Пазаруване от about you - тема 41

• 57 546
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Аз си съчетах едно екипче и за детето "дънки".

# 691
  • Пловдив
А чорапите 6 чифта ли са или 6бр? Все не смея да поръчам, защото на всички пише брой и очаквам да ми дойдат по един чорап от цвят Thinking

# 692
Чифта са Simple Smile Преди 2 седмици взех едни на адидас - 3 чифта в опаковка.

Някой преди време питаше за шапки с козирка. Има една на Von Dutch на добра цена с кода.

https://www.aboutyou.bg/p/von-dutch-originals/shapka-s-kozirka-d … _campaign=product

# 693
Трябва да са 6 чифта, но тук никога не знаеш как ще те изненадат Grinning Ако са много връщани може и половината само да са останали.

Сега се сещам, че някой беше поръчвал дънково яке от 2 части, ама после не писа нищо какво е дошло.

# 694
Аз скромно се разписах

Благодаря за споделеният начин за код.

# 695
Някой поръча ли си нещо интересно? При мен в любими повечето неща са на основна цена и даже и с кода пак са по-скъпи от предни намаления.

Вчера пак имах случай с невалидна оригинална товарителница. Уж пред мен я цъкна девойката в Еконта, след половин час ми звъни, не ставала. Та генерирах нова и и я диктувах.

Blessed To Be Loved, имам едни кецове на Гес и те си отговарят, но за ботите нямам идея как са.
Имам 35 % РД и пак не намирам нещо любимо,което да е по-евтино от преди седмица примерно с 20 % купон тогава.

# 696
  • София
Blue`Sky Тази чанта на МК я бях поръчала миналия месец. Така и не дойде при мен, уж се върнала при тях. Появява се от време на време и изчезва. Нещо не е наред с нея.

# 697
На Vagabond shoemakers как е номерацията?

# 698
Blue`Sky Тази чанта на МК я бях поръчала миналия месец. Така и не дойде при мен, уж се върнала при тях. Появява се от време на време и изчезва. Нещо не е наред с нея.
Благодаря, ще направя преглед преди да платя (ако дойде Simple Smile ).

# 699
Аеро..и на Слънчака са по 3 лв. чифта Simple Smile

# 700
  • Sofia

За мен са напълно точни, но имам само едни боти, та не мога да съм напълно категорична.

А за g-star обувки как върви номерацията?

# 701

Ботите с топла подплата са сякаш точно, но при моделите само с кожа има и леко уголемени. Поне аз на такива съм попадала и по тази причина връщала.

# 702
Здравейте, някой купувал ли е обувки на Love Moschino да сподели номерацията им стандартна ли е?

Имам маратонки на марката, уголемени са с един номер.
Благодаря. Hug

# 703
Прехвърлям кодовете, за който му трябва нещо, което не го лови купона от 30%.

Активни - SKK20, BALLAN20, STEFIE20, Krisid20, Nadi20

TEYA20 - Ваучерът може да бъде използван от: 22.09.2025 г.
Nansi20 - Ваучерът може да бъде използван от: 25.09.2025 г.

# 704
За мен обувките на vagabond са уголемени

Общи условия

Активация на акаунт