Къде да срещна?

• 12 707
  • 379
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ако иска и закуски, съмнително се припокрива с един друг потребител Laughing

# 91
Какъв драматик. 😂 Авторе, слез малко на земята, че с тези списъци, разсъждения и вживявания ще има да търсиш и пак няма да намериш, защото няма да има такава която да се навие да те търпи.

# 92
Виждам, че си направил списък с условия като за кастинг в холивудски филм.
Само че, ако оставиш мъничко място за изненади, може да откриеш, че най-хубавите връзки идват от хора, които леко нарушават „правилата“, но те карат да се усмихваш.
Иначе рискуваш да търсиш толкова дълго „идеалната“, че когато я намериш, да е заета… с писането на нейния списък." 😄

# 93
  • Наблизо
А автора какво предлага?
Поне собствен апартамент или живее с мама?

Оф добре,че не отговарям на нито едно изискване..

Иначе,сериозно,една позната на 30+ наскоро се раздели с половинка,защото не успяха да се нагодят да живеят заедно.Тя иначе има детенце и не гони последния влак,мъжът улегнал,успял,хубав…но малките камъчета обърнаха каруцата.

# 94

Например, ако кажа че съм:
Материално подсигурен, интелигентен, емпатичен, добър любовник, без лоши навици и пороци, и т.н.
Е, как тогава как така е сам? Сигурно е непривлекателен или нещо психически не е в ред...
Или пък: Ако изброя част от тях - някой ще се захване за липсващото и т.н.
Ха, значи е гола вода в секса или - е, материално е добре, но явно е студен човек, нарцисист, темерут или пък - всичко е наред, но щом никоя не го е взела -  явно ще да е простак, лош комуникатор и т.н.

И за финал, все пак ще кажа следното(изхождайки от т.нар. ТОП червени флагове за жените) КАКВО НЕ ПРЕДЛАГАМ:
- Никога не бих посегнал на жена(понеже този проблем е доста често срещан у нас и всяка втора тема е свързана с нарцисизъм, домашно насилие, изблици на агресия и т.н.)
- Нямам най-често срещаните и опасни/дразнещи особено жените пороци - алкохолизъм, наркотици, хазарт, склонност към изневери и т.н.
- Абсолютно моногамен съм и може да бъде спокойна, че няма как да й изневеря.

Той човекът го е написал още назад, какво само подпитвате, какво предлага Simple Smile. Най - много се смях на това, че е "добър любовник". Май за пръв път чувам МЪЖ да казва директно, че е такъв. Винаги съм разпознавал мъж по поведение, погледи на жените към него, или на самата жена, която е с него. Но да каже, дори и във форум за себе си, че е "добър любовник" няма такъв смях. Както и че интелигентен. Но пък това личи от писането (освен ако не ползва ИИ).

# 95
  • Пловдив
Свали критериите до "да няма пишка и да има пулс" .....другото каквото сабя покаже🤭🤭

# 96

Например, ако кажа че съм:
Материално подсигурен, интелигентен, емпатичен, добър любовник, без лоши навици и пороци, и т.н.
Е, как тогава как така е сам? Сигурно е непривлекателен или нещо психически не е в ред...
Или пък: Ако изброя част от тях - някой ще се захване за липсващото и т.н.
Ха, значи е гола вода в секса или - е, материално е добре, но явно е студен човек, нарцисист, темерут или пък - всичко е наред, но щом никоя не го е взела -  явно ще да е простак, лош комуникатор и т.н.

И за финал, все пак ще кажа следното(изхождайки от т.нар. ТОП червени флагове за жените) КАКВО НЕ ПРЕДЛАГАМ:
- Никога не бих посегнал на жена(понеже този проблем е доста често срещан у нас и всяка втора тема е свързана с нарцисизъм, домашно насилие, изблици на агресия и т.н.)
- Нямам най-често срещаните и опасни/дразнещи особено жените пороци - алкохолизъм, наркотици, хазарт, склонност към изневери и т.н.
- Абсолютно моногамен съм и може да бъде спокойна, че няма как да й изневеря.

Той човекът го е написал още назад, какво само подпитвате, какво предлага Simple Smile. Най - много се смях на това, че е "добър любовник". Май за пръв път чувам МЪЖ да казва директно, че е такъв. Винаги съм разпознавал мъж по поведение, погледи на жените към него, или на самата жена, която е с него. Но да каже, дори и във форум за себе си, че е "добър любовник" няма такъв смях. Както и че интелигентен. Но пък това личи от писането (освен ако не ползва ИИ).

И аз за пръв път чувам някой сам да се определя като "добър любовник". Много ми е интересно как го разбра? Защото са му казали и той вярва на това или? Sweat SmileSweat Smile

# 97
Е хайде бе, аз съм добър любовник и не пропускам да се похваля всеки път като стане дума по темата, понеже нали умря циганката..
По темата по принцип няма лошо в изискванията и като съм гледал женските списъци повечето като тези на автора ги приемат за нещо съвсем базово.
Сега друг е въпросът, че начинът по който го прави и някои неща от списъка действат на бг мамите като размахване на червен парцал пред разярен бик

# 98
  • Обран бостан ;)
Здравейте, дами и господа!
Мъж съм в началото на 30-те и с времето реших, че някои неща в любовта не трябва да се оставят на случайността.
Разбира се, наборът от т.нар. критерии се отнася за моето търсене и не означава, че отговарящите на тях жени - ще бъдат привлечени(по един или друг начин) от мен.
Скрит текст:
Фундаментални критерии(с които трудно мога да направя компромис):
1. Условно между 20-40 години(без деца и с желание за деца), необвързана и търсеща сериозна връзка.

2. Да не е ваксинирана(визирам Ковид) - няма да обяснавам защо това е важно за мен.

3. Хетеросексуална и моногамна, и без БДСМ зависимости(защото нито съм садист, нито имам афинитет да връзвам, шамаря и пр., нито съм и подчинен, та евентуално да ме доминира и пр.).

4. Емоционално зряла(интелигентна) и осъзната(с драмите и обсесиите надалеч, не сме на 16-вече, макар че възрастта не е твърд показател в това отношение, но така или иначе с годините/опита би следвало да надграждаш, важи и за двата пола).

5. Да не е обсебена от социални мрежи и телефона - Фейсбук, Инстаграм, Тик-Ток и пр. приложения.

6. Наркотици(дори и трева) - твърдо не, алкохол - най-добре да е с повод и умерено, цигари - най-добре да не пуши, но по-малкото зло са/бих направил компромис в сравнение с останалите, вейпове и ел.цигари -  адски вредни, позьорщина и още куп негативни конотации, енергийни напитки - твърдо не, бяс ме хваща като видя не само жени, но и мъже да пият тези простотии.
Млади хора, а имащи нужда от енергия/стимуланти...Моля!?

7. Без хетеросексуални мъже приятели(душеприказчици, бъдита и пр. мейнстрийм неща).
Аз съм най-добрият приятел на партньорката ми, и човекът на когото може да сподели всички радости и страхове.

8. Без маниакалности(и драми) на тема красота, гримове и ала тийнейджърски истории.
Жената трябва да има самочувствие и да е уверена в себе си, и да се стреми към минимализъм и естетическа елегантност в това отношение.
На прима виста - Кейт Мидълтън е ярък пример за това което визирам.
Силно се моля, все повече български жени да черпят вдъхновение от нея, да я копират дори и т.н.

9. Висшето образование(особено в днешно време) не е най-надеждният индикатор за някои неща, но както се казва по-добре да го има, отколкото да го няма.

Препоръчайте ми места, където статистически се увеличава вероятността да срещна жена/жени, които да покриват тези критерии?
Благодаря!

За срещане - на пазара за булки в Димитровград.

Ама, както се описваш, си прекалено перфектен.
То, една жена ако не може да се оплаче на приАтелките си от мъжа си, за какво да се омъжва ?  Wink

# 99
  • Beyond the stars
Този списък е  все едно отиваш да купуваш пералня.
Любовта не е математика. В любовта 2 и 2 не прави 4.
Не казвам, че бих направила компромис с базовите изисквания (алкохол, хазарт, наркотици, домашно насилиев и т.н.), тях изобщо не бих поставила като изискване, защото са by default.
Но всичко друго е толкова относително.
А няма ли химия, ако ще на 12 от 10 точки да отговаря по списъка, ще можеш ли да живееш без любов, само на база обективни критерии тип бизнес сделка?

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 12:16 от Вълшебство

# 100
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За добрия любовник - преди години, един господин, с цел да ме впечатли, твърдеше, че жената с която бил, получавала оргазъм само като се целуваше. Усещал я... Помислих си, че тази е нерализирана актриса в определен жанр.
  Мой колега, интелектуално възпрепятстван малко, женен, но явно жалее за младите години, и много държи да разказва за личния си минал живот. Тоя пък можел да докара три оргазма на жената с него, за половин час...
 Направо подай ножа да се гръмна е положението.

# 101
  • Обран бостан ;)
Този списък е  все едно отиваш да купуваш пералня.
Скрит текст:
Любовта не е математика. В любовта 2 и 2 не прави 4.
Не казвам, че бих направила компромис с базовите изисквания (алкохол, хазарт, наркотици, домашно насилиев и т.н.), тях изобщо не бих поставила като изискване, защото са by default.
Но всичко друго е толкова относително.
А няма ли химия, ако ще на 12 от 10 точки да отговаря по списъка, ще можеш ли да живееш без любов, само на база обективни критерии тип бизнес сделка?

Списъка е изплагиатстван от женски сайт (не този):

Идеалният мъж притежава 30 качества, плюс още нещо Simple Smile

1.    Да уважава всичко и всички, и най-вече жената до себе си и нейното мнение.
Скрит текст:
2.    Да не лъже.
3.    Да е загрижен за хората около себе си и да го показва с думи и дела.
4.    Да е позитивна личност и умерен оптимист.
5.    Да знае какво е романтика и смело да експериментира.
6.    Да е мотивиран.
7.    Да кара жената до себе си да се чувства защитена.
8.    Да обича жената до себе си с всичките й несъвършенства.
9.    Да мисли и прави планове за общото бъдеще.

10.    Да е финансово стабилен.
11.    Да умее да изслушва.
12.    Да е трудолюбив, активен и да се стреми към постоянно развитие и добри резултати.
13.    Да може да общува с приятелите на половинката си и те да го харесват.
14.    Да умее да понася критика.
15.    Да няма предубеждения и да не съди за хората предварително.
16.    Да е чистоплътен.
17.    Да разбира, че „Не”, значи „Не” (същото е и с „Да”).
18.    Да може да простира, пържи яйца, чисти и глади (поне).
19.    Да може да се извинява.

20.    Да е изобретателен на тема подаръци и изненади.
21.    Да харесва тъщата/тъста.
22.    Да може спокойно да говори за нещата, които го притесняват и да не се страхува от слабостите си.
23.    Да уважава и разбира явленията „Женска вечер” и „Шопинг терапия”.
24.    Да има чувство за хумор, но когато трябва, да е сериозен.
25.    Да бъде добър и грижовен баща.
26.    Да е забавен.
27.    Да се грижи за здравето си, без да изпада в крайности.
28.    Да разбира, че не винаги всичко е идеално, но разговорите помагат да се изгладят недоразуменията.
29.    Да е търпелив.
30.    Да не прекалява... с алакохол, цигари, следобедни мачове с приятели и др.

# 102
Недей да лъжеш, съкратения вариант на женски списък с изисквания е 4 страници а4 в дребен шрифт

П.с и всичките отиват в кофата като заиграят пеперудките

# 103
Авторът малко странно е описал нещата, но реално не са чак толкова огромни изисквания.
1. Нормално да има възрастов диапазон, с увеличаването на възрастта може би ще трябва да се замисли и за вторичния пазар - разведени жени с деца, просто, защото след определена възраст е трудно да се намерят моми.
2. За ваксината за Ковид е нещо, с което можеш да направиш компромис ако имате общи идеи с жената - примерно може заради работата да е била задължена да се ваксинира и също да е противник.
3. Да е моногамна ок, това малко без нищо бдсм звучи леко скучно - по-скоро да е без крайности като шибарито, което уж си много ванила, но го знаеш.
4. Всеки човек се мисли за емоционално интелигентен, та е глупаво да го слагаш като изискване - като почне връзка, ще видиш.
5. Това ще е по-трудно с възрастовата група под 30, но разбирам да не иска да е постоянно на телефона, да се снимат, да се тагват и тн.
6. Ок е да не иска партньорката му да не пуши и употребява наркотици, а алкохол от време на време.
7. Това по-скоро го виждам като страх да няма някой, който се прави на приятел, а в същото време се опитва да я е**, а не за приятелки.
8. Зависи какво приема като маниакалности - ако не иска жената да е със силикон, устни, от тези големите изкуствени мигли - ок. Ако ще държи сметка за едно боядисване, купуване на бяла козметика и тн - не.
9. Супер много жени имат висше, дори и най-измисленото.

Реално иска по-скромна жена и статистически доста обикновена и би трябвало често срещана. Къде си търсил жени досега авторе, та не си намерил?

# 104
  • Обран бостан ;)
Недей да лъжеш, съкратения вариант на женски списък с изисквания е 4 страници а4 в дребен шрифт

Това е пълния списък.

том 1. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт