Пазаруване от about you - тема 41

• 57 640
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Специално този ХС го поръчват и връщат от пролетта. Аз съм го поръчвала на под 200 лв. За мен е уголемено и е за човек носещ С. Отделно кройката не е точно както са я снимали моделката. Също така неслучайно тя го носи само разкопчано.

# 721
  • Пловдив
Да се оплача от това дънково яке на Calvin Klein. Отне ми повече от 10 минути да му разкопчая копчетата, защото илиците са шити явно от някой, който не е знаел какво прави. Тесни, криви, с провиснали конци наоколо. Много е широко, аз се изгубих направо в ХС. Това е второ яке на марката, което поръчвам и окончателно приключих с тях. Първото беше зашито накриво под мишницата и това ми причиняваше неприятен дискомфорт само докато го мерих, какво остава да се носи с часове.

# 722
Момичета, червената раница Десигуалс прилични размери ли е, как се държи като качество?
Вчера отказах една пратка, такова чакане не е било, мина ми  събирането, за което бях поръчала дрехите .
Гледам, че и при мен иска банкови данни.

# 723
В единия ми акаунт не ми дава плащане с наложен платеж. Имам една отказана от мен пратка там. Но е от преди година може би. Иначе имам доста пратки получени . Мислег,че ще го оправят,но тц.,така си стои. Има ли смисъл да им звъня или просто да си направя нов?
За сандалите на Доктор Мартенс някой нещо..?

# 724
Е, явно имаш и друг. За какво са ти 27 акаунта?

# 725
Имам 2,що не. Тук някои имат по много.. Единия ползвам на компа,другия на телефона.

# 726
И аз така. Един на компа. Един на алото.

Според мен розцъкай..излез..пак се логни и пробвай. Миналото лято така не ми даваше и на мен с НП..но после се оправи..на следващият ден или след няколко часа беше..не помня точно. Бъг е мисля...

# 727
AeroJ, аз бях с дънковото яке Bershka от две части. Всичко си дойде, размер М е явно уголемен, ама аз и на това се надявах. Частта с ръкавите е тип болеро и отгоре се слага елека. На мен ми беше странна самата комбинация за носене, но реших да си го оставя понеже само елека ми харесва много.
Тази седмица поръчах два чифта дънки с кода - едни за мен, едни за ММ - Only и Tom Tailor. Нищо специално, но ще ги почакам 01.10 ми изписа.

# 728
Питам аз от любопитство само, инак всеки си е свободен да си прави колкото профили иска. Но си мисля, че ако случайно пуснат въпросните Coins и тук, не е изгодно да си разхвърляш поръчките. Понеже ги дават на натрупан оборот. Ако си задържал стока за 1000 лв. поучаваш 1000 монети или 10 лв., които можеш да си приспаднеш от цената на покупката. Или аз поне така си го разтълкувах.
Но, разбира се, може и изобщо при нас да не се появят.

# 729
Десетте лева може да си ги задържат...то па голямо нещо десетарката ....

# 730
Бе да ти кажа бая по 10 сме натрупали Grinning
Не знам ти дали пишеш, ама резултатът за година е катастрофален .. поне при мен.

# 731
Е.аз не купувам чаак в накива големи размери и количества.
Пэк ако го въведат..ще е за бъдещи поръчки така или иначе....

ПС..11 задържани поръчки/ неща имам само от ноември 2023г на единия профил...сега проверих Simple Smile

# 732
Появи се едно ХС за някое девойче, с код е 41 лв. В аутлета има същата горница за 100. Като за цял комплект цената е идеална

https://www.aboutyou.bg/p/adidas-sportswear/sporten-pantalon-z-n … _campaign=product

# 733
Тета , имам вече малко стотинки там от предходни пазарувания. Ама вероятно така ще си изгорят.

Току що си активирах на служебния компютър -30% за 7 дни през този линк. Много е странна работата с този купон. Профилът един и същ, но не се пренася. На телефона си седи, че е до довечера .
https://www.aboutyou.bg/b/shop/desigual-646?cpn=eca236db-0a40-4f … cB&wallet=coupons

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 12:19 от AeroJ

# 734

Общи условия

Активация на акаунт