🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 43 248
  • 736
  •   2
Отговори
# 540
Аз реших да си припомня " Цветя на тавана " знам че е телевизионен филм , но все пак ще пиша тук . Няколко части са , но първата ми харесва най много. Топ игра от Хедър Греъм и най вече на Елън Бърстийн която сякаш след " Екзорсистът " малко се изгуби , но тук страшно много ми допадна да я видя в ролята на зла фанатична вещица която заключва внуците си на тавана и ги тормози както психически така и физически . След това се насочвам отново към "Писък" за да мога да се настроя към следващата част която излиза през 2026 .

Малко офф, ама да ти имам коледното настроение. Laughing
Нямам такова за сега . "Сам в къщи" и тем подобни още не ми се гледат при положение че ще ги дават  след няколко дни . Пък и всеки и свободен да гледа каквото си поиска .

# 541
  • Галифрей
Аз гледах “ Ваканцията” (2006) не го бях гледала от години. Страхотен филм,вече не правят такива готини романтични коледни комедии.
Любима двойка са ми Камерън Диас и Джуд Лоу

# 542
  • София
У нас:
Един грам живот отива към 1 млн. лв. което е страхотно. Ще пиша тепърва за филма и доста други филми, десетки всъщност... Сори, ама...
Зоотрополис 2 съвсем логично върви към доста + 2 млн. лв.

По света:
Five Nights at Freddy's 2 е с $40 млн. бюджет, а вече е с 110 млн. световен приход. Юнивърсъл ще са на сериозен плюс.
Страхотно се движат и Злосторница 2 и Зоотрополис 2 в световния боксофис.
Злосторница 2 е с $440 млн, а Зоотрополис 2 е с $916 млн.

# 543
Много го харесвах. Да почива в мир душата му - Cary-Hiroyuki Tagawa .
Тази вечер ще се чудя кое по-точно да гледам с него - Big Trouble in Little China ли,  Showdown in Little Tokyo  ли, Mortal Kombat ли. А може би най-добре маратон с негови филми
https://www.imdb.com/name/nm0846480/

И аз го харесвах много, беше ми любимият злодей Simple Smile

# 544
  • София
Само на мен ли не ми хареса "Зоотрополис" 2? Някак си много дълго ми дойде, първата част ми беше харесала много повече.

# 545
Аз си го чакам в Замунда.

Сега се чудя дали все пак да изгледам за ловкините на демони, като се има предвид, че не се интересувам особено от кей поп (обичам корейски сериали, но никога не съм си падала много по бой и гърл банди - независимо от националността)...

# 546
  • София
Аз си го чакам в Замунда.

Сега се чудя дали все пак да изгледам за ловкините на демони, като се има предвид, че не се интересувам особено от кей поп (обичам корейски сериали, но никога не съм си падала много по бой и гърл банди - независимо от националността)...

Дъщеря ми на  9г. много го хареса. Аз не съм го гледала, само отделни кадри. Grin

# 547
Беше много приятен филм, въпреки пропуските в сценария. Имаше добри актьорски изпълнения. Супер телевизионен филм. Даваха го по БТВ синема

# 548
  • Berlin
Нищо оригинално при Demon Hunters, но покрай готината музика набра скорост.

# 549
# 550
  • Berlin
Кои от по-новите излезли филми си струва да се гледат? Покрай тия сериали не съм гледала филм от доста време и не следя дори вече и като седна да търся, заглавията нищо не ми говорят. Например този с Леонардо ди Каприо и Шон Пен май е хубав, но изобщо не знаех, че Лео има нов филм. 😀 Този с Джулия Р. и Андрю Г.? Друго какво?

# 551
От тази година не съм гледала почти нищо... Затова и сега започнах да гледам някои, които съм пропуснала, но пак повечето са стари.

Сега ще излезе новият Аватар (имам предвид, не сериала с Енг, а филмът със сините извънземни). Чакам го, защото ще има нов трейлър на Одисея и 6 минутен пролог/тийзър. Иначе самата поредица не е моето нещо - не ми е достатъчно интересна.

# 552
Аз от по новите филми гледах Франкенщайн и ми хареса . Но повече тази година гледах стари филми , може би от носталгия по онова време когато във филмите имаше повече мисъл и добра актьорска игра и със по малко ефекти . На мен топ филми за тази година са ми на първо място - Дългата разходка. На второ - Франкенщайн и на трето слагам - Носферату. Аз чакам да излезе Злосторница онлайн защото го пропуснах да го гледам на кино , както и Аватар.

# 553
Освен този за ангела Киану Рийвс, не се сещам да съм гледала друг нов филм, но може да забравям някой. Злосторница не искам да гледам - самата концепция за разширение на Магьосникът от Оз ми изглежда тъпа.
 Щях да гледам Нъжа (Незха?...), но истината е, че не съм гледала и първия (или ако съм - не помня нищо). Може би тези дни ще сваля и двата.

Една новинка - Джони Деп иска да продуцира адаптация на Майстора и Маргарита, и да участва в нея:

# 554
Освен този за ангела Киану Рийвс, не се сещам да съм гледала друг нов филм, но може да забравям някой. Злосторница не искам да гледам - самата концепция за разширение на Магьосникът от Оз ми изглежда тъпа.
 Щях да гледам Нъжа (Незха?...), но истината е, че не съм гледала и първия (или ако съм - не помня нищо). Може би тези дни ще сваля и двата.

Една новинка - Джони Деп иска да продуцира адаптация на Майстора и Маргарита, и да участва в нея:

Това за Джони и аз го прочетох. Даже май до колкото знам че и това ще бъде първата версия на " Майстора и Маргарита " на английски език. Честно казано ще ми бъде интересно след време да я видя ако наистина излезе на голям екран.

Общи условия

Активация на акаунт