Пазаруване от about you - тема 41

• 60 151
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Папунка, аз не разбрах какъв е проблема с тази рокля и за какво са излъгали?
Дъщеря ми  има  същата в ментово зелено и е страхотна.
Тя се опасява да не е менте.
Спико, на YAS няма кой да прави ментета.
Ментетата са Гучита, Версачита, Найкове, Гес и прочие “ квалитетни “  любими нарки на голяма част от групата” гъзар бъди, от глад умри”. Там със сигурност има много ментета.
Синко се завърна от Слънчака с поредния Найк в черно, който вмирисва страшно  краката и се нагърчи отпред като гофриран маркуч.
Как не му увря кратуната за тия Найкове, не знам. Това за мен няма как да е обувка на марка с претенции, макар да са купени от лицензиран магазин.
Днес подносих техните сандали , много са удобни. Надявам се да са стабилни отдолу под въжената подметка, че имах едни, които се разкривиха за пет обувания все едно съм 159 килограма.

# 106
Папунка, аз не разбрах какъв е проблема с тази рокля и за какво са излъгали?
Дъщеря ми  има  същата в ментово зелено и е страхотна.
Няма проблем. Просто я снимах, заради етикета, защото тук се пита дали не са реплики (ментета или някакви дефектни и върнати) Показвам в какъв вид е дошла и етикета, че е на фирмата, както и обувките снимах (днес ги получих тях) Иначе не мога да разбера номерата защо не съм Л номер и защо Л е 40 номер . Аз съм 42-44 по НМ , това е Л, а тук е по-различно и се обърквам. Вкарах данни, малко завиших де, ама малко и сега все съм ХЛ и все го няма тоз номер. Когато напиша Л понякога направо се качва 40 вместо Л, много ми е странно. Зелената рокля я сложих в кошницата дето по-назад писах и докат се натуткам да се не мина и видя и други модели ми я взеха от кошницата(( Ама нищо, аз видях по-хубави подобни и като състав същите, ама го няма моя номер.

# 107
Аз пуснах ето тази тениска на Guess вчера, хванах я на 36лв, а отдавна съм ѝ хвърлила око. Вече е изчерпана в сайта.

Пуснах и ето тази рокля, много я харесах още като я видях, и вчера забелязах че я има отново налична. Преди редовната ѝ цена беше около 200лв (варианта в черно пак е толкова), сега без намаление беше към 140 и с кода излезе на 115лв. Най-вероятно ще ми е прекалено къса и ще я върна, но поне да си пробвам късмета. Искам да я облека за кръщенето на сина ми, та ако някой има и други находки в бяло, ще се радвам да сподели.

От немското АЮ пък пуснах едни camper за детето, да видим какво и кога ще дойде. Излязоха 75лв, с доставките ще видим на колко ще стъпят.

# 108
Хората дето ги е страх от ментета не разбраха ли, че въпросът не е какво купуваш, а  от къде го купуваш.

Големи търговци, регистрирани в Европа е абсурд да продават ментета.

# 109
Нищо не разбрах за роклята на Y.a.s.Какви ментета...Иначе L е 40 на повечето марки.

# 110
# 111
С две думи роклята на yas е уголемена като номер. Не знам сега какви цени ги въртят тези техни модели, до преди около 4 години изпадаха между 27 - 40лв

Благодаря за включването за размер на max mara weekend, вече е на път, малка жълта рокля
Скрит текст:

Ralph lauren точни ли са сникърсите по размер?

# 112
Защо да е уголемена ... М не е ли 38 а Л да си е 40 ?
Никой няма да прави менте на марка като тази според мен, която не е скъпа като баче Ралф да речем.
Ей на слънчака нямаше реплики на това Y.A.S=== виж на бачето беше фууул Simple Smile

# 113
Teta75, самата кройка на този модел е с една ширина и според фигурата и пропорции може да се окаже голяма

# 114
Роклите на Yas по принцип са уголемени и са за по-високи. Аз също имам подобен модел рокля на Yas и си е голяма. Иначе 40 се води L по спомен на някои марки.

Не мисля, че в сайта се продават ментета по принцип. Като знаем обаче контрола на върнатите артикули, няма да се учудя някой да е върнал менте и да е минал номера.

# 115
Защото потребителката е написала това
Пристигна ми роклята за която писах и питах
ей таз
https://www.aboutyou.bg/p/yas/roklya-holi-25017235
Еми на етикета си пише Л размер, както и поръчах, но май тяхното Л не е като в НМ например и това ме подвежда, наистина май е 40 номер, както ми беше изписано (сега не го виждам в профила, сигурно в имейла е било)
Всъщност тяхното Л на кои номера отговаря , за да се оправям и не питам глупаво?

Не коментирам кройката, а номерацията.
За мен Л си е 40, а дамата точно това оспорва.

# 116
  • София
Harbour 2nd чанта среден размер 33/22/12 cm, ест.кожа коняк и черна , с код цената е 107.92 лв, доста намалена е https://www.aboutyou.bg/p/harbour-2nd/chanta-za-prez-ramo-up-zea-25753197
На баче Карл Лагерфелд чанта телешка кожа, има я в 3 цвята: таупе, коняк и черна, намалени и те доста - 230,58 лв.:
https://www.aboutyou.bg/p/karl-lagerfeld/chanta-za-prez-ramo-210 … 8caea61e31b7bb5f7
https://www.aboutyou.bg/p/karl-lagerfeld/chanta-za-prez-ramo-k-c … 8caea61e31b7bb5f7 - черната е на същия линк
Чакам тази рокля с макове на Манго, намалена е, има останали размери С/36 и ХС/34. Дано да стане, малко тясна в горната част ми се струва, а и няма еластан.
https://www.aboutyou.bg/p/mango/lyatna-roklya-aquare-27126463
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 10:04 от Vesika

# 117
Защото потребителката е написала това
Пристигна ми роклята за която писах и питах
ей таз
https://www.aboutyou.bg/p/yas/roklya-holi-25017235
Еми на етикета си пише Л размер, както и поръчах, но май тяхното Л не е като в НМ например и това ме подвежда, наистина май е 40 номер, както ми беше изписано (сега не го виждам в профила, сигурно в имейла е било)
Всъщност тяхното Л на кои номера отговаря , за да се оправям и не питам глупаво?

Не коментирам кройката, а номерацията.
За мен Л си е 40, а дамата точно това оспорва.
Тета, не оспорвам нищо, просто питах, защото в НМ е 42-44 номер Л -ката.
Предимно оттам съм купувала. Просто попитах, защото ми се видя странно 40 да е Л , а исках да ми е свободна повечко.
Относно ментетата показах и обувки получени от 168 на 84 лв намалени, после и роклята, защото друга потребителка се притесняваше за чантите (по-марковите и изобщо) дали сайтът предлага оригинални продукти.
То стана цяла драма.
Днес ми пристигат тениските, ама не са на супер марките и не мисля да давам отзиви.
Благодаря ви.

# 118
Здравейте, има ли кодове за намаление?

# 119
  • София
IVAM20 е все още активен, но ще махне допълнителната отстъпка, ако има такава.

Общи условия

Активация на акаунт