Важно - машина за хляб - 2 част !

• 74 505
  • 835
  •   1
Отговори
# 225
Типовият хляб ми се спити, стана точно като тухличка  Rolling Eyes

Брашното го взимаме от хлебозавода. Предложиха ни и подобрители и оцветители, ако желаем. На което аз реагирах така  Shocked Shocked Shocked
Затва взехме машинка, за да знаем какво ядем.
Което съвсем не е така. В съседнатат тема разбрах, че немското масло било боклук. Не съм маниячка на тема здравословни храни, но наистина не ми е приятно да ме правят на будала. Twisted Evil

# 226
не е по темата,ама ако немското масло е боклук,какво да си купуваме тогава....??? #2gunfire

# 227
  • София
Момичета,аз май ще напускам отбора на Фиф-ките.Мъжа ми каза,че самата част,дето държи бъркалката отдолу така се е деформирала,че нищо не става от нея.Другата бъркалка и тя натам е тръгнала.Оказа се,че самите ламаринки отдолу са много меки и се кривят.Ако трябва да съм честна,съм много разочарована.Вярно,че я взех за 25лв,но ме е яд.Сега се чудим каква да си вземем-тази дори и да я поправи,няма да я бъде дълго.Искам машина,така свикнахме,че не е истина просто.ама тоя път искам нещо скъпо и със света.А искам и да е с голям контейнер като Фифките.Какво да си купя ,дайте съвет?

# 228
pina, не знам, можеби българско, на калъп. Не съм виждала скоро, но преди май имаше едно чешко. Френското също мисля, чее добре.

Валенцето, разбирам те напълно. И за големинатат на машинката. Моята е с максимална вместимост 900гр. и ми е малко - особено за козунаци и пити. Иначе за хляб ми е добре, щото много не сме по хляба. Като си вземете нова машинка да споделиш Simple Smile

# 229
Явно аз ще чакам промоция в Метро и няма да взема фиф-ка от ТСМ - днес ги гледах, 75лв. за по-малко от 1250гр. а и след мнението на Валенцето......Валенце, да споделиш какво си направила с покупката....

# 230
Това при мен е най-дългата програма. Колко трае при теб 4. програма?
2 ч. 59 мин. newsm78

# 231
  • София
Явно аз ще чакам промоция в Метро и няма да взема фиф-ка от ТСМ - днес ги гледах, 75лв. за по-малко от 1250гр. а и след мнението на Валенцето......Валенце, да споделиш какво си направила с покупката....
Ще споделя...евентуално към края на месеца,ако успеем с парите Confused.Никак не ми беше предвидено да купувам машинка,ама не мога без такава.Кажете ми моля,някоя марка пекарни за 1250гр хляб.

# 232
Моята е за 1250гр - Alasaka от Метро.Не е много скъпа - 90лв... май беше.Но не мога още много да я хваля,защото я имам от 2 месеца и половина и не знам какво ще стане нататък.

# 233
Моята е за 1250гр - Alasaka от Метро.Не е много скъпа - 90лв... май беше.Но не мога още много да я хваля,защото я имам от 2 месеца и половина и не знам какво ще стане нататък.

И все пак доволна ли си от нея? Пече ли хубаво? Препоръчваш ли и други да си я купят?

# 234
Ами много съм доволна!Много хубаво замесва и пече,както писах и показах тук и лютеница правих,скоро мисля и с конфитюр да я пробвам.Просто не знам колко е качествена и колко време ще издържи,защото не съм я чувала тая марка,макар че то напоследък всичко се чупи,каквато и марка да е!Има 2 години гаранция,ама аз не ща да стигам до гаранция!
Контейнера е голям - с 2 бъркалки е.Хляба става продълговат - както се вижда от снимките ми.

# 235
  • София
Благодаря ти,Пина,за информацията.На мен обаче ми се иска да е някоя изпитана марка,примерно Мулинекс.Някой има ли такава и за колко грама хляб е.
Съжалявам,че така разводнявам темата с моите неволи,но наистина ми е нужна информация,защото не мога без машинката.Децата така свикнаха на хляба,че купения не го искат.А на ръка никак не умея да меся. Confused

# 236

Мулинекса е над 170лв....Май беше около 189лв.,когато гледах преди 1 седмица.

# 237
Валенцето, моята машина е Мулинекс - 158 лв., пече 500, 700 и 1000 гр. Много съм доволна! Питай, ако нещо конкретно те интересува.
http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025452

А ето по-стари модели - http://images.ciao.com/ifr/images/products/normal/124/Moulinex_H … BKE41__673124.jpg http://www.boutique-plus.com/vitrine/images/images_menager/OW500030.jpg
Иноксовият вариант (http://www.elektromedia.cz/img/detail/22064.jpg) е около 210 лв., но с по-малко програми и без грамаж 500 гр.

Успех в избора!  Hug

# 238
  • София
Сиси,да ,имам няколко въпросчета:
-с една бъркалка ли е
-колко грама хляб може да прави,в смисъл тя е за 1000гр,но де факто можеш ли да направиш хляб с 500гр брашно
-от колко време я ползваш

Мулинекса е над 170лв....Май беше около 189лв.,когато гледах преди 1 седмица.
Мама Цоцоланка,това са доста пари,но втори път опит с неизвестна марка няма да си направя.Фифчето много си го обичах,бях много доволна,много го препоръчвах,но резултата е,че за шест месеца работа края му дойде.А без машина не мога.То не че ако взема по-скъпа пак няма да се счупи,но много се надявам да е по-здрава.
От днес май ще почвам да меся хляб на ръка,много ни липсва домашния хляб,купения не го искат децата и това е. Confused

# 239
 здравейте Момичета, мога да споделя и моя опит с хлебопекарната - взех си преди 2 седмици от ТСМ - 65 лв  - немска е , с 2 бъркалки и до 1.250 кг хляб, 10 програми - засега съм много доволна (вече опекохме около 15-тина хляба)   chef

Общи условия

Активация на акаунт