Къде да срещна?

• 12 710
  • 379
  •   1
Отговори
# 120
Аз се сетих!
На митинг на Възраждане!
Морални, антиваксъри, с традиционни семейни ценности, хетеро - всичко съвпада.
Оле вярно 🤣🤣🤣 хахахаха!

# 121
Майтапчия!
След 10 -15 години от списъка ще остане само  " Търся жена'. Wink

# 122
  • В полите на Пирин планина
Ама тогава ще е твърде късно... и ще трябва да стесни и измести възрастовия диапазон.

# 123
Именно.

# 124
В началните 30 за мен е на 35.

# 125
Ако искаш да е като Кейт Мидълтън, ти трябва да си като принц Уилям. Къде да я срещнеш - в Бъкингамския дворец или подобни места.

Странни критерии, много, и някои взаимно се изключват. Преразгледай ги според мен.

# 126
Странни критерии, много, и някои взаимно се изключват. Преразгледай ги според мен.
Не са странни въобще. Просто дама незавладяна от модерния живот - без мании и зависимости по социални медии, вредни вещества, показност, повърхностна красота/корекции, и да не залита по всеки, предложил й питие.
Съвсем стандартна, обикновена жена, скучна дори. Много жени отговарят на всички "критерии".
Кое с кое си противоречи/изключва?

# 127
  • София
Ама, да е хубава и умна.
А, хубавите и умните сал за автора са приритали.
Повечето даже и интрото на щенията му няма да изслушат.

# 128
Не са странни въобще. Просто дама незавладяна от модерния живот - без мании и зависимости по социални медии, вредни вещества, показност, повърхностна красота/корекции, и да не залита по всеки, предложил й питие.
Съвсем стандартна, обикновена жена, скучна дори. Много жени отговарят на всички "критерии".
Кое с кое си противоречи/изключва?

Интелигентна, образована и осъзната, ама да е антиваксър.

Много ми е странно и изискването да няма приятели мъже, автора изглежда има някаква мания за контрол и не иска да си “дели” жената с други мъже, пък било то приятели. Не мисля, че една самоуверена, красива и умна жена ще е ок с такова количество контрол в живота си.

# 129
Той е казал да не е ваксинирана за Ковид, а не антиваксър по принцип.

# 130
Хм, ок, моя грешка значи. Но пак е странен критерий. Любопитно ми е дали ако отговаря на всичко друго, но се окаже ваксинирана ще отпадне от състезанието. Ами ако излъже, че не е и след години изскочи някой сертификат от гардероба? От това ще стане много хубав сценарий за сапунка.

# 131
Много ми е странно и изискването да няма приятели мъже, автора изглежда има някаква мания за контрол и не иска да си “дели” жената с други мъже, пък било то приятели. Не мисля, че една самоуверена, красива и умна жена ще е ок с такова количество контрол в живота си.
Визира се "най-добрър приятел от мъжки пол, с когото си звънят постоянно, споделят си всичко, излизат само двамата и т.н." - нещо, което е присъщо на някакви десетокласници, говорещи си на "муцка", с някакви лигави жаргони/чуждици, дето ходят по купони/вили, спят в една стая и се разхождат по бельо едни пред други, и въобще това е далеч от представите ми за обвързана 30 годишна жена. Много съм съгласна с тази точка! Не говорим за приятели, познати и колеги с обрана и приятелска комуникация, нито пък за семейни приятели/други двойки, с които сте си близки. Вие дали бихте искали мъжа ви да си има приятелка-жена, първата му работа сутрин да е да й пише, за всичко да звъни на нея да й разказва и през два дена да е по кафета/клубове насаме с нея? Колко пък доверие да му имате, и на въпросната "приятелка"?

# 132
  • Пловдив
Ама той не е казал, че трябва  е красива и умна .... ....

Не му давайте още идеи ,че хептен ще я отиде

# 133
  • София
Абе май държи да няма никакви отрови в тялото. Чиста като бебе, неваксинирано. Без козметика, без грим, без лекарства, без пиене, без пушене....
Давам идеи!
А, и да се облича по определен начин, нали?
И да не ходи по определени заведения, нали?
И да не слуша определена музика, нали?
И без кафе и кока-кола, нали?

# 134
Каза, че трябва да има стил като Кейт Мидълтън, та да има претенции за обличането 😄

Общи условия

Активация на акаунт