Пазаруване от about you - тема 41

• 57 807
  • 742
  •   3
Отговори
# 540
  • Варна
Аз да, защото чакам да ми върнат парА (по Ергена) 😉

# 541
Получих и ще връщам:

Ризата беше мерена с обърнати ръкави навътре, явно и на другата й е била огромна.

https://www.aboutyou.bg/p/kaffe/bluza-ka-selma-22874242

Сандали поредните които връщам, защото или са малки или големи или корави и жулят. Тия са и с дефект. Прилагам снимки, че вече май ги няма и не мога да сложа линк.

Скрит текст:

# 542
Тя ризата и на манекена е голяма,явно модела е тооолкова овърсайз..

# 543
  • Варна
И аз видях, че ми я няма банковата сметка. Пробвах да я въведа, не стана. След това въведох името си на латиница и ГО ПРИЕ така. Действайте Simple Smile

# 544
Аз днес получих тази тениска. Появила се беше една бройка, мой размер и реших да рискувам. Отговаря си този път. Няма еластан, но и трикото не е от онова плътното, съвсем нормално си стои. Някъде към 60 лв. беше
https://www.aboutyou.bg/p/karl-lagerfeld/teniska-18998678

Тези получих и върнах след проба, тъй като поръчах номер и половина нагоре, а в последствие излезе и само номер нагоре. Та, умален модел отново. Един размер нагоре трябва да се вземе, надявам се да ми е точно. На размер и половина нагоре имах малко място отпред.
https://www.aboutyou.bg/p/polo-ralph-lauren/niski-maratonki-27580941

# 545
Аз си взех тези,точен размер.За по тесен крак са,иначе отговарят

# 546
Поръчах преди време нещо, което така и не ми доставиха. Остана си само на етап "Очаква предаване към Еконт". Имаше моя номер още една бройка, те докато се намотаят с даването на кода и той изчезна. Имам чувство, че нарочно го правят. После седя изчерпано известно време и  после изобщо изчезна като линк.
Сега гледам са го метнали в аутлета. Нарочно им писах да си искам код, ама писах и доставката да покрива. С нетърпение чакам да ми откажат. Sleeping

# 547
Аз също имам проблем с банковата сметка. Помислих си, че е защото съм на Банка ДСК и точно преди това си сменях приложението им с новото, но явно няма общо.
Искам да ви попитам защо винаги купоните които печеля са за секция МЪЖЕ? Какво и къде трябва да променя, може ли изобщо?

# 548
Стига сте изпадали в драма за тази сметка. В немското АЮ няма даже поле за сметка. От където си платил, там ти връщат. Ще го оправят.

Някои марки ваучери винаги се падат само за мъже. Поне при мен. Това са Пул и Беър и Том Тейлър. Другото е дамско.

Няма да ми дадат ваучер. Не можело щом е поръчка от основния сайт да давали за аутлета. Ще ги наглася аз тях.

157 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/karl-lagerfeld/klach-21752721?couponId … 88df550e96b7424ae
64 лв., 38 р-р
https://www.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/visoki-maratonki-blaze … t-nature-19612460

# 549
  • Варна
Аз също имам проблем с банковата сметка. Помислих си, че е защото съм на Банка ДСК и точно преди това си сменях приложението им с новото, но явно няма общо.
Аз съм с ДСК и нямах проблеми да въведа IBAN и имена, но имената ги въведох на латиница - само собствено и фамилия, както са по пластиката.

# 550
Рулетката дава ваучери за последно разглежданата категория/секция. Ако преди завършване на поръчката сте гледали нещо в мъжката категория,ще де падне ваучер за мъже. И обратното.

# 551
Рулетката дава ваучери за последно разглежданата категория/секция. Ако преди завършване на поръчката сте гледали нещо в мъжката категория,ще де падне ваучер за мъже. И обратното.
В тежка заблуда си.
Дава ми купони за секции и неща,които никога не съм поглеждал.

# 552
  • София
Това не ми се е случвало на мен. Иначе да съм им изкупила сайта😆

# 553
Не категория/секция,не го формулирах правилно горното изказване Simple Smile  А раздел мъже/жени Simple Smile Ето сега направих пак опит от на двата тела. Отидох в  раздел жени произволно в якета и отидох да си врътна дневната рулетка и ми се падна код за Марко Поло за жени. От другия тел отидох в мъжкия раздел и ми се Елеци за мъже. Ако искате за мъже  код отивате в мъжкия раздел. Който има 2 профила нека пробва и ще види че е така Simple Smile За категория деца май не пуска ваучери.

Аз не се изразих правилно. Вие ме разбрахте,че като поръчате чанта и врътнете рулетката ще се падне ваучер за чанти. Или ако поръчате например Guess продукт или някоя друга марка ще се падне ваучер за дадената марка която сте поръчали. Е не няма да се падне Wink

Не знам дали пак го обясних правилно. Но при мен това работи,не мисля че е само при мен,а и при всички. Пробвайте,всеки ден има рулетка Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 08:18 от vlbs

# 554
  • Пловдив
Няма връзка с това, какво си разглеждал. За някои марки намалението е само за мъже или само за жени.

Общи условия

Активация на акаунт