Пазаруване от about you - тема 41

• 60 295
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Ами влезте в сайта и вижте общите условия. Променени са изцяло, преглед не е упоменат по никакъв начин. Написани са набързо, кратки са и нямат нищо общи със старите общи условия.
Много добре помня какви бяха старите, защото неведнъж съм ги чела, включително съм пращала и запитвания по тях до АЮ.

Аз искам да прегледам преди да платя 200 лева, защото първият път платих и видях ментето вътре след това. Сега искам да видя преди да платя, и ако пак е 10-годишен стар мухлясъл боклук, изобщо да не си затварям парите.

# 271
Ами там е работата, че не знам как да я върна и ще я признаят ли. Премерих я, викам си ако ми стане ще я нося някак (хич не ми харесва) , полото не е налично и не мога да ви дам линк, а тази блуза е от същата марка , но и нея я няма , за да ви я покажа.  Бе как може - да разменят номер разбирам, ама съвсем различни блузи ...поне нещо хубаво да ми бяха пратили. В НМ е лесно връщането, тук обаче сега пак да се разкарвам до Еконт, това как да го попълня още не съм разгледала , различно е .

# 272
Ами там е работата, че не знам как да я върна и ще я признаят ли. Премерих я, викам си ако ми стане ще я нося някак (хич не ми харесва) , полото не е налично и не мога да ви дам линк, а тази блуза е от същата марка , но и нея я няма , за да ви я покажа.  Бе как може - да разменят номер разбирам, ама съвсем различни блузи ...поне нещо хубаво да ми бяха пратили. В НМ е лесно връщането, тук обаче сега пак да се разкарвам до Еконт, това как да го попълня още не съм разгледала , различно е .

Въпреки че в условията им никъде не описано как се процедира при рекламация, пише само изпращаш и отбелязваш във формуляра че е дефектно, те съветвам да им се обадиш първо.

# 273
Папунка обади се или пиши имейл и снимай всичко какво си получила. Ще ти върнат парите.

И аз не мога да поръчам. Излязох,сега пък не мига вляза.Ъпдейтнах приложението,трих го,инсталирах го пак и не става.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 13:35 от vlbs

# 274
Успявате ли да поръчате? При мен сайтът блокира, когато премина към финализиране на поръчката. Neutral Face
Блокираше апа допреди малко,много трафик.

# 275
  • Пловдив
Аз поръчах преди малко - наистина забиваше яко сайтът, но успях.

Да похваля тази раница - много е хубава! Има 3 големи отделения, средното е с цип, външното е със завъртащо се копче, а вътрешното с тик-так-копче. Предната част е с бродерия, цветът също е хубав.
https://www.aboutyou.bg/p/desigual/ranitsa-dejavu-city-18290243

# 276
  • Пловдив
При мен се оправи за сега, побързаах да поръчам, преди да бъгне пак.

# 277

Със сигурност им се обади, или им пиши по имейл

# 278
В Обувки.бг ли гледате за размерите, верни ли са?

# 279
Аз 6 пъти слагах в кошницата и трих едни очила,докато ми отрази отстъпката

# 280
Тета, днес ще ходя на Еконт и ще видя има ли преглед, защото едната пратка ще я отказвам, но след преглед. Ако няма пак ще я отказвам. Grinning

# 281
Нямаме право. Като попитах защо на товар.пише 15 минути куриер да изчака, и почна да пелтечи.

# 282
Днес мен изрично ме питаха ще правя ли преглед. Това със стоките менте също ми звучи малко странно. Последната ми пратка дойде абсолютно изрядна - с ел. етикети, сертификати и т.н. Ако някой умишлено е разменил продукт ок, но самите Заландо да работят с ментета - съмнява ме. А и в крайна сметка има още хиляди онлайн и физически магазини, който не му харесват условията е свободен да пазарува от където си иска Simple Smile

# 283
Аз сега се връюам от еконт, разрешиха ми да отворя пплика. Две тениски вътре, ще ги връщам и двете. Мисля след малко да им ги занеса обратно.
Тази 29.25 я поръчах е овърсайз и не ми харесва как стои.
https://www.aboutyou.bg/p/karl-kani/teniska-7130198

Тази 35,92 беше, нещо ми е бабешка ми е на живо
https://www.aboutyou.bg/p/scotch-soda/teniska-27144980

# 284
Аз още не мога да вляза Sad

Общи условия

Активация на акаунт