КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 56 791
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Йоана е доста търпелива , Божидара е толкова отчаяна и жадна за внимание …  ужасни са ли е Лина , на тяхно място не бих се показвала дълго време

# 691
  • София
Догледах епизода до края, Божана като разпасана - крещи ката луда,че от продукцията били светнали лампата.Лина си седи и се кефи на гнусните намеци на Краси в джакузито , оня развява пишка, завира и се , тя си седи там. Пълна излагация.

Алпер нещо ми е крайно неприятен с подкокоросването си.

Краси е крайно противен чичка, който се мисли за супер секс символ - чак изпада в злобни състояния и прави подмятания когато някоя жена не мисли ,че много ХОТ ......... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 14:42 от paranoir

# 692
  • София
За месец и половина съдържание имаме всичко на всичко трима отпаднали участници (?!), един без игра и двама отказали се да продължат в тъмницата.
Велико! 🤯

Я вярвате ли на Грзодето, че е видяла плъх? :о Аз не, да си кажа... Малко нереално ми идва, ама всичко е възможно...

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 14:05 от Diavolo

# 693
Не съм гледала Островът на гривните,но знам,че Йоана се е явявала на кастинг,та чак се учудвам/предвид условията,които са били в гривните/,че изобщо е искала да се пробва,та тя омрънкосва,че няма топла вода,че стои гладна,че това я е изнервяло на макс.
Не мисля,че в ОГ са били със солиден покрив над главата,изобилие от храна,топла вода..да ме поправи някой ако не е така.Явно просто се пуска по предавания без да подбира,за славата,инфлуенсърството,лесните кинти.
Да се отказва,иначе рискува да я запомнят като примадоната/бивша на Елвиса/.

Може и да е видяла мишка,там нали са до горичка,различни са от домашните.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 12:51 от Морана

# 694
Не съм гледала Островът на гривните,но знам,че Йоана се е явявала на кастинг,та чак се учудвам/предвид условията,които са били в гривните/,че изобщо е искала да се пробва,та тя омрънкосва,че няма топла вода,че стои гладна,че това я е изнервяло на макс.
Не мисля,че в ОГ са били със солиден покрив над главата,изобилие от храна,топла вода..да ме поправи някой ако не е така.Явно просто се пуска по предавания без да подбира,за славата,инфлуенсърството,лесните кинти.
Да се отказва,иначе рискува да я запомнят с примадоната/бивша на Елвиса/.

Може и да е видяла мишка,там нали са до горичка,различни са от домашните.
Е тя може да влезе с уговорката да спи в хотел през ноща😀😀
Не пиши нищо против Йоана, че ще те лепнат набързо .😀
Не,че нещо,но Йоана наистина явно не е очаквала като е в къща да няма удобствата ,които са както у тях примерно.
Не харесвам Йоана заради това,че си мисли ,че има право да казва кой и кога ще говори.
Да когато не харесваш някои не си говориш с него,но чак да кажеш, че когато си ти в стаята намаш право да говориш не е редно.
Такъв тип хора и аз бих дразнила именно заради това,че си мислят, че могат да ми кажат какво да правя или не.
НЕ ПОДКРЕПЯМ държанието на Божидара, но и това на любимката Йоана не е за пример.

# 695
Ако е очаквала удобства като вкъщи,значи не е гледала,дори попрецъкала къде ще влезе,затвърждава ми се тезата,че не подбира.
Понякога я защитавам,когато смятам,че е права,друг път пък няма да одобрявам нейни изказвания.Няма много екранно време,но това,което виждам-само повтаря какъв чутовен самоконтрол имала/за който дори и малките деца вече разбраха,че е постигнат с много работа върху себе си,мда/.
Да се забавлява не съм я видяла,някакви по-така теми да подхване,самоконтрол,дежурната тема на един тип хора кой кого трябвало да издържа,кой какво да плаща,мрънкане и стоун фейс.Освен,че има адекватни изказвания на моменти..с нея и без нея в КИ...
Разбрах,че Йоана не желае Божидара да се включва в разговорите, които тя води с някой.Иначе Божидара е свободна да си приказва с още..4-5 човека,които си бяха в стаята.
Провокатор си е Божидара,очаква после насреща реакция,която да преекспонира/особено на синхрон/,и да,да има повече екранно време.

# 696
Каквото и да си говорим, дори и след няколко сезона и известно развитие, това си остава една аматьорска продукция на ниво творческа самодейност. Тъпи и недомислени игри, агресивно лансиране на хазарт, фаворити, които се задържат единствено благодарение на връзки с продуцентите и близките им… Започвам да се чудя има ли смисъл да гледам нататък. Единствената причина все още да гледам е, че имам нужда от нещо глупаво и плоско да си отпускам нервите вечерно време, но напоследък по-скоро се напрягам от нормализирането на простотията и лошия пример, който се дава на зрителите, а те в една голяма част са под 18 и тепърва си изграждат характер. Започвам да си мисля, че ще е по-добре да си пусна някое реалити в Нетфликс, защото примерно нещо от сорта на Is It Cake? или Sexy Beasts е малко вероятно да те напрегне, за разлика от българските продукции, които имам чувството, че целят просто печалба на всяка цена, без значение до какво може да доведе това като дългосрочни последствия. Не се замисляме, но децата, които растат с тези примери, един ден стават възрастни и продават наркотици, правят катастрофи, съсипват средата около себе си и това неминуемо рефлектира и върху нашия живот. Не съм тип морализатор и не смятам, че всяко нещо трябва да се прави с мисъл за децата, особено ако не е насочено към деца, но в случая всички знаем от каква аудитория основно се гледа това и следва да се вземе под внимание и от продуцентите.

# 697
Малко съм потресена от поведението на Краси в края на епизода. Още в предните се усещаше, че му е много накърнено егото, че не го били сложили в списъка си. Чудо голямо. Сега малко като пийна, съблича се гол, ближе крака на Божидара и всичко това непоискано. Видях един коментар по-горе, осъждащ Лина, че се хилела и нямала срам. В конкретната ситуация аз честно казано нямаше да знам как да реагирам. За да излезе от джакузито, тя трябваше да мине покрай него, гол, което потенциално е по-зле със сигурност. Това ти си е harassment за мен. Краси да приеме, че не всяка жена му се кефи и поведението му е жалко.

# 698
  • София
Моето мнение беше , но нещо явно не съм се изразила правилно. Стана ми супер неприятно и КРИНДЖ - както те казват от цялата сутиация. Факт е ,че се хихи -каше Цветелинка , но Краси много гнусно, ехцибиционистично и противно държание имаше.

# 699
Йоана не бих казала, че има кой знае какъв самоконтрол или да е толкова над нещата. Напротив, опитва се да изгради имидж на сериозна , улегнала дама , за да се класира пред спонсорите. И вече и става много трудно да се прикрива и затова иска да си ходи. А Божидара така влиза във филма за да я дразни и изкара фалшивото наяве .. не че е цвете, но при нея има голяма доза преиграване с цел другите да загубят контрол

# 700
Моето мнение беше , но нещо явно не съм се изразила правилно. Стана ми супер неприятно и КРИНДЖ - както те казват от цялата сутиация. Факт е ,че се хихи -каше Цветелинка , но Краси много гнусно, ехцибиционистично и противно държание имаше.

Хихика се, но от нерви, не от положителни емоции.

Наистина много гнусно поведение от страна на Краси. Той, умишлено или не, я поставя в капан и я принуждава да го гледа/слуша/да е в присъствието му. Тя няма как лесно просто да стане и да си тръгне без да мине покрай него и да рискува нещата да ескалират. Вярно е, че има камери, но Краси това може и да не го спре, имайки предвид в каква професия се изявява.

Аз не разбирам и каква му беше идеята с това изпълнение. Нали гледаха негов клип няколко епизода назад. Нищо ново не й е показал. Ако това беше нещото, което ще я възбуди и привлече, още след гледането на клипа щяха да са се случили нещата. Човек понякога просто трябва да приеме, че няма привличане и толкова. Излага се с това поведение на разгонен нерез. За мен трябва да ги гонят от предаването за такива неща, защото има разлика между сеир и откровен тормоз.

# 701
Лина, като говореше с приятелят си, направи ли ви впечатление как каза нещо от типа на: ‘видяха ме такава каквато съм навън’ (визирайки избухливостта).

Доста добро напомняне, че масово няма смисъл да се спори кой на коя страна е спрямо участниците по риалититата. Масово слагат маски, като просто някои са по-издръжливи психически от други.

# 702
  • София
Май май има онлифенс Лина, вероятно е разкрепостена ,но поведението на Краси отново казвам - /повръщащо човече, което вече не намирам /

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ - има снимки на Лина без дрехи

https://betatest.bgdnes.bg/18-plyus/article/15437436
https://betatest.bgdnes.bg/18-plyus/article/6602221

# 703
Май май има онлифенс Лина, вероятно е разкрепостена ,но поведението на Краси отново казвам - /повръщащо човече, което вече не намирам /

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ - има снимки на Лина без дрехи

https://betatest.bgdnes.bg/18-plyus/article/15437436
https://betatest.bgdnes.bg/18-plyus/article/6602221

Мисля, че Лина в момента няма OnlyFans. Тя сама сподели (Биляна също го каза), че преди е участвала в еротични филми/сцени.

# 704
Може и да има в момента, но снимките във втората статия са от работата й в еротична телевизия, не са скорошни, отдавна циркулират. Има слухове и че преди години, още преди “Следвай ме”, е била camgirl.

Общи условия

Активация на акаунт