🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 43 328
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Бюджетът на римейка на Бягащият човек е $110 млн.
Световният приход е едва $28.2 млн.
Очертава се тежък провал за Парамаунт.
В България разочароващ старт за филма, който е разпространяван от Форум Филм.

Хищникът вече е с $136.3 млн. световен приход за 2 седмици, така че Дисни ще имат някаква печалба все пак...

# 436
  • София
Вчера гледах Зрителна измама 3. Беше интересен. Има няколко туиста. Един успях да разгадая, други не. Ако обичате филми за илюзионисти, може да отскочите до салона.

# 437
Изгледах Денят на мармота (Омагьосан ден) - бях се сетила за него напоследък. Добър филм - помнех го само в най-общи линии.
Анди Макдауъл изглежда супер, Бил Мъри - не. В този филм ми приличаше на грозна версия на Том Ханкс.

След това видях, че Пиячът е направил миналата седмица видео за Денят на мармота (интересно съвпадение) - жалко е, че такъв приятен като цяло филм, е бил заснет толкова трудно и с толкова много конфликти.
Скрит текст:

Бил Мъри се е държал особено неприятно. И в друг случай - май във връзка с Изгубени в превода, бях чела, че поведението му е доста гадно. Може би не се дължи на лични проблеми (споменати във видеото), а просто си е такъв.

# 438
Пак съм аз - нов трейлър на Аве Мария (този го чакам):

Скрит текст:
И можете да видите Роки (2:38) - изцяло, а не само част от него. Мислех, че ще го оставят като изненада.

Одисея скоро ще има два нови трейлъра, които отново ще се излъчват само в кината. Говори се, че единият ще е прикрепен към Аватар, а другият ще е над 5 минути.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 20:23 от pppqqq

# 439
  • Галифрей
Гледах новият Франкенщайн. Да харесва ми добър филм ❤

# 440
Цялата статия за Одисея, от днешния брой на списание Емпайър (до няколко дни сигурно ще може да се намери самото списание, но ето - за който иска да хвърли едно око). Отворете си изображението в нов прозорец.
Скрит текст:

Може да се чете горе-долу, като се свали и се зумне, но е поразмазано - оригиналните изображения, които намерих, са с това качество, не е заради моето форматиране.

Знам, че преди се бях изразила неясно за новите трейлъри - този въпрос се изясни - и двата трейлъра ще бъдат прикачени към Аватар - преди филма ще дадат пролог (обсадата на Троя), а след края - друг трейлър с първи поглед на циклопа Полифем (който не е CGI).

П.п. Робърт Патисън е Антиной, а не Хермес. Така че сигурно Елиът Пейдж ще е Хермес, уви.

# 441
Нямам търпение за Одисея . Но сега чакам и Злосторница част 2 . Точно преди празниците добре ще дойде един такъв филм .

# 442
  • София
"Зрителна измама" 3 гледах аз вчера. Хареса ми.

# 443
  • Fairbanks, Alaska
Вчера гледах Зрителна измама 3. Беше интересен. Има няколко туиста. Един успях да разгадая, други не. Ако обичате филми за илюзионисти, може да отскочите до салона.
Какво е туист? Знам, че е танц ама не се връзва нещо....

# 444
  • Галифрей
Какво е туист? Знам, че е танц ама не се връзва нещо....

Изненадващ обрат в сюжета.

# 445
  • Дивата природа

Империя ^ Целият брой, естествено на английски език! 159 mb
Empire-NOV.25-January.2026.HYBRID.MAGAZINE.eBook-21A1.PDF

mega-nz { OnLine and/or DownLoad } = ИЛИ = гДиск [ Изтегляне ] …

По света се прави много повече «шоу-бизнес» следователно
еже-месечни/седмични/дневни кино+тв–статии в списания;
преди да го затрия — пиЩете, ако не можете да го отворите?

Дата на излизане официално се отнася за печатно издание, т.е. ако идете тогава в книжарница, трябва преди това да е направено, принтирано и доставено. Значи е създадено по-рано готово и затова в дигиталната ера се появява електронен вариант предПремиерно. Ама пак е прекалено голяма разлика в издаването, напр. има рубрики за предстоящи заглавия като Аватар-3 и др, които ще са пуснати преди януари '26 г.

Някои четци имат режим за преглед на 2 страници най-вече заради пренесени илюстрации, но на екран се чете по-лесно по една страница, побрана по ширина. Но понеже не всички и например онлайн преглед нямат  допълнителната опция корицата да е самостоятелна, за да запази чифтовете => на споделения файл преместих последната страница като 2-ра за удобство.

Ако искате само ОДИСЕЯта -->
ето извадени единствено съединените двойни страници:
действителни резолюции 2055/ 4110 х 2665 пиксела по 2~3 мб/стр.
Качени картинки директно тук на сайта ги оразмерява до... 2048х,
затова за максималните размери, препратки към външна галерия:
Скрит текст:
1.

2..

3...

4....

5.....

6......

( : няма “Троянски кон” aka неВидима заплаха ; )

# 446
  • UK
Някой с мнение за Бягащия човек, дали е ще е много натоварващ. Единствено него дават в часа, в който можем с ММ да отидем на кино, но не искам да гледам нещо което ще ме натовари. Не съм чела книгата, от трейлъра изглежда повече на екшън.

# 447
Супер, благодаря за списанието Simple Smile

# 448
Критиките за "Одисей" на Нолан са унищожителни! Това е точната дума.

"Омир щеше да го изгори. Публиката – да заспи"

"Най-скъпата злоупотреба с митология за последните 50 години"

И още много други критики...

# 449
Сега дочитам статията - Нолан твърди, че винаги е обичал Одисея и си спомня, че като 5 годишен е гледал детска пиеска по нея...
Освен това е трябвало да работи по Троя (филмът с брад Пит), но това е отпаднало и оттогава е мислел да направи нещо по темата. Не му е харесало, че няма митологични елементи - богове, чудовища и т.н. Въпреки че точно във връзка с това не издава подробности (нарочно - тайна е; в смисъл - знаем, че ще ги има, но не и как точно ще бъдат преставени).

Общи условия

Активация на акаунт