КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 56 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Всъщност ако Гроздето е права и не преиграва в това видео, то ще и направят услуга, защото ще стане любимка, а булитата вътре ще отнесат яко хейт.
Но нека видим как е монтирано...

# 676
То няма как да си неприятен на фона на Божидара и Лина .

# 677
# 678
Е защо са спойлнали още от заглавието, все едно финала на С3 да го бяха качили с такова заглавие за Ицака Laughing

П.П. Доста безвкусно да предложиш на друг повод, още повече на СВОЯ рожден ден. Ще му простя, че поне е било пред камери, а тя може да е искала.

# 679
Алпер ми е супер нагаждач. Заби oще един пирон в ковчега си като номинира Диманка. Понякога забравя какво е играл пред зрителите, не трябваше да и се прави на баща и да и обещава че ще я пази. И много други неща ми правят впечатление, че прави само и само да се хареса на всички. Да ама по умните разпознават фалша.

# 680
  • София
Епизод 21

Твърде много хазарт в епизода! 😮
Първо бяха кутиите на късмета, после зарове за седмичния бюджет. Отгоре или отдолу на 2700 лв.
С много неприятен вкус остават с това промотиране на хазарта. Една краста разбила много семейства и довела до много самоубийства в целия свят. Не се ли усещат, че яко могат да зарибят децата? Родителите да внимават.

Влади и Вики се врекоха! 😊
Желая им много любов и щастие! Heartpulse

Останалото
Скрит текст:
Браво на Лина за победата. Проспа кръг 1, но в следващите беше добра, а рунд 4 как го закова не е истина. 😮

Димана беше твърде пренавита, изобщо не мислеше.
Не виждам как ще бие и на тъмницата. Гроздето е много по-мотивирана.

Божана изтреще и си показа рогцата.
Имам чувството, че някои участници нарочно правят глоби, защото едва ли не е нещо хубаво. Един вид нарушаваме закона, ау оу колко сме лоши.
Ако е това е тъпо.

Дари и Лина вече са с уинкойни и ако искат могат да ударят врага, ама да видим. Засега са силни само на приказки. И те обичат лесните вотове.

# 681
Те не са ли от доста малко време заедно?

# 682
Година някъде - запознали са се след връщането на Влади от Острова.
Diavolo,
Скрит текст:
Димана не влезе в Тъмницата, отказа се след разговора с майка си. Грозденка ще чака следващ играч, което е доста прецакано за нея, защото щеше да ѝ е поне малко разнообразие.
До момента цели трима участници напуснаха, без да минат през Тъмницата... абсолютно ненужен компонент, след като се отпада на две стъпки (гласуване + загубена битка). В предишния сезон стигаха до нея или чрез гласуване, или чрез загубена игра.
Финалът е след месец, а са отпаднали трима, един по лични причини. Не ми харесва това.

# 683

в има пост от средата/края на август с нея където казва че празнуват 1г заедно. Нали знаете инфлуенсърите са по бързите бракове и разводи след това:sweat_smile:

# 684
И отново Биляна я нямаше през целия епизод… Не разбирам защо изобщо е участник в предаването, след като дори не допринася с нищо…

Усещам, че скоро Йоана и Божидара ще се хванат за косите, освен ако Йоана не реши да си тръгне по собствено желание.

# 685
След днешния епизод почвам да се чудя дали ще има поне 1 изгонен участник до края на предаването.
Ироничното е, че Павел и Христо колкото не искат да ги гонят, те пък толкова искат сами да си ходят Simple Smile

# 686
На мен ще ми е интересен скандал между Йонана и Божидара Joy
Шегата на страна, според мен Йоана вече е с единия крак извън къщата, явно си го е решила да излиза.
Съгласна съм, че имаше прекалено много хазарт в този епизод, а предаването мисля, че се гледа масово от подрастващи. Вероятно двамата водещи обичат да играят хазарт и ходят по казина, нямам друго обяснение, това мисля най - вероятно си позволяват да го правят и не го смятат за лошо, за да промотират толкова много хазарт. Нямам друго обяснение.

# 687
  • София
Игрите са им изключително тъпи и хазартни. Играта с меренето и познаването  е едно към едно с игра от Мистър Кеш , където Йонито поне измисляше интересни и нови игри.

# 688
Не ми хареса битката. Не ми хареса, че остана Лина. Трудно я понасям вече.
Не знам защо продължавам да гледам. Не съм емоционално ангажирана и нямам фаворит за спечелване.
Водещите ме дразнят, хазартните игри също.
Държи ме единствено това, че не обичам да зарязвам нещата по средата.

# 689
Малко съм назад-браво на всички за песните!
На мен си ми хареса чалгицата,защото е ретро,макар да бяха взаимствали.
Ще излезе вярно,че Памеца за пред камерите се старае,визирам разговора му с Алпер,а аз си мислех,че си е "истински"/много модерно стана напоследък се изтъква точно това/.
Игрите са ми скучни.
Краси прекалява да си го развява,как пък не се усеща,че с това му поведение няма да го огрее,напротив,жените бягат от него.
Прецъках го вчера,мда,като я няма Грозденка,Божидара сега е решила да се заяжда с Йоана,да ѝ се навира.И все с това "не знам как изглежда отстрани,обаче",изглежда си..както си изглежда 😃,а то е,че не Грозденка е провокирала в нея негативна енергия,лошата ѝ страна и т.н.
Правилно ли разбрах,ще издумкат уинкойни ,за да се спасят от номинации с Лина,ок,обаче ако е срещу мъже,да пратят двама,по-бива,ако е един срещу жена и вземе ,че спечели..не виждам смисъл да разчистват жени и на финала евентуално да останат с мъже.Не се знае каква ще е играта,а Веско,Краси,Влади са силни.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 12:20 от Морана

Общи условия

Активация на акаунт