Къде да срещна?

• 12 616
  • 379
  •   1
Отговори
# 300
  • Далечният изток
Само че човекът е перфектен, няма заболявания, проблеми с банки също, юридически съвсем.

# 301
Само че човекът е перфектен, няма заболявания, проблеми с банки също, юридически съвсем.

Само бг мамите не го разбират. Вкиснати лелички сме това ей....

# 302
  • над кукувичето гнездо
Е, ако не се е ваксинирала с РНК ваксината, не би трябвало да е драма чак такава.

Иначе има теории, че поколението на една жена наследява част от всеки мъж, с който си е позволила да се позабавлява интимно, което стеснява доста кръга за бъдещата избраница.

# 303
  • Далечният изток
Мда, да прибави девствена.
Леле, тоя списък ще стане от 100 точки скоро...

# 304
Здравейте, Revalion.
Отговарям на всички Ваши изисквания - в подходящата възраст, моногамна, спортувам, обличам се добре и елегантно, без пошлост, не пуша, пия ако се съберем в компания по чаша или две, но не задължително, мъжете приятели през годините съм ги редуцирала, образована съм, обичам както да прекарвам време в кухнята, така и да пътувам, да чета, освен това съм в добро здраве и нямам наследствени обременености, не вися в социалните мрежи, не във всички имам профил даже и т.н., като цяло повечето изисквания са нормални. Но не мисля, че между нас би се получило, и ще обясня накратко защо. Първото, което ми прави впечатление е, че сте прекалено многословен. Не си представям да се прибера уморена от работа и човекът до мен да ме залее с всичката тази информация, която е насъбрал през деня. Разбира се, интересува ме какво му се е случило, как е минал денят му, но споделянето би могло да се случи доста по-стегнато. На второ място - както вече казах, мъжете-приятели останаха някъде назад във времето, нямам близки такива, имам приятели, разбира се, но в никой случай такива, с които ще си гукаме по нощите или ще се срещаме тайно насаме. Но начинът, по който поставяте изискването за това като нещо задължително крайно не ми допада. Понеже из темата се споменават зодии - аз съм януарски водолей, ако на някого му е важно. Свободата ми е едно от най-важните неща за мен. Подходът Ви се усеща като налагане на забрана и това е нещо, с което не бих се примирила. Аз съм моногамна и не допускам неуместно отношение, но това е моят личен избор и желание, а не наложена забрана от някого, както се усеща в случая. Като погледнем и частта, в която Вие ще сте най-добрият приятел на партньорката Ви, нещата отиват към обсебване, защото това на теория и в крайно романтичните филми е приятно, но в живота всъщност е токсично. Разбира се, важно е да можете да си говорите за всичко и да си споделяте, но много често не само жената, но и мъжът има нужда да чуе странична гледна точка, и това всъщност е доста полезно.
Следващото нещо - из коментарите Ви се усеща ужасно много „аз“. Никъде не ми остава усещането за „нас“ и „ние“. Това е доста натоварващо и оставя впечатление за високо ниво на егоизъм.
Не на последно място ще засегна частта с емоционалната интелигентност - жените сме водени от емоции. Да, някои ги изразяват по-шумно, други се прикриват, трети изобщо не ги демонстрират. И си представих следната ситуация. Жена Ви е току що родила. Изтощена е от грижи по бебето, опитва да върти и домакинство, всичко я боли, хормони бушуват, чувства се секси като слон. Прибирате се Вие от работа, нейният най-добър приятел, човекът, от когото очаква подкрепа и разбиране, но Вие заливате със словесен водопад рошава и изтощена жена, вероятно изцапана с повръщано и ухаеща на памперси, защото току що наследникът се е справил с най-важната си задача за деня. Имам усещането, че не сте наясно колко може да се обърка животът Ви за съвсем кратко как утре милата Ви жена ще изчезне и на нейно място ще се появи съвсем друг човек. Не случайно масово хората се разделят точно в този период. Сигурна съм, че на теория можете да изброите много неща от типа на това колко ще сте подкрепящ, как ще я отменяте или ще наемете човек, който да я отменя, но пак казвам, животът ни поднася страхотни изненади и всъщност тогава се показва същността на човека. А Вие ми оставяте усещането за човек, който ще седи отстрани и ще философства, вместо да се вземе в ръце и да поеме отговорност.  И още нещо - за това впечатление спомага и начинът, по който отговаряте на потребителите, с раздразнение и лека пасивна агресия и грубост, емпатията, за която говорите на няколко места, при Вас не се вижда.
За най-накрая оставих също нещо много важно - чувството за хумор. За живот с мен (и според мен) е изискване, даже необходимост. Не си представям да комуникирам с човек без такова. У Вас не виждам такова, даже отивате като впечатления в другата крайност. Дори и само по тази точка се разминаваме достатъчно. А аз обичам да се смея.
P.S., допълвам - отблъскващо ми идва и мъжът ми да се определя сам в публичното пространство като „добър любовник“. Самочувствието е хубаво нещо, но не е хубаво да си го развяваме.
А тук Ви цитирам - „Жената трябва да се поддържа, но не и в степен на маниакалност и трупане на тонове козметика, да избиват разни комплекси от миналото и т.н.
Парфюми може - аз съм маниак на тази тема, така че ще си направим един кът за парфюмите  “
Значи Ваша маниакалност може, нейна си лична - не. Ето ги двойните стандарти 😅
Като обощение ще кажа, че виждам стремеж да сте „отгоре“ в едни такива отношения. Което при мен няма да бъде търпимо, максимумът, който бих допуснала, е равноправие, но не и подчинение.
Единственото, което оставя у мен приятно впечатление е усещането за искреност от коментарите Ви. Това ценя високо.😊

Всичко това го написах с добро чувство, надявам се да Ви бъде от полза като обратна връзка. Постарах се също да съм многословна, възможно е малко хаотично да е написано, защото и чета през това време😅 . Пожелавам Ви успех нататък и късмет.

Като ви гледам постовете не отговаряте на 1-вото изискване.

# 305
  • Paris, France
Иначе има теории, че поколението на една жена наследява част от всеки мъж, с който си е позволила да се позабавлява интимно, което стеснява доста кръга за бъдещата избраница.
Това изби рибата. Край с ДНК тестовете за бащинство. Майката да дава папка със списъците и да присъждат издръжка всекиму, пропорционално на количеството време прекарано в забавления с майката.

# 306
Цитат
Представи си мацката да има един куп генетични заболявания, за които да не му каже.
Ковид ваксината ще му бъде най-малкият проблем.
Пък той си мисли, че прецакал системата, като си взел "неваксинирана" срещу ковид
Хахаха!
Много смешно...
Рано или късно ще настъпи моментът, в който истината ще излезе наяве.
Още повече, че няма начин да се планира бременност и да не се проследят тези въпроси.
Създаването на нов живот/дете е голяма отговорност и не търпи случайности при мен.

Цитат
Според теорията на телегонията
Едно не може да се отрече, че този, който е измислил тази "теория", определено е имал огромно въображение.

И един цитат от темата "Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни"?
Цитат
@ Di Soleil Основната причина според мен е, че хората не избират партньора си мъдро.
Точно, кратко и ясно!

# 307
  • Далечният изток
Твоята тема нали не е за раздели, а за срещи?!
Ти си изначално предубеден и май си наясно, че при теб (ще) преобладават разделите, мда.
Все повече се доказваш защо не можеш да намериш жена. Жена, която да те иска имам предвид. Списъците ти са най, ама най-малкия проблем.

# 308
  • над кукувичето гнездо
Миии, аз не разбирам. Rolling Eyes Особено на фона на АИ и това, че цялото човечество отива накъм м@йната си.

Сетих се! Да не си привърженик на идеята за чиста раса? Bulb

Или ще създаваме суперчовек?

Предвид това, че каквото и да се роди от така щателно разследван съюз, ще се храни с гмо и пиле с хормони, малко зян ми се струват усилията за подбора.

# 309
22 страници може да издържи или Бот, или луд. Всъщност колективния бг мама дух в крайна сметка разкрива всяко отклонение от нормата. Много наивно започващи теми стигат до крайност (както и тази).

Пп. Кейт Мидълтън започва да изглежда все по-желана цел на фона на последните коментари. Охх, да, тя се вкасинира (поне според пресата). Жалко.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 11:35 от brumm

# 310
  • Далечният изток
Ха, интересно ... Ами сега? Авторе?

# 311
Цитат
Сетих се! Да не си привърженик на идеята за чиста раса?
Не съм, но като самостоятелна биологична единица имам пълното право да търся най-добрите възможности за себе си и бъдещото си/ни поколение.
Но ако не се получи - няма да е трагедия, понеже по-голяма такава би била, ако се оставят някои неща на случайността.

# 312
  • Далечният изток
Те и жените търсят най-доброто, сеш' се?

# 313
Ми то чак гнусно стана, автора не търсел партньор в живота, а биологична единица, която да го размножи успешно без да нанася вреди на гените му. Бляк. Ясно защо търси в бг мама.

# 314
Те и жените търсят най-доброто, сеш' се?
Не се и съмнявам!

Цитат
Ми то чак гнусно стана, автора не търсел партньор в живота, а биологична единица, която да го размножи
Погрешни изводи си правите, но не мога да ви помогна.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 23:56 от Revalion

Общи условия

Активация на акаунт