Пазаруване от about you - тема 41

• 60 129
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ако има бримка, не бих я задържала. Но ако всичко е наред, няма поражения по кожата или други дефекти, бих я оставила. Етикетите не са най-важното нещо. Явно някой я е върнал без етикети. .Ако има следи от употреба, веднага бих я върнала.

# 16
Интересно изглежда това. И ми е още по-интересно дали случайно не се "губят" чанти при връщането.
https://www.aboutyou.bg/p/khujo/prehodno-palto-timea-24770144

# 17
E тази чанта е за якето,в случая дъждобрана. Обикновена торбичка с връзки. Като за пухенките на много други марки,които си вървят с якето.

# 18
  • Пловдив

Някой с впечатление от някоя от чантите или поне от чантите с тези марки?

# 19
# 20
Колко време еконт държат поръчка преди да я върнат,че сън на море,а имам пратка.Много бързи този път.

# 21
  • Сливен
7 работни дни

# 22
Четвърти ден на направена поръчка стои бутонът за отказ?!? Вътре има нещо на баче Ралф...дали заради него..чудя се....

# 23
Вероятно. Той първо седи смята как ще харчи наще кинти на Слънчака и после пуска пратки!

Сигурно едната ще я тътрят от друг склад, затова.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 13:52 от AeroJ

# 24
Едва ли. При моята последна поръчка бутона да отказ си стоеше до преди да я изпратят.

Аз пак съм в джаза с имейли...
След заведена рекламация за чанта и 2 върнати поръчки на артикули с дефекти и носени, получих като компенсация ваучер за пазаруване за -72% , който важи за всичко.
Реших да си купя с него чанта, за да не попадна на поредното дефектно или носено яке. Наложи се смяна на адреса за доставка, понеже излизам в отпуск и преди да завърша поръчката цената в кошницата се промени, като се завиши а на сайта остана известно време старата по- ниска цена. Съответно вече не се побирам в сумата на ваучера и не мога да го използвам за този артикул.
Писах на отдел обслужване на клиенти и не след дълго виждам, че са променили ваучера ми от -72% на -54% и освен това не важи за всичко. Те така се решават нещата. В имейла съм приложила снимки на двете различни цени.
Отговор до момента нямам. Цената си беше редовна, а не червена с процент намаление.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 13:56 от •mimoza•

# 25
Те тия някакви недомаслени май са наели в Заландото...ти едно им говориш, те си мелят друго...отчайваща е комуникацията.

Скрит текст:
На слънчака много се смяхме със синко. Той си хареса някаква реплика на бачето Ралф, ама почвали от М. Обиколихме де що има сергии ...няма С-ки. Накрая един бизнесмен на въпроса има ли С-ки, сърдито-троснато рече важно: " Поръчал съм да ми ушият С-ки!" Викам на синко глей ква търговия тук цъфти, в каква само изискана среда попаднахме.... ето това е работодателят на баче ти Ралф, ако не знаеш. Човекът поръчва, бачето крои и нашива веднага С-ки---тц..тц....Joy
Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 26
Аз също имах подобен казус с една чанта. Добавих в кошницата на ниска цена, отивам да плащам, хоп- цената двойна. Писах им и изцяло махнаха артикула от сайта. После пак го върнаха на двойна цена. Накрая ми отговориха, ако цената не ме устройвала да съм била поръчала подобен продукт на друга марка 🤣

# 27
Писаха ми, че е издаден неправомерно и го ограничиха до най- ниската цена на точно определен артикул в размер XXXL, от който съм много далече. Издаден е в момент в който цената беше висока и беше наличен моя размер. Отказах се да го поръчам отново, защото бройката се появи веднага след обработката на моето връщане. Чудя се на какво основание го преиздават при положение, че моя размер не е наличен в момента?! Това е.
Определено не лоялна търговска практика.
Отщя ми се да пазарувам. Не съм останала без дрехи, обувки или чанти, а и без това последните ми поръчки бяха тотал щета откъм дефекти. Не стига, че до нас достигат опосканите след немските намаления стоки, ами и компенсациите ограничават. Сори, about you, но никой здраво мислещ няма да си поръча да пореден път един и същ модел яке с риск да затвори отново пари и да не знае къв парцал с дупки и груби конструктивни дефекти ще получи. А като ви се свидят ваучерите - ми не ги давайте! По- добре, отколкото да си ги вземете 😂
ТолкоС!

# 28
Аз ваучер така и не видях с якето, което ми объркаха и дойде жилетка. Лъгаха мазаха....на мен ми писна в един момент да преливам от пусто в празно и ги зарязах. Ебас ги....и без яке можем да караме.

# 29
  • София
Недопустимо за търговец да се отметне/да отмени дадена отстъпка. Грозно и неетично от където и да го погледнеш. Дори да е грешен, ваучера вече е предоставен на клиента. Това, че е променен, само говори лошо за тях и как не им дреме за потребителите/купувачите.
Мимоз, защо не пробваш да подадеш една жалба до КЗП? Ей така, некоректност на търговеца.... Знам, че вероятно не ти се занимава..ама отвратително поведение на АЮ.

Общи условия

Активация на акаунт