Пазаруване от about you - тема 41

• 57 673
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Aero напиши например Vero Moda,Ragwear или някоя друга марка в гугъл търсачката и ще изкочи на първа линия. От там активираш. Всеки може да го активира до 23 е валиден купона.

# 586
  • Сливен
Стана,даде ми купон за 30%

# 587
Просто сега няма нищо което да ме грабне и цените са ги дигнали от миналата седмица и пак трябва да се рови,а нямам желание.

# 588
При мен не става, дали не е защото ме хваща, че не съм в БГ?

# 589
Не дава нищо при мен. Как точно се активира?

# 590
  • София
В Гугъл се аквивира, но в приложението липсва при мен.

# 591
Petrol Industries Преходно яке в Тъмносиньо, това пейстнах в гугъл и излезна абаут ю купон 30%

# 592
От компютър не става, така ли да разбирам.
Как точно в гугъл...то е ясно че е в гугъл, но се пита как.
Аз натискам средният надпис, но нищо не става. Така че. Мда.

# 593
Мен явно не ме харесва и нищо не ми дава. Аз пък без отстъпка поръчка няма да пусна.

# 594
Да, стана, но не съм доволна.

Тета, през телефон напиши в гугъл vero moda и ще ти излезе това от скрийншота. През браузър не става май.
Излезе и през браузър.

# 595
Дори да не свети синьо,но нещо ви харесва,отворете го и синьото стои там. На много продукти не е отбелязано синьо намаление,но като го отвориш купона го лови.

Няма значение дали е Vero Moda думата/марката.Сутринта го открих това,търсех едно яке на Ragwear и го видях и писах. После пробвах с други марки,пак се показва за дадената марка която търся в гугъл. Аз работя само през тела. За комп не знам. Отдавна не ползвам лаптопа,освен за работа. През тела в гугъл и ме праща в приложението.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 16:11 от vlbs

# 596
Да, стана, но не съм доволна.

Тета, през телефон напиши в гугъл vero moda и ще ти излезе това от скрийншота. През браузър не става май.
Излезе и през браузър.

Аеро, на мен ми излиза и го виждам това. Излиза си през браузър, виждам го. Отварям сайта - нищо.
Пак ще попитам, за последно, ако някой може грамотно да обясни как се активира кода - само гледаш гугъл ли, как ли...никой не писа. Ако пък не, здраве да е.

И после какво?

# 597
Показва и през браузър, ама май не дава купон баш като кликнеш.

Скрит текст:

Тета, през телефон пробвай, на браузъра като ти излезе и кликаш на този пуст линк на веро мода и то ти казва, че ще ти даде купон за него -30, но дава за всичко избрано.

Тета, мисля, че през комп не активира купона. На телефона пробвай.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 16:09 от AeroJ

# 598
  • Сливен
дава,написах томи хилфигър в гугъл,даде ми 30%,отворих сайта на абаут ю,после приложението и 30% ми ги даде за избрани артикули на  томи.
Допълвам,като ви отвори артикулите може да нямате отстъпка,но като влезете в самия артикул имате 30%.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 16:17 от oesi

# 599
аз на компютъра го активирах

Общи условия

Активация на акаунт