Booking.com – 12

• 14 179
  • 184
  •   1
Отговори
# 135
За мен също не е ок...писах вече, но съм изтрита.
И работата е там че го е имало нещо преди като опция. Което сега букинг маха. Това се коментира.

# 136
ами не маха
пак си има възможност да се плати по-близо до престоя, зависи от хотела (скоро резервирах и беше една седмица преди срока за безплатно анулиране, т.е. плащаш и ако анулираш ти връщат парите)

просто явно все повече хотелиери избират опцията за плащане веднага

# 137
Ако избереш безплатно анулиране, има дата , до която можеш да анулираш и тя може да е след датата на насроченото плащане. Винаги имам две опции:
-плати сега
-плати на еди-коя си дата
Скоро правих няколко резервации и все така беше

# 138
  • София
teta75, на мен ми направи впечатление, че в app-a повечето места бяха с плащане при резервацията. На компютър не беше така. Само за места с безплатна анулация говоря. И аз имам една резервация за следващото лято, която е с плащане при престоя и безплатна отмяна до 14 дни преди това. Така че зависи от самите домакини - те определят условията.

# 139
Може би има връзка с това, че цените в приложението обикновено са малко по-ниски.

# 140
  • София
Идвам с глупва въпрос. Много често ползвам букинг, но наскоро получих код за пръв път. Вкарах го при резервацията и от тогава "виси". Почиквата мина и замина. Какво е трбявало да направя за да го използвам всъщност?

# 141
Е то кешбека се получава един-два месеца след престоя, изчакайте.
Вероятно си е използван, ама ако не е, нищо не може да направите.

# 142
Имам един чакащ. Изглежда по същия начин. Би трябвало да е отразен.

# 143
  • София
Идвам с глупва въпрос. Много често ползвам букинг, но наскоро получих код за пръв път. Вкарах го при резервацията и от тогава "виси". Почиквата мина и замина. Какво е трбявало да направя за да го използвам всъщност?

Въвежда се в поле което се появява на финала на резервацията и толкова.
След успешно финализиране на резервацията ще получиш кредити в профила си. Официално срокът за това е дълъг, но реално често се случва до 14 дни след приключване.
Мястото за настаняване трябва да потвърди пред booking, че резервацията е изпълнена коректно за да почне обработка на процеса.

# 144

Използван е коректно кода и в момента е на изчакване за получаване като кредити. Около две седмици след като е била резервацията с кода, ще се обработи заявката. Ще получите мейл също ,и кредитите ще се появят в "налични"

# 145

Използван е коректно кода и в момента е на изчакване за получаване като кредити. Около две седмици след като е била резервацията с кода, ще се обработи заявката. Ще получите мейл също ,и кредитите ще се появят в "налични"
И аз мислех, че е две седмици, но от Букинг казаха друго. Получих кредитите на 59-ти ден, за конкретната резервация. Rolling Eyes

# 146
  • София
Ясно, направила съм всичко както трябва и сега чакам. Искаше ми се да го използвам за една резервация сега, но явно няма да е. Simple Smile

# 147
От няколко дена търся хотел в Букинг, но градът е силно туристически и цените са високи, да не говорим, че повечето места са запазени. Погледнах в Expedia, понеже и преди съм правила резервация през тях. Оказва се, че едни и същи хотели предлагат по-ниски цени в Expedia, като в допълнение на това имат повече и по-разнообразни стаи отколкото в Booking. Дори, ако отчета кодовете с 10%, пак излиза по-ниска цената...

# 148
Всичко е възможно, но от моите търсения е обратното - в Експидия има много по-малко хотели и обикновено цените са малко по-високи

# 149
Явно за различните региони е различно. 

Queen L,  за кой град става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт