🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 43 410
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
По принцип и мен ме дразнят такива неща - примерно гледала съм корейски и китайски исторически сериали - в някои кадри зуумват на обувките на някой персонаж и се вижда явно, че са с гумени подметки. Поне да не акцентират на тях...
Не ми разваля усещането от филма (ако е интересен), но си е бутафория.

# 421
  • България
Някой беше ли на Киномания/ ще ходи на Цветовете на времето? Много ми хареса филмът. Добри препратки между сега и преди.

# 422
Присъединявам се към харесали те " Франкенщайн " . Страхотен филм , и брилянтна актьорска игра от Мия Гот , Оскар Айзък и най вече Джейкъб Елорди . Брилянтно пресъздаване на създанието , както го мразех в " Еуфория " тук изпитах съжаление и мъка за него .  Давам на филма 10 / 10 .

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 18:28 от Жасмина 94

# 423
  • Варна
,,Playdate"  https://www.imdb.com/title/tt31425731/
Щях да пиша ,,топла, безалкохолна бира"=,,гола вОда", ама малко екшън, малко комедия, малко бащи и синове и недостатъчно Алън (Ричсън и Тудик),за разтоварване става.

# 424
  • София
Изгледах One battle after another. Не е лош, но прекалено дълъг. На моменти ставаше отегчителен. Великолепно трио Леонардо ди Каприо - Шон Пен - Бенисио дел Торо.

# 425
  • Варна
  Съгласна, много дълъг е. Снощи гледах половината, планирам днес другата част. Чудесни актьори, но историята не е ,,моето''.  После е ред на ,,Франкенщайн " 2025.

# 426
Аз първо гледах " Франкенщайн " и изобщо не съжалявам. След миналата година на слаби филми , тази направо си е доста силна . Още мисля съответни сцени и самата игра на актьорите особено на Джейкъб Елорди който беше великолепен , радвам се че му се даде шанс да покаже че може да играе роля която да го покаже в друга светлина далече от образа на високият и сексапилен мъж , тук показва това което винаги съм знаела че е страхотен актьор. Лично казано аз нямам търпение отново да го гледам и в " Еуфория " липсва ми сериала и буквално броя колко време остава до трети сезон . Имаше уникална химия с Мия Гот във " Франкенщайн " само това мога да кажа още за сега . За тези който не са гледали приятно гледане .

# 427
  • гр.София
Шашава е историята в" Битка след битка". Но аз бях впечатлена от музиката, тя си е пълноправен герой във филма, като и от играта на актьорите.
Шон Пен  е чак противен ( което хич не ми допадна ,защото го харесвам-))

# 428
Аз изгледах половинчасов рикап на Франкенщайн (преразказаха целия филм) и се убедих окончателно, че не е за мен и не искам да гледам цялото нещо.
Не харесвам Миа Гот (като цяло - не ми е симпатична), надявам се да не я изкарат положителен персонаж в Одисея, въпреки че съм сигурна, че точно така ще стане... Накрая най-вероятно и при този филм ще се огранича само с Ю туб ревюта и коментари.

Не знам защо от младото поколение актьори не харесвам почти никого... Сидни Суини е изключение - не ми е любимка, но ми допада тактиката й и според мен заслужава повече успех от останалите зеленчуци.

# 429
Аз изгледах половинчасов рикап на Франкенщайн (преразказаха целия филм) и се убедих окончателно, че не е за мен и не искам да гледам цялото нещо.
Не харесвам Миа Гот (като цяло - не ми е симпатична), надявам се да не я изкарат положителен персонаж в Одисея, въпреки че съм сигурна, че точно така ще стане... Накрая най-вероятно и при този филм ще се огранича само с Ю туб ревюта и коментари.

Не знам защо от младото поколение актьори не харесвам почти никого... Сидни Суини е изключение - не ми е любимка, но ми допада тактиката й и според мен заслужава повече успех от останалите зеленчуци.
От новите актьори освен Сидни Суини мога да кажа че харесвам Зендая както и Маделин Печ . Наскоро я гледах в " Непознатите " и ако не беше тя нямаше да изгледам и последните  двете части който доста бледнеят пред първите. А за Зендая няма какво да коментирам страхотен артист освен че пее и като звяр, и като актриса е страхотна обикнах я в " Дюн " а във " Еуфория" вече започнах и да я обожавам. Има и доста от младите актьори който не могат да играят но има и изключения .

# 430
И Том Холанд ми е горе-долу симпатичен - напоследък гледах по тв повторения на неговите филми за Спайдърмен. Обаче ако се опитам да си го представя като Бонд, се потрисам...

# 431
И Том Холанд ми е горе-долу симпатичен - напоследък гледах по тв повторения на неговите филми за Спайдърмен. Обаче ако се опитам да си го представя като Бонд, се потрисам...
Оо не като Джеймс Бонд не . Не че не е симпатичен , но не го слагам в категория секси мъжкар . Прекалено ми е сладникав точно както Лео ди Каприо преди години . Аз виждам в ролята на Джеймс Бонд, Арън Тейлър Джонсън . А и имаше слухове че точно той ще го играе , но май си остана само слух .

# 432
И за Холанд има слух. За мен той е с почти детска физиономия.

# 433
И за Холанд има слух. За мен той е с почти детска физиономия.
Не прекалено бебешки ми и е точната дума . Не си представям Джеймс Бонд със детска физиономия , за мен трябва някой зрял и хубав мъж за ролята на Бонд . Хенри Кавил също би се вписал чудесно , както и Педро Паскал , въпреки че Педро си бие на латино но си мисля че ще се впише доста добре.  Но Хенри също ще бъде топ избор. А и си мисля че точно английски актьор си е точно най добър избор за ролята на Бонд . Доста от американските актьори като се опитват да докарат английският акцент не им се получава добре .

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 12:56 от Жасмина 94

# 434
Аз нямам против Хенри Кавил да е новия Джеймс Бонд Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт