КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 57 880
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Отдавна се знае, че тази година Диви и красиви ще е по тв, а до тях няма как да не е достигнало, така че вторник, петък и неделя можеха да са.
Аз говорех за миналата година. Бяха в различни дни. Но Къщата са така от първия сезон (понеделник и четвъртък), по-скоро миналата година Диви и красиви се нагодиха да са други дни (сряда и неделя). Ама те са си френдове, Неделчо и Мишо ползваха студио на Ицака… В същото време  Мъци и Йоан Петър правят иронични подкастове за Къщата…

Да видим в днешния епизод кой ще изхвърчи.
Мъци и Павел и Ицака са в много близки отношения, дори той им удари едно рамо в първи сезон, но тогава беше в пикът на кариерата си и не влезе, според мен пасваше само за онзи сезон. Сега също са в добри отношения, бяха предоставили предварително първи епизод, за да реагира на него.
С Йоан не знам какви са отношенията, може да има някаква вражда още от видеата на бял екран.

Още не съм изгледала епизода, но
Скрит текст:
много жалко за напускането на Илиян, щеше да ми бъде фаворит. Явно причината е притеснителна, за да не я споделят. Надявам се всичко да е наред.
Враждата е Любомира 😅😅 Преди Ицака та беше с Йоан -Петър

# 121
Съжалявам, че в анкетата гласувах само за Божидара!

И добре, че в предавания тип О100Г, Сървайвър и такива подобни не вкарват такива нестабилни като Лина, че няма да могат да смогнат на полети до България да ги връщат обратно..

# 122
  • София
Враждата е Любомира 😅😅 Преди Ицака та беше с Йоан -Петър
Съмянвам се чак за вражда да става въпрос, зад тези продукции стоят много хора, инвестиции, едва ли ще ги рискуват заради на един човек отношенията, ако въобще е имало някога драма. Пълни спекулации си пишем, докато чакаме да се завържат отношенията в Къщата. Сега ни се смеят, докато ни четат, какви сме клюкари. 😅

# 123
И по повод Мистър Кеш, и по повод Къщата - идеята на този тип предавания, версия на ББ (не любовни, не силови и т.н.) е точно участниците да изтрещят от изолацията и зрителят да е свидетел на (де)градацията и как тя се отразява в отношенията помежду им. Това трудничко ще се постигне с месец пребиваване, а за две седмици или колкото там е Мистър Ганеш е абсурдно, така че за мен няма никакъв смисъл да го гледам. Грешката на Къщата е, че искат да компенсират краткото време, което имат с истерии още от началото, а то интересното е да се почне с нормални, приятелски настроени хора и постепенно да стигнат дотам да се хванат за гушите. Още Луна (втория път) и Кулагин бяха доказателство, че луди и токсични хора от ден първи са натоварващи за гледане и се губи интерес.
Мислех, че Бубето е "хубавата Елена", нали беше с Йоан преди Ицака. Ама много секси тяло има, нямаше как да остане сама.
Ултра мацка е (и естествена) и затова има успех, иначе се очертава много сприхава. В тяхната версия на Черешката направи Ицака на сол, злобно избухна за някаква дреболия, имах чувството, че ще му прегризе гръкляна, а тай гледаше като да не знае къде се намира.

# 124
Не знам, но Любомира в лице не ми е красива. Има хубави гърди и се облича така, че да се подчертават максимално, което според мен е вулгарно (не съм Йоана, но на Бубето циците ги виждам по-често от моите). Не е моя работа какво се е случвало между нея и Йоан-Петър, нито какво се случва между нея и Христо. Не е “моята чаша чай” по това, което виждам, по обкръжението ѝ и тук ще използвам “кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв човек си”, та нейното обкръжение от Божидара, Стефани онлифенсърката и приятелката на Весо.. ми говорят достатъчно.

# 125
Вчера рива. Днеска рива. Всеки ден ривеш. Само че в това предаване няма кой да им лисне един коктейл в лицето. Много мелодрама, много нещо.

# 126
Вярно, че и Бубето е "ябълка на раздора". По принцип между Йоан и Ицака имаше някакъв период, но със сигурност внася напрежение. Все пак не са допускали нещата да станат грозни - поне публично.

А как ще коментирате глобата за Андон заради Кумбата?

# 127
Вярно, че и Бубето е "ябълка на раздора". По принцип между Йоан и Ицака имаше някакъв период, но със сигурност внася напрежение. Все пак не са допускали нещата да станат грозни - поне публично.
Да, Йоан-Петър не се е изказвал никъде лошо, нито тя, Ицака не е коментирал. Спазват добрият тон, което аз подкрепям и не е нужно да има грозни скандали. Хора се събират и се разделят.
Да не е спам, ще кажа, че Алпер ме дразни на моменти, но подходи доста адекватно с Димана. Той има и дъщеричка и смятам, че ще я възпитат добре с майка ѝ и ще стане човек.
И все пак епизода ми беше скучен, Влади е такъв нагаждач, че искам да му плесна един..

# 128
  • Paris
Жалко за Илиян, имаше толкова много какво да покаже. Надявам се всичко да е наред с него и близките му. Лина си е за психолог момичето. Голяма драма, голямо чудо. По въпроса с Бубето, на мен тя ми е супер неприятна в отношението си към Ицака - много контролираща, мрънкаща, говореща нон-стоп и с огромно самочувствие (все едно е мис свят), което не е яка комбинация. Горкото момче. Смятам обаче, че Ицака и Йоан са професионалисти, за да намесват лични отношения в работните.

# 129
Не знам за вас, но мен лично ме побиха тръпки от начина, по който гледаше и се държеше Лина. Показаха неадекватното й държание в промото за следващия епизод. И честно след това, което видях, наистина си мисля, че й трябва професионална помощ, защото това държание определено не е нормално.
П.С. Ако Павел Колев и Ицака изобщо четат нашите коментари, ако е възможно, за следващия сезон предварително да проучат цялостно избрания от тях каст, като ги подложат и на психични тестове, или разговори с психолози. Като цяло каквото сметнат за добре, но да не виждаме такива участници, които от нищото променят настроенията си, плачат за почти всичко, имат повече от една самоличност в себе си и при най-малката трудност искат да си хванат куфарите и дим да ги няма. Да, трябва да имаме разбиране и да сме толерантни с тези хора, но според мен те нямат място в каквото и да е било риалити, защото пък както си гледа Лина страховито, така и може да направи нещо, което не е много обмислено.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 23:11 от Daniela216

# 130
Лина, освен че реве като малко дете, побърква и с говоренето си през зъби. Ако аз бях в къщата с нея, със сигурност щях да имам нужда от психиатър. Не ги знам как я търпят.

# 131
Лина е психически нестабилна, направо надмина Божидара. Другото е, че поне Божидара е на 25г. след раздяла с бащата на детето си, докато другата е на 30+. Не знам гаджето й как я търпи. С Илиян уж много близки, а не се бяха виждали 5 години, сега за 3 дни реве вече.

# 132
Васил може ли така да си чати с Кумбата, братче.. докато е вътре в Къщата, нямам думи. Връзката с външния свят трябва абсолютно да им се забрани, докато са във формата. Ако не им изнася, просто да не влизат, ще има кой да влезе на тяхно място.
С белия екран у нас не започна ли първи Любо или не беше той, ама то си тренд, нормално да го правят различни ютюбъри, едно време всички ядяха зелена храна. 😅
Сори за невежеството, за какъв "бял екран" иде реч?  Каква е случката?

# 133
Реално не е виновен Васил, а Кумбата. Момчето е влязло да си свърши работа, тоя му се е включил и чак издава информация, за да си покаже, че знае. Реално и те не знаеха, че Даниела е отпаднала.

# 134
Много ми хареса Алпер при разговора с Димана, браво.
А тя си е доста нестабилна, след още десетина години ще е Божидара+Лина на квадрат.
Съжалявам, че в анкетата гласувах само за Божидара!
Винаги може да си редактираш гласа. Изтриваш стария и гласуваш пак.
Враждата е Любомира 😅😅 Преди Ицака тя беше с Йоан -Петър
Ти да видиш. Омешали са си шапките всичките. Направо "Дързост и красота".

Общи условия

Активация на акаунт