Къде да срещна?

• 12 722
  • 379
  •   1
Отговори
# 60
Eх, ако не се разтягаха локуми колко сполучлива пързалка би било. А то разсъждения, разсъждения...

# 61
  • София/Севлиево
Стана ми смешно и реших да преброя на колко от изискванията отговарям: на цели 4 от 9. А вие?
Аз на 3(и още 2 частично).И честно казано не мога да си представя да нямам приятели хетеросексуални мъже.Да не съм някоя маниачка дето само кекс и се върти в главата...Имам поне 2-ма такива приятели (без да броя мъжът ми) и никога не съм ги възприемала като евентуални партньори за кекс...И ваксините спасяват живот(дори големият ми син аутист има две дози,аз също сложих две, въпреки че по-скоро не трябваше,но нямаше как,бях отговорна пред семейството и новородения ми син).
Добре че едно време нито аз нито мъжът ми имахме някакви изисквания и очаквания,че и двамата щяхме да си останем сами(вместо това се срещнахме на сляпо след запознанство в интернет, всеки ден се виждахме и забавлявахме и заживях при него около 25 дни след като се запознахме (първия кекс бе на 18-тия ден и горе-долу 18-тата ни среща)и тъй до днес,вече 21 години,точно на днешната дата през 2004-та се запознахме).

# 62
Цитат
7. Без хетеросексуални мъже приятели(душеприказчици, бъдита и пр. мейнстрийм неща).
Аз съм най-добрият приятел на партньорката ми, и човекът на когото може да сподели всички радости и страхове.
Това пък ми говори много.
 Да  е оградена от него и само с него, без приятели, без среда.
 Това е  първа стъпка на едни... да не казвам.

Без хетеросексуални мъже се има предвид, гейове и жени може. Абе, колко от потребителките имат близки приятели мъже, с които си споделят някакви съкровени неща? Аз имам познати, покрай работа, хобита, интереси и пр., ама не сме много близки, избягвам такива, които искат сближаване. С жени споделям, с някои, с много близки, ама с мъже по този начин не ми е комфортно, виждам, че се търси повече от приятелство.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 09:53 от кукумицинка

# 63
Стана ми смешно и реших да преброя на колко от изискванията отговарям: на цели 4 от 9. А вие?
На всичките Joy хайде, ей така за шегата:
1. Условно между 20-40 години
Да
2. Да не е ваксинирана
Не съм.
3. Хетеросексуална и моногамна, и без БДСМ зависимости
Да
4. Емоционално зряла(интелигентна) и осъзната
Да
5. Да не е обсебена от социални мрежи
Не съм, дори ги мразя и в повечето от тях нямам профили.
6. Наркотици(дори и трева) - твърдо не, алкохол - най-добре да е с повод и умерено, цигари - най-добре да не пуши
Не пуша нищо и не пия абсолютно никакъв алкохол. Никога, дори и на повод. От над 10 години.
7. Без хетеросексуални мъже приятели
Нямам такива "бестита".
8. Без маниакалности(и драми) на тема красота, гримове
Не се гримирам, не ходя по салони, нямам корекции.
9. Висшето образование
Имам три, стигат ли?
Ама не отговарям на изискванията, щото някой има изисквания към мен, а защото така харесвам живота си. Joy пък и съм семейна, не съм аз човека все пак Joy
Не ги намирам за толкова ненормални изискванията, дори мисля, че ако от самото запознанство се заявят някакви граници, то много хора биха си спестили месеци опознаване и размотаване. Ако темата е пързалка - посмяхме се. Ако не е - успех в търсенето на автора!

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 10:01 от HoneyBee33

# 64
  • Далечният изток
Хетеросексуални, Куку, не хомо. Баш за мъже, с които може и да ..... такова, се има предвид. Няма как според мен нормални жени да не се познават с никакви мъже, нормални мъже да нямат познати жени. Поне колеги, приятели на приятели, но имат. Съвсем да си откъснат от всички и да се зяпате само с гаджето, е доста психо.

Ето, излезе ти късметът... Grinning

# 65
Само идвам да кажа, че някои автори в нАуката говорят за "нова еволюция" и "епидемия на самотни мъже" и това е базирано на съвсем сериозни проучвания. Така че авторът да си направи хубавичко сметката колко точно избор има, та да го цеди през тая ситна цедка.
Вижте, с някои неща НЕ може да се направи компромис.
Да, реално може, но после няма да страда Иван или Петкан, а аз, нали така?
Вие жените, всъщност най-добре(би трябвало да) знаете докъде водят компромисите.
Но също така има и един важен детайл, че дори и в най-лошия случай, все пак детето/децата в един момент могат да се превърнат в двигател-стимул, връзката майка-дете и т.н.
За съжаление, ужасно много т.нар. самотни майки има/ме в България.
Наистина, голяма част от мъжете не са стока, макар някои от същите да имат и положителни качества.
Разбира се, няма перфектни хора, но за да има чак такава честота на разводи, самотни майки пр., означава че нещо в системата кардинално не е в ред!
И тук питам - добре дами, какво ви накара да имате дете/деца от такива ненадеждни типове?
Компромисът, това е в основата на грешните избори/последствия!

Цитат
Това пък ми говори много.
 Да  е оградена от него и само с него, без приятели, без среда.
 Това е  първа стъпка на едни... да не казвам.
Ах, как обичам такива заключения извадени от контекста!
Къде прочетохте, да споменавам - да е без приятели/без среда?

Цитат
Без хетеросексуални мъже приятели(душеприказчици, бъдита и пр. мейнстрийм неща).
Не визирам като част от компания(та), а лични хетеросексуални приятели(не колеги или по работа, бизнес и т.н.).
Ако е хомосексуалист - ок, няма проблем, но жена ми/партньорката ми да има/да предпочита да излезе примерно с Иван, вместо с мен...
Намеренията на такива(колкото и да не ви се вярва) са ясни и това че не се случва, не означава че липсват.
Не че някога ще се случи, но представям си аз ако имам т.нар. най-добри приятелки, с които ей така да си излизаме, да си споделяме и т.н. и жена ми да й е все тая и никога да не си мисли нищичко..
Хайде, холан!

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 10:12 от Revalion

# 66
Хетеросексуални, Куку, не хомо. Баш за мъже, с които може и да ..... такова, се има предвид. Няма как според мен нормални жени да не се познават с никакви мъже, нормални мъже да нямат познати жени. Поне колеги, приятели на приятели, но имат.Съвсем да си откъснат от всички и да се зяпате само с гаджето, е доста психо.

Той няма това предвид, да няма познати или колеги мъже, а да не излиза сама с няккаъв уж приятел, да си споделят неща и да си прекарват времето заедно сами. Колко жени биха се съгласили мъжът им да си има такава приятелка, да си излизат двамата и той да си споделят неща? Имала съм такива приятели, които още като срещнах мъжа си сами се отдръпнаха. И други, които се навъртат, но никога не е само приятелско. Ако е, има компании, семейни приятели.

# 67
Хетеросексуални, Куку, не хомо. Баш за мъже, с които може и да ..... такова, се има предвид. Няма как според мен нормални жени да не се познават с никакви мъже, нормални мъже да нямат познати жени. Поне колеги, приятели на приятели, но имат. Съвсем да си откъснат от всички и да се зяпате само с гаджето, е доста психо.

Казва душеприказчици, бъдита - аз веднага се сетих какво има предвид, не е социална изолация от мъже. Защото наистина  има жени, които се наслаждават да имат обожатели и се залъгват, че това са просто мъже, с които много се разбират и са си много близки.

# 68
  • Далечният изток
Да де, и аз това казах.
Виж сега, младежо, с всяко мнение вървиш все повече към редпилските измишльотини, а там сте промити мозъци. Каквото и да ти кажем, няма да има никакъв смисъл...

# 69
Към дървения философ, който се има за нещо повече от другите, добавям и агресия, когато не му допада какво чете. Т.е. пак се връщаме към дървения философ, който се има за нещо повечвще от другите. И стига с тази "ванила"... от кой лигав американски сериал си го научил това? Кой нормален мъж се определя като ванила Joy то умен, начетен, емоционално интелигентен, не пуши, на пие... еднорог направо е този мъж!

# 70
Авторе, кажи сега ти помирисвал ли си жена в прекия смисъл на думата? 🙂
Имал ли си влюбване, увличане, сексуални преживявания с жена, раздели, нови срещи..

Или си останал на очи пълни-ръце празни?

Ако е така, остави ги тези скоби и дълбоки анализи, влез в живота, реалния и се остави да ти завърти главата някоя, дори да не е (като) Кейт 😀

ПС. Малко скоби и за теб.

# 71
  • Далечният изток
Влюбвал се е каза, десетина пъти, ама имал ли е връзка в истинския смисъл на думата?

# 72
Влюбвал се е каза, десетина пъти, ама имал ли е връзка в истинския смисъл на думата?

Да, разбрахме, че е влюбен в Кейт. Ако и останалите 9 са така...

# 73
  • София
Авторът е ревнив.

А пък БНД си беше съвсем надежден достатъчно години, та успяхме да изгледаме децата.

Отивам да си купя течност за вейп и кафе. 🤣

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 11:08 от Rockstar

# 74
Авторе, кажи сега ти помирисвал ли си жена в прекия смисъл на думата? 🙂
Имал ли си влюбване, увличане, сексуални преживявания с жена, раздели, нови срещи..

Или си останал на очи пълни-ръце празни?

Ако е така, остави ги тези скоби и дълбоки анализи, влез в живота, реалния и се остави да ти завърти главата някоя, дори да не е (като) Кейт 😀

ПС. Малко скоби и за теб.

Сега, няма да си разправям любовната биография, но така или иначе тези т.нар. филтри/критерии, вероятно се досещате че не са се появили от нищото,увеличавали във времето, главно и на фона на грешките и т.н.
Разбира се, оценявам и помня всички хубави моменти с всички жени, те също са изиграли огромна роля.

Цитат
Авторът е ревнив.
Аз казвам, че държа на човека до мен и ми пука за него!
Пък нека и да е ревност, все ми е тая как някой ще го класифицира.
И още нещо - никога не бих причинил на някого нещо, което не искам на мен да ми се случи.
Физическата/Емоционалната изневяра - са предателство, непростимо.
И като знам, че аз никога не бих го направил, всъщност и това дори не е грешка, а съзнателен избор, това в някаква степен ме вкарва в подобен алармен режим.
Щом аз мога да бъда честен и лоялен, нямам нищо за криене, ни телефони, ни лаптопи и глупости, респективно очаквам подобно нещо и от отсрещната страна.
Животът е твърде кратък за дебнене и игрички.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 10:32 от Revalion

Общи условия

Активация на акаунт