,напълно безплатно.
Имала съм такъв "бонус". За Виена става въпрос. От трансферната компания се свързаха допълнително с мен през букинг, на финала се оказа, че дори е българин. Останахме изключително доволни от услугата.

# 93
  • София
Практика е, да.
И при последната резервация, която направих вчера, имаше допълнително текст, че ако платя поне 685 евро за това място за настаняване, ще получа безплатен трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт