🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 22 129
  • 396
  •   1
Отговори
# 105
Той може за нас да не е чувал , но не значи че повечето не знаем кой е . Аз го открих в " Игра на Тронове " няма да обяснявам колко е велик и страхотен този сериал не е за тази тема . Но го гледах в " Гладиатор 2 " и той беше една от малкото причини да догледам продължението. Ще гледам " Четворката " тези дни със сигурност само да го пуснат онлайн. Не смятам че е световно "неизвестен " само защото два или трима човека не знаят кой е .

# 106
  • Пазарджик/Лондон
Харесвам Педро Паскал още от " Игра на Тронове ", Дакота ми е красива, и Крис Евънс харесвам, но общият им филм не ми хареса, очаквах много повече при такъв каст.

# 107
  • Бургас
Аз не си го спомням от Игра на тронове, кой персонаж играе

# 108
  • Пазарджик/Лондон
Аз не си го спомням от Игра на тронове, кой персонаж играе

Oberyn Martell

# 109
  • София
Нищо съществено за отеблязване.
Затишие в боксофиса и в България и в САЩ и Канада.

# 110
# 111
Преди няколко седмици гледах " Таралежите се раждат без бодли". Дали защото беше лятно кино, безплатна прожекция в рамките на населеното място, дали поради носталгията по моето детство, но ми стана много мило какъв е бил животът тогава. Бях чела ревюта за този филм как децата били жертва на насилие, как всеки ги увиквал, но аз не останах с впечатление самите герои да са се впечатлили или модерното " подтиснали". Аз не си спомням  да съм го гледала като дете и намирам подобни инициативи на столична община за чудесни. Да се популяризира нашето минало, сред съвременните деца.

# 112
Аз го гледах по телевизията. Не знам защо другите родители позволиха на оня с форда да се държи агресивно с децата им. Айде, някои може да ги е страх, че е с връзки, но бащата на Маляков беше богат и влиятелен и остави някакъв простак да овиква сина му...

# 113
Нищо съществено за отеблязване.
Затишие в боксофиса и в България и в САЩ и Канада.

Виждам, че Honey, Don't се справя горе-долу добре в американския бокс офис. Аз го чакам да дойде при нас, но дали...

# 114
Едно време, преди 30-40 години всеки можеше да ти крещи по детето и хората го възприемаха като колективно възпитание. Сега никой няма право да направи дори малка забележка на чуждо дете, а ако някой си позволи, майката на детето го увиквал, че не му е работа да възпитава чужди деца. На мен също ми е било неприятно някой да прави забележки на моите деца и ако някой си го е позволявал, съм го избягвала в последствие. Именно поради тоталната смяна на ценностите и възприятията, старите филми са супер интересни.

# 115
  • Галифрей
Това е е от сериала “ Войната на таралежите”  (1979) с бащата на Маляков а “ Таралежите се раждат без бодли” е черно бял филм с и е с децата от “ С деца на море” съвсем различни са и е по-стар от 1971.  Там е за мърдането на ушите,котето и злобният продавач и топката.

# 116
Да, права е Дияна. Значи действието в "Таралежите се раждат без бодли" се развива преди 55 години.  Там постоянно връщаха стъклени шишета и се надявам тази инициатива да се възроди. Поне с пластмасовите шишета.

# 117
Аз не можех да отида на лятно кино миналата седмица и ме беше доста яд . Но смятам тези дни да отида на кино да гледам " Дългата разходка " и " Заклинанието 4 " която май ще бъде и последната част . Като се заговорихте за детски филми и то български веднага се сетих за " Куче в чекмедже ", отдавна не съм го гледала и нищо чудно тези дни да си го припомня.

# 118
  • Галифрей
Дам ❤ Бай Атанас не им даваше и винаги ги гонеше,  хареса ми този малкият как го разказваше по сградите да се качва по последните етажи 😁
 На мен са ми любими филми те почти всичките са на Братя Мормареви.

“ Куче с  чекмедже” класика “ Тате ще ми купи колело ама друг път” мен краят ме натъжи.

# 119
  • Berlin
Заклинанието (The Conjuring) има ли някакъв определен дух/призрак или е невидим и само плаши хората? Все това ме спира да го започна - че няма определено нещо, което е заплахата, има ли история някаква или е като онзи с видеата от камера напр., където не беше ясно какво става.

Общи условия

Активация на акаунт