🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 43 167
  • 736
  •   2
Отговори
# 705
Къде го има онлайн Прислужницата?
В кината го дават много късно и не ми е удобно.

# 706
Вчера изгледах Войната за бъдещето с Крис Прат и Ивон Страховски. Става за едно гледане, но сценарият е много тъп. Стана ми жал за хората, които са работили по филма - по ефекти и подобни...
Сега прочетох, че филмът е спечелил около 20 милиона долара всичко на всичко... еха...

# 707
  • UK
И аз го гледах снощи, но докато домакинствах и оправях децата, по скоро за фон вървеше. Единствено извънземните ми харесаха, доста страшно бяха направили женската, другото беше тъпотия.

# 708
Огромният проблем на този филм е сценарият - всичко друго е ок. Актьори, режисура, ефекти.  Всъщност, не съм сигурна за режисурата, но при ужасен сценарий какво може да направи режисьорът...
Похарчили са 200 милиона долара за нещо, което е било обречено в зародиш.

# 709
  • София
"Битка след битка" започна наградния си поход, обявиха го за най-добър филм
Черната комедия с елементи на екшън трилър "Битка след битка" беше обявена за най-добър филм на наградите "Изборът на критиците", съобщиха "Variety" и АФП. На 31-вата наградна церемония, състояла се в Санта Моника, Калифорния, "Битка след битка" спечели още две награди - за режисура и най-добър адаптиран сценарий на Пол Томас Андерсън.
https://www.actualno.com/cinema/bitka-sled-bitka-zapochna-nagrad … news_2538936.html

# 710
Къде го има онлайн Прислужницата?
В кината го дават много късно и не ми е удобно.
Давам линк. Лошото е, че има много реклами докато успееш да пуснеш филма и качеството не е каквото ми се иска. Въпреки това, обаче, аз съм повече от доволна - все пак го качиха със субтитри в деня на премиерата. Прочетох книгата преди няколко месеца и с нетърпение очаквах да изгледам филма.
Скрит текст:

# 711
  • София
Пете, не знам дали ти попадна откъс от откриващите минути на Одисея? Започва адски впечатляващо с троянския кон на брега, след това вече вътре в града се изчаква да падне нощта, как войниците се опитват да отворят масивните порти на Троя, как ги засипват със стрели и измират един по един, музиката допринася допълнително, чудиш се дали ще успеят. Мисля ще се получи силна продукция.

# 712
Видях този откъс в Х, с ужасно качество. Да, изглежда добре, но все пак не харесвам костюмите. Видях сравнение между Телемах и Артур (от сериала Мерлин) - фактически са облечени еднакво...
И кастингът... Хайде няма да коментирам Лупита Нионго като близначките Клитемнестра и Елена, но ако Елиът Пейдж е Хермес ... Frowning

# 713
Одисея го чакам . Но да видим дали ще е добър . 50 / 50 съм , заради звездният подбор които са направили , но това не е гаранция че филма ще ми хареса. Очаквам да стане същото като " Гладиатор 2 " . Добър актьорски състав , но филмът изобщо не ми хареса . Чакам Писък 7 , но си мисля че и тук вече започнаха да се изчерпват. Колкото и да я обичам тази поредица , мисля че вече тази част трябва да бъде последната. Иначе " Икономката " и на мен ми хареса , но честно казано се радвам че го гледах във къщи , а не на кино.

# 714
  • София
Не се стряскайте от цените в българския боксофис, грешка няма, просто вече приходите са в евро и от там излиза, че едва ли не Аватар 3 и останалите са с по-малък приход.
Реално Аватар 3 постарому щеше да е с около 3.4 млн. лв. приход.
Много добър старт на Прислужницата. Аз мисля да го гледам в четвъртък.
Зоотрополис 2 още малко и ще чукне постарому 3 млн. лв.
Съжалявам за тези сравнения, но аз не мога да свикна и да приема това евро. Просто всичко ми е абсурдно за осмисляне (все още).
Ако таблицата/снимка с Бг боксофиса не се вижда добре, това е заради визуализацията и във форума. Просто я сейвнете на компа си или на телефона (все тая) и после като я отворите всичко се вижда чудесно.
Опитал съм се да скъся и разкарам много излишни неща, за да го докарам до това положение, което е в момента.
От другия понеделник се надявам от Синефиш да са така бързи и всеки понеделник привечер да имаме изготвен новия боксофис. Както си беше преди празниците.
Този е по-добър и подробен ама ми отнема работа да го приведа във вид.

В Америка излезе ''Marty Supreme'' с Шаламето (гласят го за оскар, бляк). Бюджетът му е $70 млн., а филмът досега е с $58 млн. приход.

Бюджетът на другата очаквана премиера, The Housemaid е $40 млн. А световният приход вече е $92.5 млн.

Аватар 3 вече е с $1,087,572,943 млрд. световен приход. Т.е. официално стана 60-ия филм, който минава тази гросмайсторска граница.
Но все още изостава от Зоотрополис 2, който вече е с $1,590,331,106 млрд. световен приход.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 20:44 от Diavolo

# 715
  • София
Рей Скайуокър се завръща в "Star Wars", а Дейзи Ридли обещава впечатляващо продължение
(Е, не толкова скоро, колкото на някои им се ще. Но пък - обясняват - необявяването на премиерна дата давала свобода за работа без пришпорване.)
В разговор с ComicBook.com Ридли каза: "Аз съм с шест години по-голяма. В различен момент от живота си съм. Мисля, че историята ще бъде прекрасна. Смятам, че чакането ще си струва. Мисля, че това ще бъде откритие, както са всички роли – да разберем къде се намира Рей, когато се срещнем с нея отново."
https://www.actualno.com/cinema/rej-skajuokyr-se-zavryshta-v-sta … news_2539530.html

И още от януарските новини:
X-Men и разруха в новия тийзър за Avengers: Doomsday на Marvel
"Смъртта идва за всички ни. Само това знам със сигурност", казва Магнито (Иън Маккелън), докато се изреждат кадри на разрушеното училище за надарени деца на професор Ксавие (Патрик Стюарт), където той обучава млади мутанти да владеят силите си.
https://webcafe.bg/kino/x-men-i-razruha-v-noviya-tiyzar-za-aveng … ay-na-marvel.html

# 716
  • Бургас
Изгледах ,,Прислужницата,,
В началото ми беше скучен, в един момент вече предположих какво-що-кой. От средата нататък към края стана за гледане. Имаше динамика.
Но като цяло не е нищо Уау !!!

# 717
И аз го гледах. Знаех, кой какво що от началото, но аз съм гледала много трилъри. Очаквах много повече, но не е лош филм.

# 718
Ами то се очакваше, имайки предвид книгата.

Изгледах ,,Прислужницата,,
В началото ми беше скучен, в един момент вече предположих какво-що-кой. От средата нататък към края стана за гледане. Имаше динамика.
Но като цяло не е нищо Уау !!!

# 719
  • София
На мен ми хареса "Прислужницата", чела съм книгата
 Очаквах да е по-зле, но се изненадох приятно.

Общи условия

Активация на акаунт