КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 57 883
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Жалко за Илиян.
Дано не се е случило най-лошото... Очевидно излезе заради семейни причини. Той сам заяви, че е по-нужен някъде другаде, а не тук...
Илиян беше и най-харесваният тук участник според анкетите.

Логично е Лина да се разстрои - тя е доста емоционална. Да, не са се виждали от години, но са работили заедно, а в риалити формати от прекалено много места съм чувал едно и също нещо - сетивата се изострят на макс и емоционално си е месомелачка.
Факт е, че много ме напрягат. И тя, и Дарина, и Димана. Непрекъснато реват, оплакват се, специално Дарина пък е много агресивна. Излишно. Драма куин. Писна ми и от тях, и от Виктор (мъжката Димана), и от Грозденка, дето все му се навира.
Но след подобна случка не бих критикувал Лина.

Прав е Краси, че това е само една игра и винаги ще има номинирани. Няма как да няма номиниран. Това е положението. Приемаш вота, събираш се, отиваш на дуел и се опитваш да останеш. За да те номинират, явно си сгрешил някъде с нещо - анализираш къде, защо и какво можеш да промениш. Можеш ли? И така, а не да се тръшкаш.

На дуела съм за Лина, но предвид психологическото и състояние в момента и спортната злоба в Дарина, си мисля, че тя ще спечели.

Самото гласуване не ме изненада. И с положителен + отрицателен глас пак бяха номинирани тези, които очаквах.
Щеше да е интересно, ако елиминационната битка бъде между Влади и Дарина. Но не би.

Дарина си помисли, че е направила голям ход, като е разкрила Влади относно Биляниш, но първо, това се знаеше от много хора, и второ, по-скоро си вкара пореден автогол, защото на синхрон малко след това самата Лина си каза, че ще има едно наум за нея. Човек, който е бил там и си е мълчал досега, сега след като е натиснат разкрива всичко, е всичко друго, но не е стабилен коалиционен партньор, на когото може да се разчита.
Защо Дарина още тогава не сподели на Биляниш, че Влади е искал да гласува срещу нея??? Нали и е приятелка, уж?

Влади, според мен, ако е играч от класа, сега ще трябва да се сниши. Да се остави на течението и толкоз. На този етап нито Грозденка, нито той са реално застрашени. Вече е светнала сигналната лампичка.

Тъпа постъпка от Андон. Каза, че е гледал предишните сезони и знае много добре, че се следи какво прави и какво пише. Кумбата сякаш е по-виновен, ама Кумбата не е в Къщата, а Андон е и трябва да се съобразява.
Та те останаха без бюджет вече. В четвъртък не знам с какво ще пазаруват. По мои сметки вече са с -1900 уинкойна.

п.п. Относно Божидара / Дарина.
Масово вътре в Къщата я наричат Дарина. Дали галено не и казват така? Наистина съм объркан. Ако няма такова нещо и това се прави целенасочено срещу нея, е тъпо. И аз ще я изписвам Божидара.

# 136
Мда, Божидара е, разбира се.  Това "Дарина" дойде от Грозденка, която съвсем съзнателно й бърка името, а не, че не помни. Чиста женска злобичка. Разбира се и Божидара я нарече 100 пъти "ГроздАнка",  а много добре знае, че не се казва така. Нека си съскат.

Илиян и Лина брат и сестра ли са наистина? Или просто се чувстват близки като брат и сестра? В първия епизод уж го казаха, но ми стана странно, че 5 години не са се виждали. Е като чувстваш някого толкова близък, как така не се виждаш с него 5 г? Всичко е суета и театро за пред камерите.

И един подкаст от днес за Къщата, на тема защо жените не се подкрепят
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 01:21 от diziler

# 137
1. Всеки има човек с който е бил близък, но след време просто се отдалечават един от друг… сега след като се събраха след 5 години разбира се, че ще и стане тъжно, че Илиян напуска.

2. Големия “моралист” Влади… не защитавам Линчето, обаче как може по цял ден да се прегръща с Грозденка и накрая да стане проблем, че Лина му е метнала някакъв коментар?

# 138
  • София
Едно е да ти стане тъжно, друго да изпадаш в истерия, на много хора другарчето отпада от игра, но за пръв път виждаме такова поведение. Сериалът го излъчваха до края на 2019 година и те почти оттогава не са се чували, това е, както човек е много близък с колегите си и като смени работата му е криво, че отношенията пропадат. Тя се обсебва, щом му направи забележка, че даде от сандвича си на Йоана. При нея не беше точно да си поплаче и да се чуди какъв ли проблем има Илиян, може ли да помогне. В такъв момент нормалното е да се притесниш за приятеля си. Трябва да поработи малко над емоциите си.

Номинацията на Влади към Лина и на мен не ми допадна, унижаваща си е, отстрани звучи все едно намеква, че е лека, щом се сваляла на обвързан мъж.

На мен обръщението Дарина ми допада, не мисля, че е обидно, по-скоро форма на Дари, някак ѝ отива да е Дарина. Ако тя каже, че се дразни, ок, не бих го използвала, но то и по подкасти така ѝ казват без негативна конотация, някак ѝ приляга името. Може би и защото имаме Божана.

Dizi, бял екран се наричат видеата, в които се нареждат на бял фон и са тип Мъж избира жена по облеклото ѝ. Съдържанието на Йоан преди Мистър Кеш. Павката и Ицака също имат много такива видеа.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 06:05 от Niya-

# 139
Отдавна се знае, че тази година Диви и красиви ще е по тв, а до тях няма как да не е достигнало, така че вторник, петък и неделя можеха да са.
Аз говорех за миналата година. Бяха в различни дни. Но Къщата са така от първия сезон (понеделник и четвъртък), по-скоро миналата година Диви и красиви се нагодиха да са други дни (сряда и неделя). Ама те са си френдове, Неделчо и Мишо ползваха студио на Ицака… В същото време  Мъци и Йоан Петър правят иронични подкастове за Къщата…

Да видим в днешния епизод кой ще изхвърчи.
Мъци и Павел и Ицака са в много близки отношения, дори той им удари едно рамо в първи сезон, но тогава беше в пикът на кариерата си и не влезе, според мен пасваше само за онзи сезон. Сега също са в добри отношения, бяха предоставили предварително първи епизод, за да реагира на него.
С Йоан не знам какви са отношенията, може да има някаква вражда още от видеата на бял екран.

Още не съм изгледала епизода, но
Скрит текст:
много жалко за напускането на Илиян, щеше да ми бъде фаворит. Явно причината е притеснителна, за да не я споделят. Надявам се всичко да е наред.
Враждата е Любомира 😅😅 Преди Ицака та беше с Йоан -Петър

Сега я гледам, тя не е ли 10г по-малка от Христо, той трябва да е на 31-3г. Честно знам че в бг си е доста прието и нормално ама един човек на 32г какво общо може да има с някой на 23г

# 140
Лина ревеше за себе си, че остава без неговата подкрепа и че я бяха номинирали. Не е ревала, че приятел има проблем. И той на всичките си притеснения, едва ли не трябваше да се справя и с нейните емоции, а даже не са някакви близки приятели. Много долно и егоистично поведение. Тя иска нон стоп да е център на внимание, да я харесват, да се занимават с нея. Пълна простакела със спешна нужда от психиатър. Не знам дали имат парична награда, но ако не е влязла поради някаква спешна нужда от пари, не виждам защо мъчи себе си и останалите, в не се лекува.

Аз съм си за Божидара (Дарина🤣). Сигурно сън единствената, но да зняете, че отвреме на време ще има мнения в нейна полза от мен🤣

Димана е с разклатено здраве и психика като всички гимнастички. Това трябва да червен флаг за всички, дето продължават да си натискат децата в безчовечни спортове.

# 141
  • София
Тя Любомира вероятно е по-зряла от Ицака, така че не виждам нищо притеснително аз във възрастовата им разлика. Не стана ли вече време за сватбата? Grinning

Никакви брат и сестра не са Илиян и Лина, дано в събота поне загатне защо е трябвало да напусне. За Лина думи нямам, как Орлин Павлов се е занимавал с нея ми е непонятно просто.

Васил ми прави добро впечатление за сега, ама как така Кумбата бил виновен, а не той. Разбира се, че само и единствено той си е виновен. Можеше просто да не отговори или да каже - знаеш, че нищо не мога да коментирам и дотам.

# 142
Лина и Божидара са за психиатър наистина. А и Димана, както е тръгнала.

Ния, мерси за разяснението. Тия били екрани са големи тъпотии, според мен.

# 143
И аз смятам, че Лина само маскира причината за истерията, че е заради Илиян. Разстрои се, заради номинациите и че срещу нея гласуваха хора, от които е очаквала да я подкрепят. Тя сама си го каза на Веско, когато той отиде при нея. Беше ми много смешно когато Владо й говореше, че я разбира колко й е тежко, че Илиян си тръгва, а Лина цивреше и го остави в заблуда защо реве. Няколко пъти тя казваше, че не разбира защо не я харесват и не знае какво да направи, за да я харесват. Изобщо не й пука за Илиян.

# 144
Е то е с наслагване. Видя каква е “народната любов” в къщата, отнесе номинацията и за капак нейният “брат” напуска, без да каже защо, ама със сълзи в очите. В събота “Ще си кажат” би трябвало да е с двама отпаднали. Или просто да има два подкаста.

# 145
Интересен епизод гайсссс

Лина може би трябва да последва призванието си да стане учителка по английски, но като помня аз какво дете бях и сега сигурно е още по-зле, с тези деца ще се докара до по-лоши състояния

Все пак вярвам че може да се пооправи и не е толкова товареща в истинския живот, както и не разбирам хейта за Димана, вярно Спас миналата година по-добре се представи на тази възраст, но хората сме различни

Памеца машината малко се превъзбужда с предизвикателствата, но добре се справи с оная мисия с глобите, според мен ги преебаха, трябваше да им върнат кредитите и все пак пак има най-много положителни вотове

Виктор също според мен не трябва да е толкова хейтван, това че му се “слагат” момичетата може би играе роля, Божана също го прегръща и сяда в него от каквото видях не този, а миналия епизод, но може и да съм се объркал нещо

Сега малко извън темата, ппц нали доста жени твърдят че не харесват мъже без самочувствие, ако приемем че Виктор има ниско такова, за което не съм сигурен, не виждам при него да е пречка лол, явно ако си краНсив, това не важи лол

# 146
За Лина сте казали достатъчно,припокрива се с моето мнение.Леко съм в потрес,че е на 31г.
Обаче,само мен ли Грозденка ме натоварва,вчера избълва такава логорея,по едно време спрях да я слушам,нищо не ѝ разбрах.И това почти всеки път,когато почне да се заобяснява,ще се замисля дали не е тактика да удавиш опонента/събеседника с думи,за да го оставиш безмълвен,че и да го заболи глава.
Иначе Влади и тя ми се струват големи лицемери ,отделно,че вече си личи супер много,че са се наговорили извън предаването.С Божидара няма да стане,обаче Лина веднага я заобградиха.Според мен Влади няма да си промени мнението за Лина,но защо да не я действа като Йоанна,колкото повече привлече към своя "отбор",толкова по-добре.

# 147
На Грозденка трябва да ѝ се признае, че за ромка много добре се изразява. Уста на заем не взема. Това, че мома от нейния етнос успява да манипулира/провокира останалите е добро постижение. На мен ми е забавна, в смисъл не ме натоварва с истерични пристъпи. Нака си се лигавят. Сега им е възрастта за това.

# 148
За мен направо си послъгва./Иначе добре се изразява,да/
Към Йоанна се обръща да я соли с колко мъже спала била,а точно за Грозденка си спомням,че е имала връзка с женен/веднъж само съм си инсталирала Тик Ток и ми я предложи приложението,след деинсталацията не знам как ѝ се развива кариерата там/.И да,можеше да трашне мисията с Краси като толкова и е притеснено какво ще кажат нейните хора,също можеше да не се натиска в леглото на Виктор.Лягането в леглото на Виктор ще се приеме като закачка вероятно или не?
Казва,че е отговорна,издържала майка,сестри и т.н.,в същият момент казва,че била мързелива,обичала да си лежи,да си се снима.
Някакви такива противоречия забелязвам,ще видим занапред.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 12:04 от Морана

# 149
Грозденка цялата е едно голямо противоречие. Няма мозъчния капацитет да лъже даже, мъчи се, но го прави на дребно.
Майка ѝ и сестра ли щели да гледат танца с Краси. Ами никой не ти е опрял пистолета. После “нали знаеш, че трябва да изкарам кръв?!?”, хубаво но сме 21 век и ти след 5сек. си призна как си спала “само с четирима”, но в тикток си развяваш мръсното бельо, че си била с женени, разведени, къде спиш в София (Киро от гривните). И той не ми изглежда като да е благодетел, който няма да поиска нищо в замяна.
Та Грозденка колкото “честна” иска да се изкара, сама потъва и се закопава.

Общи условия

Активация на акаунт