Пазаруване от about you - тема 41

• 60 292
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Полина@, гледам, че си през браузър. Значи горе трябва да имаш една синя лента. Пише
"⏰ С ВАЛИДНОСТ ДО 24.08.25
Промоция за края на сезона: наслади се на 25% отстъпка! ☀️"

Това що толкова ниска цена? Кожа уж
https://www.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-taekw … f17e759e56d903b40

# 257
Aero, за аутлета питам.

# 258
После ще гледам, desigual днес при мен не са в офертата

# 259
# 260
  • Пловдив
Успявате ли да поръчате? При мен сайтът блокира, когато премина към финализиране на поръчката. Neutral Face

# 261
Според мен нещо засраха нещата! Не си виждам поръчките в основния сайт, любимите - да.
В аутлета само влизам, но ни любими, ни поръчки виждам.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 13:18 от AeroJ

# 262
Получих рокля и една блуза с поло. Бях ползвала отстъпка от 30%
Роклята обикновена, ежедневна, става ми, нищо особено
https://www.aboutyou.bg/p/jdy/roklya-tip-riza-jdytroya-26224370
Полото обаче е объркано с друга блуза някаква с шпиц деколте и блестяща, лека материя и ми е огромна.
Сега не знам какво да правя. Аз отскоро пазарувам от сайта. Вкарала съм си данните на картата, ама как се връща и телефонът им безплатен ли е наистина . Бях звъняла преди за отказана и пак направена поръчка, беше ми изписало и двете (еднакви са) пътуват, та...ама хич не бяха любезни.
За пръв път ми се случва такова нещо, бясна съм. Как се връща също не съм наясно и чела. Като са 2 артикула..бе  как може бяло поло с блестяща блуза да ми объркат.

# 263
Аз написах жалба до КЗП. Много съм ядосана.
Откакто Заландо ги купиха, нещата са яко надолу.
Вече не се чувствам спокойна да поръчам нещо - не съм сигурна че ще ми върнат парите без разправии.
Преди казвах на всеки спокойно, поръчвай , няма да имаш никакви проблеми, гарантирам.
Сега не мога да го кажа и не го казвам.
Въртят, номерца прилагат....от мен имат вече твърдо НЕ.
Няма и преглед вече при доставката.

# 264
Аз проблем с връщането на парите нямам. Нещо ми блокира профила и странното е, че талонът стана от 25 на 30% но не мога да поръчам 🥶

# 265
  • Пловдив
Папунка, не бих се занимавала да пиша и да звъня. Просто върни блестящото нещо, ще ти възстановят сумата по банкова сметка.

Някой направил ли е успешно поръчка през последните 10 минути? На мен продължава да не ми се получава.

# 266
teta, от днес е това
И въпреки това куриерът е казал, че няма преглед, а е упоменато на бележката от ЕКОНТ

Вече и аз не разбирам

# 267
Blue`Sky, защото ти ги няма данните в профила, затова. Дава ти 30% за нов клиент.
Моите данни поне ги няма Simple Smile

# 268
  • София
тета75 Аз вчера получих чанта и маратонки за приятелка и ги прегледах в Еконт, преди да платя. Сигурно ли е?

# 269
Аз днес взех маратонките на Саламандър от офис и ми казаха, че имам преглед, отворих кутията и ги погледнах.

Общи условия

Активация на акаунт