Къде да срещна?

• 12 684
  • 379
  •   1
Отговори
# 165
Е, ти пък, авторе, не си ли чувал как говори и не си ли виждал как пише бот? Нали си много информиран и интелигентен? И по телефона ми се е включвал такъв, и по разни сайтове такъв дава информация и си чатиш с него.
А за парфюмистката идеята ми беше съвсем добронамерена и искрена, жената се отличаваше от останалите, не знам защо така с предразсъдъци подхождаш, това противоречи на "емоционалната интелигентност".

# 166
  • Paris, France
Създаващите парфюми се наричат носове или парфюмери. Едва ли искат да си говорят за парфюми в свободното време или да ги миришат.

Revalion, хората от твоето поколение масово срещат гаджета, партньори и съпрузи в интернет, не непременно в сайт за запознанства. Дъщеря ми не е в социалните мрежи. Няма Facebook, а наскоро си затвори инстаграм, където ходеше от професионални интереси. Последното гадже го срещна в сайт за Манга или компютърни игри. Оказа се, че имат сходни интереси и се срещнаха и харесаха. Няма лошо да пробваш и така. Напиши точно какво търсиш и ще намериш жена.

Питах децата ми защо не си намерят гадже в университета. И двете не биха искали, защото ако се разделят, ще трябва да се гледат всеки ден още дълго.

Е, чак пък потисната сексуалност! Съвсем уплашите човека.

# 167
Revalion, слушай го Revoker - човека отдавна е обвързан, току виж научиш нещо.
Стига си се репчил.
На всеки съвет скачаш като малко теле. Нищо добро не те чака с тази нагласа.

# 168
  • над кукувичето гнездо
Не ме вълнува особено какво ви побива, всеки е различен като възприятия и усещане.
Научно казано, аз съм човек който се вписва в рамките на "демисексуалност и сапиосексуалност".
Прочетете на теория какво означават и после се върнете да дискутираме.
Да, да! Ей сега Laughing
Първо ще си налея едно вино. Мисля да почерпя и половинът, че не се е оплел като пате в тоя така жесток свят Wink

Успех с чеклиста!

# 169
"Всички мъжки списъци се изпаряват при първата свирка."
Грузинска народна поговорка.

# 170
Цитат
за потиснатата сексуалност. И аз си го помислих.
Какво ще рече потисната сексуалност?

# 171
  • sofia
Ариел, бъркаш се. Ревоукър не е обвързан, още по-малко отдавна. И той е в търсене...сега май е намерил...

# 172
Ариел, бъркаш се. Ревоукър не е обвързан, още по-малко отдавна. И той е в търсене...сега май е намерил...

Е, отдавна е по ревокерските стандарти, ще стане цяла седмица в скоро време. Не знам мацката какво ще правиь като ѝ свърши отпуската и се появи една дилема - жената секс ли да прави по 3 пъти дневно в работно време, или заплата да носи.

# 173
  • София
Revalion, не съм чела отговори, коментари и препоръки. Имам само един въпрос / молба (после ще прегледам, може да си дал информация):
▪︎ а ти какво предлагаш? Близко ли е до това, което е Уилям - като визия, интелект, материално, перспективи?

# 174
  • Out of the Mix
Може би не се изразих правилно.

Неве, Роки, имах предвид жените, с които, ако въобще е общувал, щото голяма част от проблемите идват точно от такива, като тоя и всичките простотии в соц. мрежи. Може да е бот, AI, Админите да си правят бъзици с нас от скука.

Защото, ако не е така, още по - зле.

Аз съм за срещи и запознанства на живо.

Онлайн между другото с много сериозно филтриране.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 23:46 от Revoker

# 175
Цитат
Не е ли да ти се подкосят краката, като видиш другия, да ти се разхвърчат пеперудите само от гласа му и да ти се запалят ушите, като те погледне, пък да ти настръхне перушината от половин докосване...
Страхотно чувство, но с кратък жизнен цикъл във времето.
След това като дойдат битовизмите и проблемите, ако няма устойчивост и съвместимост в интелектуално-емоционален план - при първата криза и връзката ще се разпадне.
Връзка основана върху секса и романтиката, носеща се буквално върху розовите облаци, а в останалия отрязък от време липсват задълбочеността, пълноценните разговори(а не какво ще ядем, шарене из телефоните в мълчание, къде ще ходим и пр. битовизми) - не е за мен, съжалявам.

Цитат
щото голяма част от проблемите идват точно от такива, като тоя и всичките простотии
Никой не е перфектен, но докато се стигне до грубо казано пораженията/проблемите, които създават такива като мен, у нас реално има поне десет типа мъже(всъщност са п**и и страхливци), които за съжаление счупиха ментално доста жени(повечето и наистина свестни, но проявили наивност или компромиси във връзките си между 18-25/30 години условно).

Така че, аз имам самочувствието и увереността, че с партньор като мен - една жена винаги може да бъде спокойна, а спокойната жена в психо-емоционален план е едно от най-важните неща за прогреса във връзката.
1. Агресия и нарцисизъм, скандали - няма такова нещо при мен. Абсолютен медиатор и ЕИ човек съм.
2. Изневери и шарене из сайтове/тайни чатове и пр. - няма такова нещо при мен. Напълно моногамен.
3. Пороци от най-страшните за българската действителност наркотици, хазарт и алкохол - няма такова нещо.
4. Семейно ориентиран, понеже имам и добри модели, много обичам деца и се разбирам отлично с тях.
5. Не съм замесен в лоши среди и криминални неща, не съм джигит или вманиачен към видеогири и пр. глупости.
6. Ниски нива на промискуитет и контрол върху половия живот и здраве.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 00:09 от Revalion

# 176
  • Paris, France
А за парфюмистката идеята ми беше съвсем добронамерена и искрена, жената се отличаваше от останалите, не знам защо така с предразсъдъци подхождаш, това противоречи на "емоционалната интелигентност".
Тя не е парфюмистка. Парфюмистите сме ценители на парфюми, често и колекционери. Жената е парфюмер или нос. Те не се събират с парфюмисти, нито с колеги.

Revalion, влюбването е най-важният биологичен показател за съвместимост. Да мислиш за критерии и битовизми е тъпо, защото рибата е в морето. Кратко е влюбването, но е много, много важно. Устойчивостта няма как да я има ако няма привличане. Слагаш каруцата пред коня.

Излизай, срещай се с жени, говорете. Когато някоя те грабне, може да продължите връзката и да видиш как сте с битовизмите.

Най-големмите конфликти и проблеми идват след появата на дете, дори и всичко да сте изговорили. Излизай и си живей пеперудите в розовите облаци! Млад си, имаш време. Пълноценни разговори можеш да имаш и с приятели, и след 20 и 30 години. Тогава трудно ще изпитваш пеперуди, а и да ги изпиташ, обектът на желание вероятно ще те отхвърли. Излез и живей!

# 177
  • sofia

Е, отдавна е по ревокерските стандарти, ще стане цяла седмица в скоро време. Не знам мацката какво ще правиь като ѝ свърши отпуската и се появи една дилема - жената секс ли да прави по 3 пъти дневно в работно време, или заплата да носи.
Ей, ама стига завиждали 😂😂😂
Щом успяват три пъти на ден, значи са във форма и двамата.
Има ли желание, време ще се намери...

ПП: какво има за ядене е жизнено важен въпрос, особено след появата на децата. Както и останалите дейности покрай отглеждането. Някои си фантазират как няма да бъдат налегнати от битовизмите. То май за успех се брои преодоляването им и оставането във връзка. Това след напасването, нали.

# 178
  • над кукувичето гнездо

Страхотно чувство, но с кратък жизнен цикъл във времето.
След това като дойдат битовизмите и проблемите, ако няма устойчивост и съвместимост в интелектуално-емоционален план - при първата криза и връзката ще се разпадне.
Връзка основана върху секса и романтиката, носеща се буквално върху розовите облаци, а в останалия отрязък от време липсват задълбочеността, пълноценните разговори(а не какво ще ядем, шарене из телефоните в мълчание, къде ще ходим и пр. битовизми) - не е за мен, съжалявам.

Никъде не съм изключила интелекта, нито емоциите и пр. задълбочености. Дори това може да е едно от нещата, които да води до разтреперването. Но за мен не е достатъчен и само интелектът. Ако си няма биология и химия още в началото, отиваме към сгодна партия, а не към интимна (във всеки аспект) връзка. Трябва от всичко да си има. Защото може и да е най-интелигентният и ерудиран човек, но ако е сдухан сухар или с непривлекателно общо излъчване, ще е нужно някак зорлем да станат нещата в интимно отношение. На мен трябва да ми "кликне" на много нива, за да искам да се сближа с някого.

# 179
Имам една нетрадиционна идея - тоя чаршаф го пльосни в профила си в сайт за запознанства.
Освен псувните дето ще отнесеш случайно може и да се появи жената, която търсиш.
Въпроса е дали ти стиска да атакуваш така агресивно в сайт за запознанства, защото 99 процента от жените там при вида на този списък ще ти пишат, за да те напсуват до девето коляно.
Но кой знае дали все някоя няма да ти е по вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт