Пазаруване от about you - тема 41

• 57 514
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Отвори втория линк от поста на Аеро по-назад.

# 616
  • Пловдив
И при мен не ставаше, но от линка на AeroJ по-горе(нещо на tommy jeans беше), се получи.

# 617
И при мен само от вторият й линк стана.

# 618
Трябва да има Новата колекция,купон за -30%. На някой марки не излиза (Адидас в случая не излиза). За това по назад са дадени примерите. Но явно хората са разбрали като напишеш Адидас ще се падне код -30% за адидас. Ползвайте VERO MODA.

# 619
  • София
Поръчах ги! Благодаря!

Опитвам се да откажа предишната поръчка на едни мокасини, които кодът не ги хващаше, а сега ги хвана. Не ми дава да откажа поръчката. Случвало ли ви се? Thinking

Тези с кода сега са на 128,77лв
https://www.aboutyou.bg/p/kazar/mokasini-8760213

# 620
Ами то по принцип само няколко часа след поръчката може да се откаже. Иначе оня червения бутон си свети, но ако го натиснеш казва, че вече не е възможно. Имало е случаи и на следващия ден да мога да откажа успешно, но това е когато срокът за доставка е доста дълъг.

# 621
Тези обувки Kazar за мен са много дървени....,нямам де,ама няма и да имам.

# 622
В немското АЮ има нововъведения. Пуснали са монетите и имам купон за годишнината ми там. Още не съм чела какво мога да правя с тези коинс

# 623
и аз поръчах обички, отдавна ги бях сложила в любими, нищо особено, ама си ми харесват , на 30 лв с кода, ако някой му харесат
https://www.aboutyou.bg/p/ted-baker/obetsi-sinee-24438561

# 624
# 625
# 626
  • гр. София
При мен стават странни неща.
Гледам неща за голямото дЕте.
В момента блузи.
Блузата е с цена 15 лв. и към нея има купон за -30%. Без други намаления. Отварям блузата и изведнъж цената е 25лв. и купона. Активирам купона, става 17,50лв. Е в кой момент е била с първоначална цена 15лв.?

# 627
Получи се при мен. С всички марки които изписах в гугъл ми пусна 30 на много неща. Благодаря!
Взех за щерката това на страхотна цена. Едно беше и не прилагам линк

# 628
Не е нужно да пишеш марките,които искаш да купиш за да активираш купона Simple Smile Веднъж активиран кода,важи за избрани продукти,не ти кои марки искаш,за тези да важи Simple Smile Z.N.E най-високия клас на адидас. Материите са страхотни.

# 629
Благодаря. Спестихте ми доста писане тази вечер😁
На тази долница, която за мен е пепел от рози в описанието пишеше сиво. И сиво да е си е попадение

Общи условия

Активация на акаунт