Booking.com – 12

• 8 169
  • 87
  •   3
Отговори
# 45
Не съм виждал и аз
По-скоро Limited time deal да не е

И принципно, не че няма скамове, ама надали може да се разпознаят само по едно етикетче Blush

# 46
Аз видях също такива оферти.
В гугъл пише какво е.
Например в даден хотел част от стаите са на частни лица и се доват под наем под името на хотела...но от собственика или агенция.
Какво означават тези “partner’s offer” цените за които обикновено са доста по-ниски? Скам ли е?

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 21:10 от teta75

# 47
Често има такива оферти, обаче са без право на промяна и отмяна.

# 48
Трябва да се четат условията и отзивите! Например такива оферти излизаха за апарт хотел Парадизо в Несебър. Ясно пишеше че се отдават от агенция апартаменти на частни лица. В отзивите за един такъв обаче пишеше че връзката с човека с ключа била тегава и се наложило да чакат.
Всеки си решава в случая.

За хотел Роуз Гардън в Поморие също са ми излизали такива.
Не са новост тоест.

# 49
Да, попадна ми такова нещо преди време - цената беше ненормално ниска.  Освен това partner's offer предполага, че плащането не е към букинг.   
Не ми се вкарваше в приключение. 
Но, моля пишете, ако сте ползвали такива оферти.   Макар че от партньор до партньор може да има разлика - един да няма проблем - друг да има.

дай пример, че не се сещам
Излезе ми на няколко хотела, но трябва да ми попадне пак за да кача снимка. Ако нормалната цена за резервацията е 300лв., на тарифа “partner’s offer” излиза на 150лв.например…

# 50
В моят случай цената бе по-висока от тази на хотела.

# 51
Аз да попитам,колко време след отзива се появяват и снимките? Написах коментар ,приложих и снимки, защото има разлика между това, което се рекламира и това, което е в действителност. Въпреки,че отзивът ми не е със суперлативи,го публикуваха,но снимки няма. Имам спомен,че имаше някакво технологично време,но...дано е така. Идеята ми е действително хората да могат да видят за какво става на въпрос. Посочила съм и всички позитиви,разбира се.

# 52
  • София
Снимки, които съм прилагал, така и никога не се появиха.

# 53
Веднага се появиха при мен. Оня ден писах отзив.

# 54
Снимките ги няма още и дано се появят. Но си вземам бележка от ситуацията да описвам подробно несъответствията в бъдеще. Защото реално така без снимките и подробности,отзивът " олеква" и реално става неоправдано позитивен. Ако се появят снимките,ще пиша. Може да е от полза за някого. Вече не смея да вярвам на отзиви. В Гугъл направо мисля,че си ги пишат само или си плащат. За един хотел в София примерно преди малко четох и в почти всички най- скорошни отзиви ( естествено 5/5) се посочваше колко много тоалетна хартия има и колко е хубава тоалетната хартия.😂 Това като го прочетеш 20 пъти и ти става ясно.

# 55
  • София
В моите отзиви снимките се появяват веднага, заедно с отзива.
Един-единствен път не ми се появи отзив, не ми се появиха и снимките, защото бях дала изключително ниски оценки + снимки за доказателство, но от мястото за нощувка ме обявиха като неявила се и отзивът изчезна. Плащането беше в брой, документ не ми дадоха(тя и сумата беше смешна), но с карта не можеше да се плати.
Не съм се сетила да видя дали още го предлагат това място.

# 56
И за двата хотела отзивите в букинг и гугъл бяха вярни при мен. Днес се връщам от втория хотел..1 към 1 с написаното. Пример- камериерка минавала следобед когато хората си подремват - вярно- баш в 16ч звънна вчера и я отпратих.

# 57
  • София
Снимки, които съм прилагал, така и никога не се появиха.
А при нас се появиха чужди снимки. Бяха снимани някакви мухъли и гадости от друго място, а нашият апартамент беше нов, чист и напълно заслужил си 10-ката. Доста пъти писахме и се обаждахме по телефона, за да ги махнат.

# 58
  • Plovdiv, Bulgaria
Трябва да се четат условията и отзивите! Например такива оферти излизаха за апарт хотел Парадизо в Несебър. Ясно пишеше че се отдават от агенция апартаменти на частни лица. В отзивите за един такъв обаче пишеше че връзката с човека с ключа била тегава и се наложило да чакат.
Всеки си решава в случая.
Скрит текст:
За хотел Роуз Гардън в Поморие също са ми излизали такива.
Не са новост тоест.
Да, аз дадох такъв отзив преди 2 години за този хотел и и бяхме в т.н. студио от собственици и то чужденци.
Потвърждавам, че отзивите трябва да се четат много внимателто.

# 59
Mamaivy,
нахпоследък има големи забавяния със снимките. Като цяло тази година отнема около 1 месец дори за положителни отзиви с висока оценка. Излизат всички снимки при мен, но с голямо закъснение. Вече ако има редакция, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт