Къде да срещна?

• 12 693
  • 379
  •   1
Отговори
# 150
“Атавистичната природа на жените”, “бих й разрешил” (в кавички ама пак….), изказването за жените с по-детска физика - много червени лампички виждам тук. Не е проблем, че имаш високо мнение за себе си, но все повече почвам да си мисля, че за теб жените са втора категория хора и като цяло не би търпял жената до теб да е на различно мнение от твоето. Много шефска позиция, но пък има и жени на които това им харесва, или поне не им пречи.

# 151
Дано някоя читава, но по-глупавка женица не те излъже, че няма ковид ваксини.

Вегетарианки, веганки - как е ситуацията там?

# 152
  • София
Дарлинг, не се дрънкай.

Изпитах силна досада от прочетеното от автора.
Искам, искам, искам, мога, не мога.
Като да предлагаш топ качество гени и да има бой за тях. Мне. Дървен си, въпреки претенциите са сензитивност. Липсва ти финес и лекота.

Съжалявам, дано си намериш своето, което ще ти пристане на всичките щения.
В тоя живо.

# 153
Тези със списъците се влюбват точно в такава мацка, дето е пълна противоположност на този списък!
Иначе ако дадете задача на някоя агенция за запознанства да ви намери такава жена, може пък да имате късмет Simple Smile
Няма начин, понеже процесът на влюбване при мен не настъпва импулсивно/първосигнално.
Пък и пълната противоположност на този списък, особено при някои точки - би означавало и известна степен на деградация/и доста поквара, което е отвъд моите търсения.

Да, идея е това за агенцията, но съм скептично настроен(по ред причини) честно казано. Но може и да греша.
Прекалено "стерилна" среда ми се вижда този "мачмейкинг" и някак си се опасявам, че типа жени там ще са като онази "девствената поетеса"(някакви тихи луди).
Да, всеки си има странности, но в България жена да тръгне по такива агенции...малко не ми го побира умът.
Цитат
Дървен си, въпреки претенциите са сензитивност. Липсва ти финес и лекота
Благодаря за мнението, доктор Фройд!

# 154
  • София
Ти в БГмамма цъфна, жена ползваща агенция ти е странно Laughing

Би ли отговорил - какво до сега е проваляло връзките ти и защо не са преминали в брак и семейство?

# 155
  • София
Явно съм от малкото, които не ги дразни авторът. Уважавам, че човекът знае какво търси. Видно не е лицемер и предлага сходни неща - вярност срещу вярност, липса на лоши навици срещу липса на лоши навици, еднакви ценности. Какво лошо има в това? Всеки има право да избира за себе си, а ако никой не му върже, губи само той. Аз пожелавам на автора успех в търсенето.

# 156
Авторе, звучиш като бот.
Между другото по-горе спомена за стерилната среда при евентуален мачмейкинга, ама то по-стерилна среда от тази, която ти предлагаш, аз не мога да си представя, така че опитай с агенция, може пък точно там да ти излезе късметът в крайна сметка. Ако изобщо още съществуват такива агенции де.

# 157
  • Paris, France
Лъвица го написа - хиляди жени отговарят на изброените изисквания. Щом нямаш много особени изисквания за външност и не търсиш, примерно, жена над 1.80м, японска или етиопска външност, сутиен ЕЕ+, имаш всички шансове да срещнеш жена, която да ти хареса.

Щом си парфюмист, завърти се из парфюмите сайтове! Преди 15-25г съм се срещала с други парфюмисти, с които съм се запознала там. Имаше много свободни и повечето арабки и американки не пушеха. Сред днешните млади жени пушенето е голяма рядкост.
Би ли отговорил - какво до сега е проваляло връзките ти и защо не са преминали в брак и семейство?
В днешно време малко мъже под 30г мислят за семейство и имат сериозни връзки. В ранните 30г са се ценели поколенията на баща ми и свекъра (1932г родени) и поколенията на ММ и моето. Родените след 1980г се женят около 35г. Съседите са 1981 и 1982 набор, с около 10г дете.

Не е престарял и даже рано се е ориентирал.

# 158
Ти в БГмамма цъфна, жена ползваща агенция ти е странно Laughing

Е, все пак съм чувал легенди, че тук принципът е Вся и всьо - та си казах, нека да опитаме Stuck Out Tongue

Краткият отговор - несъвместимости в характерите, различни виждания за някои неща и т.н.
От дистанцията на времето, така или иначе си давам сметка, че в дългосрочен план(семейство/деца) пълноценността, която аз търся трудно щеше се получи.
Остават уроците и гледаш напред!
И поради тази причина, косвено реших, че макар и понякога случайността да е хубаво нещо, но без фундаментални критерии няма как да станат нещата.
Още повече, че отдавна аз не се влюбвам в обекта, а в личността.

# 159
Ей, Невена като каза парфюмист, се сетих за една дама от Ергенът (не последния, а май предпоследния сезон) точно с такава професия - създаваше парфюми. Не се сещам как се казваше, но изглеждаше много тиха, мила и възпитана жена. Авторът да я намери в социалните мрежи и да й пише.

# 160
Цитат
Лъвица го написа - хиляди жени отговарят на изброените изисквания.
Статистически е така, но като приложа и личностните критерии(при които не е важно само да присъстват, а да са и в определени граници, особено за някои  - колкото повече, толкова повече) "списъкът" се стеснява, което от една страна е добре, от друга, съответно създава въпросителни относно логистичната дейност/средата където статистически (ще) преобладават.

Цитат
Ей, Невена като каза парфюмист, се сетих за една дама от Ергенът.... изглеждаше много тиха, мила и възпитана жена
Моля, не ми анонсирайте жени от това предаване, това е абсолютна клоака, колкото и ценично да звучи!

Цитат
Авторе, звучиш като бот.
Вие, пък къде сте чували бот как говори, стига с тези клишета и AI внемявания!
По-назад(ама явно са ги изтрили) прочетох, че съм бил някакъв "Тракиеца" или нещо подобно от форума...
Що за глупости ви идват на ума, вкарвайки се в разни детективски режими и пр.

Цитат
Явно съм от малкото, които не ги дразни авторът. Уважавам, че човекът знае какво търси. Видно не е лицемер и предлага сходни неща - вярност срещу вярност, липса на лоши навици срещу липса на лоши навици, еднакви ценности. Какво лошо има в това? Всеки има право да избира за себе си, а ако никой не му върже, губи само той. Аз пожелавам на автора успех в търсенето.
Благодаря, @Лъвица!
Ех, ако повечето тук бяха като нея - каква хубава дискусия щеше да се получи.
Хората от една порода се усещаме Stuck Out Tongue

# 161
  • над кукувичето гнездо

Няма начин, понеже процесът на влюбване при мен не настъпва импулсивно/първосигнално.

Брррр. От това направо ме побиха тръпки. Даже не мога да си го представя как се прави така. Затрихме половината физиология и четвърт от ендокринологията. Не е ли да ти се подкосят краката, като видиш другия, да ти се разхвърчат пеперудите само от гласа му и да ти се запалят ушите, като те погледне, пък да ти настръхне перушината от половин докосване, ако ще и в по-по-най-калъпа на списъка да е набутан, няма сила която да ме накара да се самоубедя, че това има шанс да е Човекът. Сметкаджийско, пресметливо и студено ми звучи. Търси се материал за разплод. Любов може и да дойде после, но не е задължително. Брррр...

# 162
Не ме вълнува особено какво ви побива, всеки е различен като възприятия и усещане.
Научно казано, аз съм човек който се вписва в рамките на "демисексуалност и сапиосексуалност".
Прочетете на теория какво означават и после се върнете да дискутираме.

# 163
  • Out of the Mix
Авторче, изобщо нищо общо няма между това да държиш на някого, да ти пука за него, и да го ревнуваш.

Това са две различни състояния.

Не, не е "ако така смятате и мислите, то еди си какво".

В главата ти е каша.
Заминавай на психолог, че знаеш ли колко объркани жени съм срещал от такива, като теб, с потисната сексуалност, ниско самочувствие, болка.

Горджъс, нали си Фея, вади пръчицата, ама май трябва да е точилка.

# 164
  • София
Като чуя някой мъж да употребява "поквара", "пълноценност" и разни други дълги думи ми пада либидото рязко.
Ревокъра го усети за потиснатата сексуалност. И аз си го помислих.

Общи условия

Активация на акаунт