Пазаруване от about you - тема 41

• 57 482
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Като сте заговорили за Ню Баланс... 😆 Предлага ли се в АЮ, срещали ли сте така нашумелия модел 9060? И ако все пак някой го има, наистина ли са толкова удобни, колкото твърдят... Заслужават ли си близо 300 лева за тях...?

# 661
  • Варна
Здравейте,
връщам поръчка платена с наложен платеж и искам да си проверя банковата сметка, ама греда. Не намирам секцията Банкови данни както съветват, телефона им не работи, а чат съветника не знам за какво служи... Та ако някой скоро се е сблъсквал с такъв проблем, моля да даде насоки.

# 662
Линк за попълване на банковата сметка в Абаут Ю
https://www.aboutyou.bg/a/bank-data

Телефонът си работи иначе. Прегледай какво си набрала. Набирането през браузър не работи.

# 663
  • София
Относно банковите данни сега пробвах - ако въведа имента на български език не приема данните, ако ги напиша на латиница ги приема.

# 664
  • Варна
Благодаря, получи се.
Странно само, че нямаше "Банкови данни", при условие, че имам въведени такива.
/телефонът го набирам от gsm и отхвърля на секундата/

# 665
Аз ги въведох, върнаха даже пари скоро. Сега пак са изчезнали. И ми омръзна сто пъти да въвеждам..честно казано.
Да си оправят скапания дайт..доста дълго продължи тоя проблем с тоя бъг!

# 666
Под браузър и при мен ги няма, но в приложението си стоят.

Днес получих тази тениска. Дойде в оригинална опаковка, харесва ми и остава. На 43 лв. беше
https://www.aboutyou.bg/p/hugo/teniska-darnelia-26152126

# 667
В апа точно ги няма при мен.

# 668
# 669
# 670
Купона за рожден ден еднократен ли е или неогранечен брой поръчки  до датата?

# 671
  • Пловдив
Някой има ли тези или подобни боти на Guess, да сподели дали си отговарят? Ще съм благодарна и на см на 38/39 номер.

# 672
Цената при мен е 104,90 лв. Как да я намаля до 73 лв?

# 673
  • София
Цената при мен е 104,90 лв. Как да я намаля до 73 лв?
Трябва да имате код за -30%. Ако го нямате, опитайте да го активирате по начин описан в предишните постове

# 674
Пробвах от един линк даден по напред, но нищо не се получава. Линка като го отворя и ми излизат неща на ТХ.
Има ли друг вариант?

Общи условия

Активация на акаунт