КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 49 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Промо за епизода днес:
https://www.facebook.com/reel/1415631173063795

Вкарват бащата на Виктор. А защо е нужно цялата тази криндж ситуация, кой е дал идеята да викат баща му да идва в къщата? Ицака или женичката му.  Имам подобни отношения с моя баща и ако хипотетично участвам там и ми скроят този номер, аз бих ги направил на луди. Какви са ми отношенията с роднините, не е тяхна работа.

# 451
Вместо да се занимават с глупости да вземат дадат номинация и някой да си ходи вече. Това е нещото, което много ме дразни в този формат - не се знае кога ще има номинация и кога някой ще си ходи. Трябва да си има някакъв график, както в другите предавания - всяка седмица някой пътува и това е. Писна ми малко да гледам драми от един снимачен ден, разцепени в 10 епизода...

# 452
  • София
Промо за епизода днес:
https://www.facebook.com/reel/1415631173063795

Вкарват бащата на Виктор. А защо е нужно цялата тази криндж ситуация, кой е дал идеята да викат баща му да идва в къщата? Ицака или женичката му.  Имам подобни отношения с моя баща и ако хипотетично участвам там и ми скроят този номер, аз бих ги направил на луди. Какви са ми отношенията с роднините, не е тяхна работа.
Преди няколко епизода каза на Влади, че баща му се е свързал с екипа, не стана ясно дали на Ергенът или на КнИ и Виктор е питан дали иска да говори с него. Може би очакваше да е по телефон, защото казваше, че баща му никога нямал време за него, но не е съвсем да е неочаквано и без неговото желание.

# 453
Очаквам да извадят лазарни мечове и да ги развъртят . Чудя се дали не готвят Димана , да се изправи срещу Грозденка на елиминационна битка, понеже Божидара яко я е шубе

# 454
Това си мисля и аз,да я хвърли под влака Димана,неслучайно каза на синхрон,че "мястото ѝ  не е тук",предвид,че не ѝ игра по свирката.Ще видим.

# 455
# 456
В началото съм, но Виктор не се издържа… „Кои са ми те?“, „Какво да направя?“ — ами да не си им се връзвал на акъла.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 20:36 от Emo._

# 457
Спешно , някой да дари гръбнак на Виктор...дали имплантират някъде такова нещо. Бужидара (грешката е умишлена) е като някакво зло бясно куче , захапва един после друг , настървено , не пуска . Горкият и бъдещ мъж

# 458
Айде, Влади май ще минава към отбор Божидара… нямам думи
Надявам се да е някакъв заговор между него и Грозденка

# 459
  • София
Хареса ми Влади в епизода. Каза директно какво мисли по въпроса и как трябва да постъпи Викито. Но той си е безхарактерен, да не се изказвам по-остро...
Дари и Лина не се траят вече. Задължително трябва да ги гласуват и да се махат. Някакви дефицити имат, не знам. То невменяема работа. И що за безумни глоби? В промото за следващия епизод Лина пак проговори 'гангста инглиш' Ако може да се погледна отстрани колко нелепа е.

Пореден безсмислен епизод.
Ако има шоу, което генерира най-много спам като съдържание, то това е Къщата на популистите. Пардон, инфлуенсърите. Имат тези много гледания само заради миналите сезони и детската аудитория, която сигурно съставлява 80% от публиката им. Ама тези деца като пораснат ще спрат да гледат. Питам се могат ли да променят нещо Павел Колев и Ицака или това е максималното, което могат да ни дадат като съдържание?

# 460
Не разбрах от новата реклама за следващия епизод какво е скрила Грозденка от Влади?
 Според вас какво ще е?

# 461
Лина какво се прави на ударена, че не е бутнала камерата… Ясно се видя какво прави, даже приятелката ѝ отстрани ѝ викаше да спре. И после пак реве… Дано да я номинират — 800 койна е голяма глоба.

# 462
Не разбрах от новата реклама за следващия епизод какво е скрила Грозденка от Влади?
 Според вас какво ще е?
И аз се опитах да разбера ,но не чух.Може би заради това нещо Влади ще се обърне срещу нея...

# 463
Лина си сложи блузата (пуловера или там каквото е) върху камерата и я закри, като леко я премести. Напълно заслужена глоба. Жалко, че другите ще се ограничават, заради нея.
И отново дават просене на цигари, нещото, което вече 4 сезона буквално ми бърка в здравето. Ясно е, че има такива кадри, защо ни ги показват?

Бащата на Виктор е егаси гьона. Имал паралелно семейство,  грам не се е позаинтересувал от сина си, ама сега за пред камерата "е може и аз да съм сбъркал някъде", хаха... Е не, не си!

Относно рап песните, защо изобщо трябва да има хейт  в тях по когото и да било? Нима не може да се напише текст, без да се подиграват на някого? Страшна комплексарщина.

В началото на епизода щях да защитя Димана заради целия този булинг срещу нея. Ама тя... написала още по-брутален текст, като говори за дрога и друсане? Това момиче направо ме изумява. Само преди няколко епизода показваше средни пръсти на камерите.

# 464
Димана искаше да напише текст за лято . Каките обаче и се присмяха, колко тъпо било да пееш за пясък море и прочие , не било тренд и още една дузина селски клишета на английски. И то детето се хвана да напише нещо "модно" . Виктор Маринкин обаче, намери един по-слаб от него дори (понеже е малък) и реши да се направи на мъж и да и се развика

Общи условия

Активация на акаунт