Боядисване

• 616
  • 11
  •   1
Отговори
Хора, моля ви за помощ… отидох в салон за рус балеаж (натуралният цвят на косата ми е номер 6 тъмно русо) Не се харесах и вкъщи първо  се изрусих цялата и после и се боядисах с амонячната боя на Гарниер натуралс в номер 6 и беше точно каквото исках( горе долу като моят натурален цвят) , обаче с измиванията на косата боята сякаш падна. Сега се чудя какво да правя

# 1
  • София
Ами купуваш от същата боя и слагаш. Нищо сложно.

# 2
Тя боята постепенно си пада, като първо се забелязва в корените. Просто се боядисай отново. Какво има толкова за чудене!?

# 3
Ако под тъмната боя има изсветлена коса, боята винаги ще се отмива и цветът ще изсветлява. На всеки 3-4 седмици можеш да освежаваш с безамонячна боя.

# 4
Аз препоръчвам при това положение да си махне старата боя с Деколор, продава се в дрогериите. И вече след това да се боядиса в цвета който иска.

# 5
Благодаря ви за отговорите. Не искам да се боядисвам повече и да увреждам косата си. Идеята ми беше да се боядисам в натуралният ми цвят веднъж и това е, да се приключва с боядисването.

# 6
Благодаря ви за отговорите. Не искам да се боядисвам повече и да увреждам косата си. Идеята ми беше да се боядисам в натуралният ми цвят веднъж и това е, да се приключва с боядисването.
Това няма как да стане, всяка боя пада рано или късно. Вкл. всичко което се предлага по-салоните като услуга - перманентно еди какво си, просто е по-дълготрайно....

# 7
с  6.0 ли се боядиса?

# 8
# 9
Интерсно след блондор какво ще свали деколоранта?
И да, боята ще пада. Русото, особено блондирано, не задържа цвят, а ако задържи, ще се вижда една прозирност на цвета. Другият път помислете какво желаете и не сменяйте решението през няколко дена.
А сега бих Ви казала да дадете почивка на косата, че като чух какво сте направили, може скоро и подстигване да се наложи.

# 10
Като вече използван изсветлител върху боя да, но за по принцип да знае, че стара боя може да свали с Деколор., вместо да слага изсветлител върху боята и после пак боя.

# 11
Правила съм този номер навремето, направиха ми кичури, но твърде светли и не се харесах и хоп, с боя, като теб, но не покри еднакво, грозно стана, След това отидох на фризьор и въпросът беше решен, какъвто цвят му показах, такава ме направи, и всичко стана супер.

Общи условия

Активация на акаунт