🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 22 056
  • 396
  •   3
Отговори
# 255
  • Галифрей
Деян Кийтън една легенда, прекрасна жена беше от Кръстникът до романтичните комедии. 🤍 Винаги ще  я помня от Бащата на булката и филмите с Бет Милър и Джейн Фонда.
Лека й пръст 😔

# 256
  • София
Продуцентите на новия филм за Джеймс Бонд са готови за "нещо специално"
https://www.actualno.com/showbusiness/producentite-na-novija-fil … news_2506753.html
Сценарият на предстоящия филм ще бъде написан от създателя на Peaky Blinders Стивън Найт, а режисьор ще бъде Дени Вилньов, познат с филма Dune. Все още обаче не е обявен новият актьор, който ще изиграе ролята на Джеймс Бонд.

# 257
  • Berlin
Колко години вече го избират новия Джеймс Бонд?🙄

# 258
То пък един избор - от последните новини във връзка с това останах с впечатление, че ще е или ултра уок, или някой като Том Холанд (симпатично момче, нищо против него в други роли).

А Безос беше казал в интервю (но може и да е било шега), че си мечтаел жена му да участва във филм от франчайза като момиче на Бонд.
 Представям си натъпканата с филъри и силикон 50 и няколко годишна и Том Холанд - страшна химия ще им се получи...

# 259
  • София
... и Мелания ще участва: приютява еврейска девойка с руско потекло, изгубила семейството си в Газа или Донецк - всъщност, шпионка на водещия руски фарма консорциум. Тя ще се опитва да предаде на "РосКосМойло" рецептата за шампоана на Тръмп. Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 10:58 от EmBrother

# 260
Препоръчвам . Вчера го гледах и доста приятен криминален психо трилър със много добър сюжет . Кийра Найтли която не харесвам особено се справи отлично с главната роля . След " Бостънският удушваш " тук също доста ми допадна.

# 261
Тия дни по Фокс – филмите с Джон Инглиш,(Роулънд Аткинсън). Yum Пародира Бонд... Старовремски хумор... Laughing

# 262
Аз пък гледах първия филм за Спайдърмен с Андрю Гарфийлд. Почти не го помнех, но се оказа, че и без да го помня не ми е много интересно.
Все още мисля, че неговият Спайдърмен е най-зле от всички до сега, а когато излезе имаше много положителни критики.

# 263
Хора както си прелиствам Инстаграма и попадам на тази новина . Дали е възможно ? Ако е така е супер . Ако някой ме пита коя актриса ми е любима мога да кажа че това е Кейт Бланшет . За мен тя е топ и като жена и като актриса да не говорим. Склона към да вярвам че снимат тук . Напоследък доста стана модерно да се снимат холивудски филми в нашата мила родина.

# 264
Аз четох, че Брад Пит е снимал в Белоградчик това лято, но може да е за друг филм.

# 265
Няма лошо . От години е модерно вече звездите от Холивуд да идват тук в България  и да снимат някой филм .

# 266
  • София
Just like that -  последното издание. Неочаквано, с напредването на епизодите започна да ми харесва. И тоалетите им ме зарибиха, много готини рокли.

# 267
  • България
Тези дни гледах поредицата: Before Sunrise, Before Sunset и ми предстои да гледам Before Midnight. Не съм очарована, но и не очаквам особено от този Уди Алън стил на филм. Ethan Hawke играе подобна роля на тази в Great Expectations 1998, но в Надеждите е по-добър (един от любимите ми филми). Не харесвам филми, в които се празнослови, псевдо философства и се нищоправи.

# 268
  • София
Агент 007 без пистолет е като мартини без водка: Непростима цензура на Джеймс Бонд
(представете си афиша по-долу с всички Бондовци - ама държат... нищо...)
Скрит текст:
Много шантав стана светът. И глупост до глупост дебне отвсякъде.
[/spoiler]

# 269
  • София
Какво става? Новият Бонд да не играе джендър?

Общи условия

Активация на акаунт