🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 13 316
  • 246
  •   3
Отговори
# 225
  • Berlin
То имало общо три книги май за тази прислужница, различни истории. На мен трейлърът ми се стори интересен, май и двете не си пият хапчетата.

# 226
То имало общо три книги май за тази прислужница, различни истории. На мен трейлърът ми се стори интересен, май и двете не си пият хапчетата.
На мен ми се струва точно че и двете жени са психарки . Ще прочета книгите предварително преди да видя филма . На мен също трейлъра ми се видя интересен.

# 227
В САЩ е излязъл някакъв филм с Колин Фарел и Марго Роби, който се представя трагично зле в бокс офиса. Той май е независим и не е с огромен бюджет, но въпреки това е спечелил много под очакванията. A big bold beautiful journey - не бях го чувала, но сега съм любопитна да гледам някое ревю, за да разбера дали наистина е зле 🙂

А в момента и либералите бойкотират Дисни - след като консервативните го правят от години. Може би компанията най-после ще фалира...

# 228
  • в сърцето на един мъж...
Аз му гледах трейлъра и ми хареса, поне по трейлър. Всъщност не знам дали ще е толкова добре в последствие ако се гледа. Но определено има интересна идея.

# 229

Да, наскоро ги прочетох и именно  психарският аспект от образа на главната героиня е интересното, да не казвам оригиналното в историята. Той се разгръща и получава психологическото си обяснение във втория роман. Героинята е брутално агресивна, тъй като има непреодолима вътрешна необходимост, за разлика от повечето хора, при които инстинктът за самосъхранение е водещ, , да помага безогледно, когато види човек в беда.

Мисля, че ще се получи добре на кино и са подбрали хубав каст.

Аз пък гледах "Клети стздания". Напоследък, благодарение на един телевизионен канал, преоткрих Лантимос. Обикновено нищо не разбирам от филмите му, но от последните - Фаворитката и именно Клети създания разбрах всичко и ми харесаха. Това не е лесно поносимо кино и вероятно сте обсъдили филма и повечето ви е отвратил. Затова няма да се впускам в детайли, но не мога да не отбележа, че страшно ми хареса изпълнението на Марк Ръфало. Не съм очаквала такова нещо от тоя човек, не знаех, че е способен на такова превъплъщение.. С глас се смях и си връщах някои сцени с негово участие.

# 230
  • Галифрей
Къде мога да намеря този филм “ Бюро за убийства” ?

https://www.imdb.com/title/tt0119703/

Филмът е  френски и сниман у нас през 1993.  Действието се разрива в София. Като гледах трейлъра еми то за 30+ години почти нищо не се променило освен трамваите и някой магазини.

# 231
  • Карлово
Аз пък гледах "Клети стздания". Напоследък, благодарение на един телевизионен канал, преоткрих Лантимос. Обикновено нищо не разбирам от филмите му, но от последните - Фаворитката и именно Клети създания разбрах всичко и ми харесаха. Това не е лесно поносимо кино и вероятно сте обсъдили филма и повечето ви е отвратил. Затова няма да се впускам в детайли, но не мога да не отбележа, че страшно ми хареса изпълнението на Марк Ръфало. Не съм очаквала такова нещо от тоя човек, не знаех, че е способен на такова превъплъщение.. С глас се смях и си връщах някои сцени с негово участие.
Не ни подценявай, хареса ни.

# 232
Мен самата концепция ме отврати и реших да не го гледам.

# 233
Гледахме "Дългата разходка" заедно с единия ми син. Това е една от любимите ми книги на Стивън Кинг, но съм я чела преди почти 30 години и подробностите съм ги забравила. Синът ми я чете преди година и всичко му е прясно. Това е и причината мненията ни за филма да се различават. Според мен доста добре са уловили атмосферата и концепцията. Фигурата на Майора не стоеше зле, нищо, че в книгата липсва. Според сина ми обаче авторите не са успели да пресъздадат достатъчно добре изтощението на момчетата. На него му липсваха разказите за техния минал живот.
Относно финала. Този от книгата ми харесва повече, но и този не стои зле. Има логика и в него. Приемам този прочит.
Като цяло ще броя филма като успешна екранизация по Стивън Кинг.
Сега чакам с любопитство и "Животът на Чък". Разказът дава много възможности за разгръщане на историята. В крайна сметка самият той е не повече от трийсетина страници.

# 234
  • Галифрей
Отиде си от този свят още една легенда на киното  Клаудия Кардинале 😔 🤍
Гледала съм няколко филми с нея феноменална.Една от любимите ми италиянски актриси.  Чела съм биографията й преди време и не имала лек живот.
Лека й пръст

# 235
Малко оф топик,ако позволите. Потърсете с Гугъл етимологията на "Лека и (му) пръст"...

# 236
  • София
Извинявам се. Някой да е гледал този китайски (по-долу в скритото поле)? Попаднах на него, но коментарите - макар едва няколко - практически не казват нищо. Не съм чел книгата (ако въобще я има на български).
Скрит текст:
Благодаря.

# 237
Извинявам се. Някой да е гледал този китайски (по-долу в скритото поле)? Попаднах на него, но коментарите - макар едва няколко - практически не казват нищо. Не съм чел книгата (ако въобще я има на български).
Скрит текст:
Благодаря.
Интересен  и хубав филм, поне за мен. Но трябва да предупредя, че това е моето лично мнение.
Има няколко варианта  и доста филмови адапации. Даже има и сериал. Има си всичко битки, герои и чисто човешки взаимоотношения. Филма е направен много добре.

# 238
  • София
До броени дни Заклинанието 4 ще мин 1 млн. лв.

Огромен спад в САЩ/Канада от 75.5% при Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba
Много слаб старт на поредната пропаганда на психопата Джордан Пийл, ''Him''
Бюджетът е около 30 млн. Така че се очертава провалче. Халал да им е.

# 239
Аз си знаех че " Дългата разходка " ще дръпне нагоре . Гледам че са качили онлайн и " Фантастичната четворка " . " Заклинанието " обаче все още искам да го гледам . Дори и да не е толкова добър както казвате повечето все пак като фен на поредицата ще го видя и него .

Общи условия

Активация на акаунт