Къде да срещна?

• 12 699
  • 379
  •   1
Отговори
# 105
Ей сега ми изскочи някаква рекламна тема за изкуствена коса. Значи, ако някой кандидат ми дойде с такова нещо на главата,, бих го отрязала. Плешивост приемам, бръснати глави, ама не и да си напръскаш нещо на главата и да си мислиш, че прилича на коса, а пък то да изглежда все едно си излязъл спешно от фризьорски салон, докато са те боядисвали, с неизмитата боя по косата.

# 106
  • София
Е хайде бе, аз съм добър любовник и не пропускам да се похваля всеки път като стане дума по темата, понеже нали умря циганката..
По темата по принцип няма лошо в изискванията и като съм гледал женските списъци повечето като тези на автора ги приемат за нещо съвсем базово.
Сега друг е въпросът, че начинът по който го прави и някои неща от списъка действат на бг мамите като размахване на червен парцал пред разярен бик
Теб с блъскането те знаем Stop

Автора има изисквания, включително за социално поведение, обкръжение и позиция, а предлага някакви базови неща.

# 107
Малко встрани от темата,  но ще дам един съвет,  пък авторът, ако иска, да го вземе под внимание: Не бъди толкова многословен и обясняващ се. Това подсказва за повишена женска енергия при теб и отблъсква жените.
П.п кой каза, че Кейт не обича БДСМ и не пие Хел?

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 13:08 от acer

# 108
  • София
Впрочем, такава жена като от описанието, би си седяла вкъщи и ходи на работа. Тъй че - ходи да дебнеш в супермаркета.

# 109
Впрочем, такава жена като от описанието, би си седяла вкъщи и ходи на работа. Тъй че - ходи да дебнеш в супермаркета.

Е, може и да ходи на благотворителни събития, по тенис мачове, на Поли...

Авторе, излизай по срещи, дали е почитателка на тихия лукс и прилича ли достатъчно на Кейт Мидълтън, сигурно ще разбереш и по снимка. За останалите неща без БДСМ-а може би, вероятно в рамките на 1-2 срещи.

# 110
  • В полите на Пирин планина
Има нещо изначално погрешно да си пишеш списъци за това каква трябва да е жената, която би искал за партньор...
Естествено, че всеки има някакви критерии, но да ги систематизира, сякаш ще си избира обзавеждане за дома. Хм.
Емоционалната интелигентност включва и добра себеоценка.
И... не много жени харесват мъже всезнайковци. Умните мъже си личат, дори без да те заливат с "умни" умозрения. Всезнайковците са досадни, да не кажа - дразнещи.

# 111
  • Paris, France
Кейт и сестра и вероятно са стъпвали в супермаркета 2 пъти годишно преди да се оженят и след това вече ...... няма значение дали ходят там, защото са женени. 🤣 Родителите им имат персонал, който пазарува и готви. По-скоро в модни магазини за дрехи миже да ги срещне. Като мома не обръщах внимание на мъже, които ме заговаряха в супермаркета или пред него. Веднъж даже разбрах, че досадникът е българин, но не му дадох да разбере, че зная.

За срещи с жени с външност и поведение като това на Кейт предлагам британските конни надбягвания. Купува се билет за кралската ложа в Аскот и там е пълно с жени, които миришат на лукс и класа.  Билетът да е за Royal enclosure.

Преди 30-40г имаше дискотеки из Лондон, където ходеха подобни жени и мъже. За някои се изискваше членска карта. За да се получи членство, някой, който вече го има трябва да препоръча човека. Може да се влезе като гост на човек, който вече е член. Членовете 😇 да се ориентират към съвременните  лондонски заведения от подобен тип. В Annabel's бяха най-много, но вече не съществува.

Ако авторът обича конеезда, лов, риболов, може да се запише в някой country club в ОК и да среща такива жени, но докато са млади и неженени, наблягат на заведенията.

# 112
Нищо необичайно няма в критериите. Аз отговарям на всичките, преди да се омъжа и да имам деца, а и Ковид нямаше тогава, че сега съм и ваксинирана. Мъжа ми и той, а и повечето ми приятели отговарят на тези критерии.
То са базови неща.
Но така да ги напишеш и да очакваш тези жени/такъв тип хора да се събират някъде конкретно та да ходиш да ги търсиш си е странно, ама меко казано. Къде да са тези жени - навсякъде където ходят хората.
Ходиш по срещи и стискаш палци, няма как, така е било и винаги ще бъде.
Аз също съм си държала на критериите и са ми били важни. Но се запознаваш с жена, която ти е тръпка, харесва ти, но и тя те харесва и полека лека докато се опознавате виждаш има ли неща, с които няма начин да направиш компромис или не.
Наистина не виждам как си го представяш това.
Ама да, за мен е червен флаг ако мъжа много, ама много харесва някаква имагинерна публична личност. Ще се чувствам винаги сравянвана. Никога няма да съм Кейт, нито да съм облечена като Кейт.
Разбрах, че я даваш само като пример за външен вид.

Та да, може да срещнеш такава жена навсякъде. Късмет!

# 113
Божеее, какво нещо е възрастта!!!
Към момента за мен - жена на 43 г., обвързана и даже завързана, но ако имам изисквания за мъж то е:
1. Да има коса.
😬

# 114
  • София
Два пъти в живота си съм попадала на тежка ревност, така че изискване номер 1 ми е - да не е ревнив и контролиращ.

# 115
Мъжете и жените сме един дол дренки всички искаме едно и също.... е с малки изключения. Това че не може да намериш сродна душа значи може би проблемът е в теб а не в другите.

# 116
Авторе, питаш къде.
Според мен, вземи някое от фундаменталните качества. Например, това с ваксинирането. Хора-антиваксъри, жени и мъже, биха могли да общуват например във фейсбук групи. Там ще получиш приблизителна представа за възраст и външен вид, и от дума на дума да започнеш да си определяш срещи.
Би могло да се предположи, че антиваксърките не са пропандали пияници и наркоманки, а за пушенето ще разбереш с прост въпрос.

От друга страна, такава жена би могла да е обсебена от социалните мрежи, щом си я намерил в социалните мрежи, но все пак и ти трябва малко да се потрудиш, да поговориш и размениш мисли с "кандидатките", не става така да са ти изложени на сергия, сортирани и ти само да ги пробваш.

От твоя списък ме шокира най-много ето това изречение.
7. ...
Аз съм най-добрият приятел на партньорката ми, и човекът на когото може да сподели всички радости и страхове.
...
Разбирам, че си представяш да е така, но това изключително доверие към теб трябва ТИ да го заслужиш. Не може то да е изискване. Разбираш ли? Това е твоята мечта и дали ще стане реалност, няма как да се знае в момент 1, когато правиш първоначалния подбор между тълпите желаещи те моми.

Моят съвет е, след като си наясно със себе си, действай. С мислене не става, не и намирането на жената с главно "Ж".

# 117
  • Paris, France
Ако е той, как е възможно от Кейт да мине на наркоманка?
1. Той никога не е минавал Кейт, та да минава на друга.
2. Кейт и наркоманка не са взаимоизключващи се в реалността. В средите на Кейт доста мъже и жени смъркат. Това той, ти и аз няма никога да го разберем, освен ако някой папарак не успее да им снима продупчената преграда на носа. Сещам се за Тара Палмър-Томпкинсън, за която така се разбра, че смърка. Тя беше от техния кръг.

Нямаш си представа колко известности, добре поставени хора и аристократи употребяват редовно някакъв наркотик.

# 118
  • София
Айде и аз ще се включа по списъка, защото според мен не е нищо особено за покриване:

1. Условно между 20-40 години(без деца и с желание за деца), необвързана и търсеща сериозна връзка.

В годините влизам, но съм обвързана с дете, та още тук гърмя, ама въпросът е що-годе принципен. Все пак преди няколко години щях да покривам критерия без проблем Relieved

2. Да не е ваксинирана(визирам Ковид) - няма да обяснавам защо това е важно за мен.

Не съм. (И понеже имаше питанки по темата, мъжът ми също не е ваксиниран за Ковид, но и двамата, както и детето ни, си имаме всички задължителни ваксини.) Та тук минавам.

3. Хетеросексуална и моногамна, и без БДСМ зависимости(защото нито съм садист, нито имам афинитет да връзвам, шамаря и пр., нито съм и подчинен, та евентуално да ме доминира и пр.).

Не са ми необходими такива практики, но не съм и против. Падам си само по мъже и не бих изневерила, като изключение биха били някакви крайни ситуации. Да броим ли, че минавам?

4. Емоционално зряла(интелигентна) и осъзната(с драмите и обсесиите надалеч, не сме на 16-вече, макар че възрастта не е твърд показател в това отношение, но така или иначе с годините/опита би следвало да надграждаш, важи и за двата пола).

Тук смятам, че минавам, ама то някак е редно друг да каже, че ако съм незряла и неосъзната, значи няма да съм достатъчно зряла и осъзната да го знам Joy Това брои ли си за интелигентен отговор? Wink

5. Да не е обсебена от социални мрежи и телефона - Фейсбук, Инстаграм, Тик-Ток и пр. приложения.

Социални мрежи напрактика нямам, но обичам да си цъкам разни игрички и бг мама. Минавам ли?

6. Наркотици(дори и трева) - твърдо не, алкохол - най-добре да е с повод и умерено, цигари - най-добре да не пуши, но по-малкото зло са/бих направил компромис в сравнение с останалите, вейпове и ел.цигари -  адски вредни, позьорщина и още куп негативни конотации, енергийни напитки - твърдо не, бяс ме хваща като видя не само жени, но и мъже да пият тези простотии.
Млади хора, а имащи нужда от енергия/стимуланти...Моля!?

Нямам подобни вредни навици, не обичам животът ми да се върти около зависимост от нещо. Та тук минавам лесно.

7. Без хетеросексуални мъже приятели(душеприказчици, бъдита и пр. мейнстрийм неща).
Аз съм най-добрият приятел на партньорката ми, и човекът на когото може да сподели всички радости и страхове.

Хетеро мъже толкова близки нямам, а дали мъжът ми може да ми е най-добрият приятел, зависи от него. С моя споделям най-много неща, но имам и други приятели, които са ми изключително близки и с които споделям много лични неща. Минавам ли?

8. Без маниакалности(и драми) на тема красота, гримове и ала тийнейджърски истории.
Жената трябва да има самочувствие и да е уверена в себе си, и да се стреми към минимализъм и естетическа елегантност в това отношение.
На прима виста - Кейт Мидълтън е ярък пример за това което визирам.
Силно се моля, все повече български жени да черпят вдъхновение от нея, да я копират дори и т.н.

Както вече казах, на мен Кейт ми е доста скучна и като визия, и като излъчване, та няма как да се сравня с нея, но но не съм фен нито на прекален грим, нито на корекции, нито на пошло облекло, предпочитам естествена красота, съчетана с увереност. Да кажем, че минавам със забележка?

9. Висшето образование(особено в днешно време) не е най-надеждният индикатор за някои неща, но както се казва по-добре да го има, отколкото да го няма.

Имам.

Та с няколко бележки под черта, доста се доближавам до повечето критерии. Пък ако не ги покривах, вероятно авторът нямаше да покрива моите изисквания и да ми е таргет, та какъв зор щях да имам аз да съм му таргет? На мен ми е смешно, когато гледам мъже, които се дъхат на тип жени, който видно не им връзва. Например разни дърти ергени, които се дъхат на млади момичета, пък видно едно гадже не са завъртели последните десетилетия. Авторът си търси според конюктурата. Вече дали е харесван и става, е въпрос на по-дълбока преценка. Нека срещне жена според критериите му и то ще си покаже.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 18:48 от Лъвица

# 119
  • София
Аз се сетих!
На митинг на Възраждане!
Морални, антиваксъри, с традиционни семейни ценности, хетеро - всичко съвпада.

Аз лично никога повече не бих се доверила на мъж напълно.

Общи условия

Активация на акаунт