Къде да срещна?

• 12 696
  • 379
  •   1
Отговори
# 135
Явно търси и анорексичка. Ще трябва да намери и сурогатна майка да износи и роди децата. Абе доходи си трябват.

# 136
  • София
Явно търси и анорексичка. Ще трябва да намери и сурогатна майка да износи и роди децата. Абе доходи си трябват.
Това пък от къде дойде?

# 137
Не виждам нищо лошо в изискването да няма най добър приятел мъж, и аз като такъв най добър приятел много добре знам за какво става въпрос в много голям процент от случаите. Както и никоя жена не би търпяла най добра приятелка да бъде твърде близо до любимия и. И това съм го проверил.
Другите изисквания също не са нещо особено, за ваксинирането и аз не съм, не че го приемам за нещо особено и дори мисля тези есен да се боцна за сефте. Така че ако внезапно спра да пиша, да знаете че съм хвърлил топа по тая причина:)

# 138
Който ще и да е авторът си противоречи твърде много. Хем се е влюбвал, че и в личността, не само физиката, хем списък с критерии.
Несъвместими неща са. Като си се влюбвал не е било по критерии, от друга страна ако срещнеш жена, отговаряща на всичко без да си влюбен в нея, как ще се насилиш?...
Или си влюбчив или не, като второто ти отваря свободата да имаш критерии. Няма как хем влюбчив хем със списък, взаимно изключващи се са.
Кейт и сестра и вероятно са стъпвали в супермаркета 2 пъти годишно преди да се оженят и след това вече ...... няма значение дали ходят там, защото са женени. 🤣
Горките жени, без ирония, носят дамгата да си звезда, обричаща те на стерилно съществуване. Какво ако бях на Брад Пит брат му като не мога да изляза да се смеся с тълпата, да се посбутам в метрото с теб, да се разходя по улицата като неутрино.
Към момента за мен - жена на 43 г., обвързана и даже завързана, но ако имам изисквания за мъж то е:
1. Да има коса.
😬
Това като списък от една точка е особено коварно, понеже ѝ отговарям. А толкова обичам да чета женски списъци с изисквания и да релаксирам - на това не отговарям, на това пък хептен...като ASMR ми е.
Два пъти в живота си съм попадала на тежка ревност, така че изискване номер 1 ми е - да не е ревнив и контролиращ.
Ревността на партньора ласкае, показва, че му пука. Да не е фанатична ревност по-скоро. Но съвсем без нея, тоест равнодушие, едва ли е по-добре.

# 139
Това пък от къде дойде?
Ти Кейт Мидълтън виждала ли си я на снимки? Тя е поднормена, доста. И преди също.

# 140
Критериите са не толкова трудно постижими, на много места може да бъде срещната подобна жена. Авторът не ни каза какво работи. Примерно, сред моите колежки, които отговарят на критерия му за възраст (т.1 от списъка) има десетки, които отговарят на поне още половината от останалите критерии.
Моят съвет към автора е да гледа на критериите като на насоки, а не като на железен списък, от който няма отклонение. Няма лошо да държи основните си принципи (моногамия, здравословен начин на живот, добро образование), но да остави малко място за изненади. В реалността, дори жена, която отговаря на 70-80% от критериите му, може да се окаже човек, с когото да бъде щастлив. Защото истинската връзка се гради не на списъци, а на химия, взаимно уважение и готовност двама души да градят нещо заедно.

P.S. Много забавна тема. Отдавна не се бях смяла така, от първия пост на автора до последния коментар - само бисери.

# 141
  • София
На тоя с кеф са му изневерявали, само това искам да кажа.

# 142
  • София
То и аз имах списък, ама май го изхвърлих...

# 143
  • Out of the Mix
На по-късен етап ще дочета темата, че е "бисерова", а нямам време сега, прелистих до стр. 4.

Както казвам в такава ситуация - къв е тоя, бе?! Joy

Пускам сълза. Cry

Човече, нищо нечувано и "бутиково" не искаш и не търсиш.

Няма "принцове и принцеси".

В момента съм с жена, бих казал сравнително консервативна в секса, но ми е много добре с нея, защото има много химия от ден едно, топлина, нежност, взаимност и разбирателство, двустранна емпатия и желание за грижа.

В същото време ми дава пълен картбланш да изразявам огнения си натюрел с нея, импонира ми и ме следва.

Ти, като какъв мъж се определяш - мъжче или мъж? Rolling Eyes

Любовта не пита, а случайно се срещате и решавате да си дадете шанс.

Няма лошо в критериите, всеки има, но твоето е лексикон и буквално ще я блокираш и ще се самосаботираш, ако така постъпваш с всяко запознанство.

Срещаш ги навсякъде, излизаш, хобита, сега е лято, трябва да си на морето, тематични ивенти.

По-скоро май се възмущаваш, че матрАла е такъв, но това е положението. Пробваш с много, докато не намериш своето.

P. S. По последни данни и статистика ~ 30-40% от форума са мъже, така че започваме и с доводите вече и фактите, че отдавна не е форум за майки и кърмачки само. Wink

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 19:24 от Revoker

# 144
  • София
Мъже малко. Мъжчета - колкото щеш.

# 145
  • Somewhere far away

Цитат
На хубав метъл концерт.
Не съм почитател на този тип музика.

Ми на кво си почитател. Чалга?

ПС. Ясно е че не почитател и на двете, но и описанието ти за метъл е доста далече от истината- това което описваш е по -скоро блек метъл, има още доста други жанрове, които изобщо не са меланхолични, мрачни,  и всякакви такива "скандални" неща.

# 146
Добър вечер и благодаря на включилите се.
Хубаво е, че все пак има читатели в този форуми, че много писатели станаха.
Пет пъти повторих, че Кейт Мидълтън я дадох за съвсем друг пример(в една от точките), но някои продължават да мислят, че ми е някакъв еталон и визуално едва ли не търся такава(като образ и тяло/излъчване).
Пък и ако трябва да уточня -  британките са далеч от моя вкус.
Но както казах и по-назад визията отдавна не е ключов приоритет за мен.
В един етап от тийнейджърските си години(когато импулсът идваше заради визията, понеже нямаш и толкова опитност, зрялост и т.н. акцентът се явява върху хедонизма/Carpe Diem - целувки, натискане, разходки, по-повърхността комуникация и т.н. ) - имах очевидни залитания към жени с по-светли коси и очи.
Мозъкът ми подсъзнателно ги търсеше, като радар.
Десетилетия по-късно - този т.нар. северен тип жена почти не ме привлича, което не означава че съм минал на другия полюс(силен афинитет към по-тъмни/мургави).
Това за мен е някакъв индикатор за зрялост, защото интелектуално-емоционалните качества, едно че са ми приоритетни и друго, че статистически не зависят от визията на човек, нито пък визията от тях(макар че водят до т.нар. одухотвореност, дори и да е по-незврачна или с "дълъг нос").

Сега да минем на цитатите и репликите.

Цитат
Най - много се смях на това, че е "добър любовник".
Хора, четете с разбиране, ако обичате!
Цитат
Например, ако кажа че съм:
Материално подсигурен, интелигентен, емпатичен, добър любовник, без лоши навици и пороци, и т.н.
Нали ме попитаха какво какво предлагам и отговорих хипотетично, дори в контекста на примери.
Това в случая е въпрос-капан, защото както и да отговаря винаги ще се намери някой, който да контрира ако не спомена набора от неща които предлагам.
Иначе, да, имам се за добър любовник, имам самочувствие в това отношение.
Влагам в този израз още десетки други компоненти, от първосигналното добър любовник = добър в секса.

Цитат
Това подсказва за повишена женска енергия при теб и отблъсква жените.
О, това донякъде е добре дошло всъщност, понеже ще отсее групата на онези, които си падат по "лоши момчета" и повече адреналин, екшън и драми, та и за съжаление нерядко после четем из форуми и новини за тях.
Атавистичната природа на жената е ясна(осъзнавам го), но все пак сме 21-век и би следвало разума да надделява над "животинските страсти" и първосигналното.
Образно казано - като си в ролята на плячка, логично е в един момент хищникът да те изяде.
Все едно да си вкараш ръката в змийско гнездо и да се надяваш да не те ухапят, ами шансът е минимален.

Цитат
На митинг на Възраждане!
Морални, антиваксъри, с традиционни семейни ценности, хетеро - всичко съвпада.
О, разкарай ги тези промити мозъци и русофили!
Не казвам, че не одобрявам някои от тезите им, но това не изключва факта, че съвместимост по ред други приничи с такива няма как да имаме.
Още повече, че съм и про-европейски настроен принципно.

Цитат
@HoneyBee33 и @hoaxy
Благодаря, че асимилирате детайлите и косвено ме отмятате да отговорям на някои цитати/пояснения.

Цитат
юбопитно ми е дали ако отговаря на всичко друго, но се окаже ваксинирана ще отпадне от състезанието
Няма начин, даже това е NB критерий!
Не съм антиваксър(макар че имам едно на ум за някои ваксини, за други - предвид рисковете са по-малкото зло, така че няма как), но в случая за Ковид ваксините не мога да направя компромис.
Обясних по-назад опасенията си, може и да звучат нереални, но това е положението.

Цитат
Визира се "най-добрър приятел от мъжки пол, с когото си звънят постоянно, споделят си всичко, излизат само двамата и т.н." -
Точно така, радвам се че най-после някой разбра за какво и иде реч.
И не мъжки пол, а хетеросексуален от мъжки пол.
С хомосексуалисти примерно, нямам проблем да е в такава динамика, даже и аз бих се включил(ако ме поканят) понеже са ми интересни като нестандартност(маниери, интелект и т.н.).
Сега някой да не каже, че видиш ли тоя е прикрит би или гей, много моля, хах!

Цитат
Абе май държи да няма никакви отрови в тялото. Чиста като бебе, неваксинирано. Без козметика, без грим, без лекарства, без пиене, без пушене....
Давам идеи!
А, и да се облича по определен начин, нали?
И да не ходи по определени заведения, нали?
И да не слуша определена музика, нали?
И без кафе и кока-кола, нали?
Визирам Ковид ваксини(макар че имам съмнения и за противогрипните, ама както и да е, макар че тук статистиката е в моя полза де, понеже повече пенсионери си ги слагат, а те съответно не са ми в таргета).
Напротив! Жената трябва да се поддържа, но не и в степен на маниакалност и трупане на тонове козметика, да избиват разни комплекси от миналото и т.н.
Парфюми може - аз съм маниак на тази тема, така че ще си направим един кът за парфюмите Stuck Out Tongue
Как без лекарства, вие чувате ли се?
Пиене - с повод и умерено, да не се превръща в навик/потребност, тогава е проблем(за мен).
Пушене - най-добре да не пуши, но ако пуши все пак да пак някакво умерено, с кафе и т.н., а не като комин казано на жаргон, но все пак от всички лоши навици това с пушенето бих го приел като крайна мярка, докато алкохол и наркотици и т.н. - там последствията доказано са страшни.
За останалите тези - няма такова нещо, макар че в някаква степен би било хубаво да няма диаметрално противоположни интереси, но в случая не бих "забранил"(да, бих изразил мнение и дотам) да си следва интересите и хобитата(стига да не вреди на себе си и на мен косвено де).

Цитат
Явно търси и анорексичка
Всъщност не, защото това е болестно състояние/вид психическа травма!
Както и другата крайност - младите жени с наднормено тегло, което понякога е заради хормонални причини, факт, но в повечето случаи е заради заседнал начин на живот и лоши хранителни навици.
Но така или иначе, хипотетично от тези два полюса бих избрал връзка с "пухкава, пълна жена".
Малко цинично ще прозвучи, но "да чук**ш кокали и ала детска фигура"...боже, това ми идва супер извратено.

Цитат
Авторът не ни каза какво работи.
Ако кажа какво работя и как изглеждам - това веднага ще измести фокуса в друга посока, а не е това целта.

Цитат
Човече, нищо нечувано и "бутиково" не искаш и не търсиш.
Всъщност си прав, но предвид (новите) реалности и трендове в България -косвено тези критерии придобиват "нишов" характер. Да не говорим, че има и други, които спадат към личностните и там потенциалните възможности още повече се стесняват.
Затова казах, че искам и търся идеи за т.нар. контролирана среда, където се увеличава шансът.

Цитат
Пробваш с много, докато не намериш своето.
Моделът на "кутията с шоколадови бонбони" не е удачна в моя случай.

Цитат
но и описанието ти за метъл е доста далече от истината
Не споря, но вече казах какво визирам.

Цитат
Ми на кво си почитател
Нямам категорично жанр, който от-до да резонира/кореспондира с мен, т.е. вид музикална моногамност.
До песен/музикално произведение е, не е до жанр условно казано.

# 147
  • Пловдив
Кво каза?!?🤔🤔

# 148
  • Банско
Тези със списъците се влюбват точно в такава мацка, дето е пълна противоположност на този списък!
Иначе ако дадете задача на някоя агенция за запознанства да ви намери такава жена, може пък да имате късмет Simple Smile

# 149
На тоя с кеф са му изневерявали, само това искам да кажа.

Да питам - някой/някоя без кеф изневерява ли?
Чул съм, че жените го правели като един вид отмъщение, та може и да има такова изневеряване - без кеф.
Но ако ще му отмъщаваш, не е ли по-добре да му продадеш рибарските такъми докато е в командировка? Със секретарката Simple Smile
Абе няма спор - не ги разбирам аз жените. Без кеф аз лично не бих могъл.
Wink

Общи условия

Активация на акаунт