Къде да срещна?

• 12 654
  • 379
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На следващото включване печелиш захарно петле и титла “Умрялата циганка”

# 241
  • Out of the Mix
Или плюшено мече, може и бач, значка с картинка корабче и пейзаж от уцелената мишена с пушката от увеселителния парк на Слънчака малко преди Кубан. Joy

# 242
Да му се невиди. Не се класирам.
Само на 6 отговарям Confused

Но ми е смешно защо авторе реши, че във форума знаем къде се намират жени с всичките ти изисквания.
И бюро справки няма да знае.

# 243
  • Обран бостан ;)
Ох, айде по темата, а ?

Автора пита "къде да я срещне", а не коя от вас ми покрива критериите. Wink

Ако все пак ги покривате на 90% - чукнете си една среща.  Trollface

# 244
Ох, айде по темата, а ?

Ма нали търси.
Може и оттук да изкочи заека.
Ето, някъде из страниците мернах потребителка която отговаря, ама не го ще пък тя Grinning

Ох, нещата малко ми бият на пазарно ниво.
Докато търси такава съвършена, ще стане на 60.

# 245
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ох, айде по темата, а ?

Никои не може да му каже къде.
Преди 20 години се запознах с мъжа ми в една кръчма, оказа се, че имаме много общи познати, но някак си не сме се запознали помежду си.
Няколко дни преди да се за запознаем, аз съм си тръгнала  от една дискотека, той влязъл след десет минути, все сме се разминавали, но накрая се кръстосаха пътищата ни.
 Сестра ми се запозна с мъжа си в университета, моя позната в работата си, друга през платформа за запознаства...

# 246
  • Beyond the stars
Той не търси еднорог, че да му кажем в коя приказна гора се срещат и по кое време от месеца.

Имам познати, които се запознаха, докато хвърлят боклука. Bowtie

# 247
Но реално той не казва къде ходи. Имам познати седят само вкъщи, в работата им били женени, и питат къде да го срещна. Като им кажа интренет, не само апове за запознанства, но дори форуми, инстаграм, ютуб даже...те ми се ядосват,не искали така. 🤷‍♀️
При някои хора е къде тях да ги срещнат. Сигурно при някои може и техник на а1 да дойде и да се свалят, на мен ми се е случвало да се запозная така. Но все пак, ако не искаш да е който дойде , а да имаш избор е добре да познаваш повече хора. Има събития, обаче трудна работа, защото много мъже съм ги питала не искали така, било странно да заговориш жена така...
И авторът не го знаем колко е активен.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 12:11 от Tanya Valcheva

# 248
  • Обран бостан ;)
Той не търси еднорог, че да му кажем в коя приказна гора се срещат и по кое време от месеца.

Имам познати, които се запознаха, докато хвърлят боклука. Bowtie

Ами ето - да взима торбата и да отива да кибичи до контейнерите.

Едно време са се чакали на чешмата, сега като има водопровод се срещат на контейнера.
Романтика Wink

# 249
Там мирише.
Някъде другаде.

# 250
  • Out of the Mix
JoyJoy

Или ще чака да свърши бойлера, питайки новата наемателка отсреща има ли вода, да не са я спрели нещо. Joy

Елора, е че как, темата е точно отлична и тематична маса потребителки да минат да отчетат "актуално състояние". Satisfied

Точно по тематични сбирки е най - лесно, всеки знае защо е там.

"Здравей, здравейте, наздраве, какво те/ви води насам"? Grinning

# 251
  • Fairbanks, Alaska
Но реално той не казва къде ходи. Имам познати седят само вкъщи, в работата им били женени, и питат къде да го срещна. Като им кажа интернет, не само апове за запознанства, но дори форуми, инстаграм, ютуб даже...те ми се ядосват,не искали така. 🤷‍♀️
При някои хора е къде тях да ги срещнат. Сигурно при някои може и техник на а1 да дойде и да се свалят, на мен ми се е случвало да се запозная така. Но все пак, ако не искаш да е който дойде , а да имаш избор е добре да познаваш повече хора. Има събития, обаче трудна работа, защото много мъже съм ги питала не искали така, било странно да заговориш жена така...
И авторът не го знаем кой е активен.
И какво точно му е лошото на интернет запознанството според тях?
И кое му е странното при запознанство с жена на някакво събитие?
Аз преди 4 години се видях на живо със съфорумка от София. Друг е въпроса, че не си допаднахме на живо, но аз и не очаквах нещо друго.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 12:19 от Natael-1485

# 252
  • Обран бостан ;)
Там мирише.
Някъде другаде.

Негов проблем (на автора).

# 253
Ма нали търси.
Може и оттук да изкочи заека.
Кой търси заек в гората с лисиците и мечките. И други различни от заек и гугутка.

# 254
Авторе, имаш ли мъжки хобита? Можеш ли да шофираш? Можеш ли да правиш дребни ремонти?
Звучиш като да си много в женската си енергия.

Общи условия

Активация на акаунт