КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 52 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Аз не мисля, че Божана изкара Йоана мързелива, просто я предупреди, че в един момент може да се сблъска с реалността и да заболи повече. Всъщност тя много хареса това, че Йоана си осъзнава привилегията и не се прави, че не е нищо, нито че си измисля постижения как се е борила сама, както много хора правят.

# 31
Учудващо много ми допада Йоана.

# 32
  • София
Божана може и да не знае, че Йоана е на 20 години, тя не изглежда на толкова, оставя усещането за 25-6 години. Няма го детското излъчване, което много 20-годишни все още го имат. Разликата между Димана и Йоана е голяма, а имат само 2 години разлика.

Аз май съм от малцинството, на които все пак им е интересно предаването. Смешно е как се сърдеше Лина, ама то затова е тази игра, ако всички са над нещата, няма какво да я играят. След нея си затвърдих, че и Памеца е обидчив и честолюбив, не така невъздържано като Лина, а и понякога тези черти на характера са от помощ, ако са в лека форма.

Божидара е досадна, не разбирам игра ли е или наистина си е повярвала, че всички други са в черно, само тя е в бяло. Голяма работа, че Дени питала Виктор какво мисли, тя си е от директните хора, които обичат ситуациите да са изяснени. Не е като да му е говорила да не бъде с Дари.

Алпер ми е симпатичен, забавни са с Краси и Васето, аман от ревове, добре, че има и други за цвят. Малко ме изненада, че някой го посочи като най-интелигентен, ама то в Къщата критериите не са високи.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 10:38 от Niya-

# 33
Все си мислех, че ще спрат да дават просене на цигари,  но ето че пак започнаха. Снощи в епизода Грозденка само като я видях как маха на камерата, си казах "айде пак просене на цигари" и тя точно това направи. Тези кадри защо не ни ги спестяват? Винаги ще има такива, но не е нужно и зрителите да виждаме едно и също всеки сезон, нонстоп просене на цигари.

И този Веселин доста нагло пресече останалите, които предложиха да изпълнят някаква задача срещу малко храна, печено пиле или от сорта, той каза "не, цигари".  И казва "вие си яжте, за нас цигари", ама чакай малко... и ти ядеш. И пушачите ядат, не само непушачите. С тази разлика, че като се поръчват повече цигари, това ощетява непушачите. Снощи Димана ли беше... искаше някакво барче, вафла, поне нещо, държат ги гладни. В същото време Веско изобщо не се съобразява, че НЕ Е САМ в тази къща и това от какво ще се лиши той не засяга само него или съквартиранта му пушач, а в случая и още доста непушачи. Грозденка  е същият несъобразителни егоист. Това и в Биг Брадър ме е изумявало. "Аз не искам храна, искам цигари",... не искаш ама... максимум 1 ден, все някога ще ядеш. Още на същия ден вечерта. Докато същите тези цигари подяждат общия бюджет за храна.  Като толкова има зависимост, тогава да не се записва в риалити, щом не може без цигари този Веселин. Същият индивид мълча в "Инфлуенсърски лагер", не можеше да му се чуе гласчето.

# 34
За мен Божидара си е автентична истеричка. Тази простотия трудно може да се изиграе.

Лина е тази, която е от друга планета. Грозденчето, колкото и да се прави на луда е здраво стъпила на земята.

Божана от позицията на завършила в Нидерландия някакъв маркетинг и реализирала се като реалити готвачка в БГ, дава акъл на Йоана SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied ?! Да ходи да се гръмне.

Трябва да скачат на един крак за дамски превръзки и тоалетна хартия ли?

# 35
  • София
Благодаря за новата тема, Дизи!

Женският каст в голямата си част наистина трябва да се следи внимателно, защото си е готов за обучение на кандидат психолози и психиатри. 😀

Божидара си е кукувица. Пак се тръшкаше, че не я разбирали и очерняли. Светът срещу Дари, епизод 123456789.
Аман вече. Писна ми от тези истерии и ревове.

Този среден пръст на Димана беше излишен. Показа незрялост.
Със сигурност щяха да им дадат превръзки, но понеже вдигнаха голям шум и решиха да направят някакво изпитание. Но това беше много тъпо решение от страна на продукцията. Не бива да се прави съдържание за подобни неща.

На играта със столовете и номерата (класическа биг брадърска игра) идеята е да се забавляваш и да си над нещата. Това към самите участници, но за нас зрителите ако всички са такива, то тази игра губи смисълът си.
Тук Лина се развихри и направи епизода, хаха. Но да, разбирам я за смелостта конкретно. Повечето мъже не търпят на болка, както жените. Жените имат и този специфичен майчин инстинкт, който дава голяма допълнителна сила. Но за да не приказвам общи приказки, видя се нагледно в онзи епизод с изкачването на стълбите. Големите мъжаги се покриха като мишки и едно 18 год. момиче тръгна да катери вместо тях. Но иначе те са много смели разбираш ли. Брат за брата.

Добре че Самеца не спечели играта. Много хитро седна на втория стол и се местеше само на първия от време на време, хаха. Андон го приемам за победител в изпитанието.

# 36
Лина е на 30-30 и няколко, много моля. Абсолютно неадекватно се държи за възрастта си, май не съм виждала друго толкоса лигаво, инфантилно, неприятно и неосъзнато същество с огромни претенции.

Йоана не ми допада много, но е съвсем нормално родителите да я издържат до тази възраст. Не е нормално зорлем да се бута да страда, защото други хора не да имали тази възможност. Ако си запази майндсета (конкретно за това), подкрепата на родителите ще й е от полза, а не някакъв чутовен сблъсък с реалността.

Аз продължавам да си харесвам Божидара. В крайна сметка тя поясни, че за нея (за мен също) първоначалните емоции и влюбването са едно и също и че Виктор й е станал симпатичен. Кой не е имал любов от пръв поглед и не се е зарибявал веднага?  В крайна сметка Виктор е много хубав, макар да е пълен льоло. Предполагам, че на живо е голямо въздействието на външния му вид.

Да, изключително много си преекспонира емоциите и поведението, но при положение, че пусна коментар за Луна и Кулагин, ясно е за какво го прави.

# 37
Благодаря за новата тема!

Гласувах за Лина, Димана, Божидара и Денислава

Лина ми е толкова неприятна, че на моменти чак плашеща. Какво беше това с микрофона не знам, слаби нерви и психични отклонения. И обидата по време на играта, няма смисъл от оправдание

Дари изгради образ много различен от социалните мрежи. Не мога да разбера всичко това игра ли е, не е ли. Че нали "лоша реклама няма". Така или иначе поведението и не е ок

Димана изобщо няма и какво толкова да коментирам за нея. Само ще кажа, че това със средните пръсти по време на скачането на един крак беше повече от тъпо и излишно

Денислава ме дразни заради високото си самочувствие. Аз лично не я харесвам особено нито като човек, нито на външен вид. Единственото, което уважавам е, че с майка и са се борили сами цял живот

До момента най-добро впечатление ми правят Илиян, Йоана и Алпер

Алпер е много симпатичен човек, а Илиян и Йоана се държат най-адекватно. Поредното доказателство да не съдим книгата по корицата

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 15:21 от Мохини

# 38
Илиян, не Йоан.

# 39
Извинявам се, Илиян

# 40
Лина е на 30-30 и няколко, много моля. Абсолютно неадекватно се държи за възрастта си, май не съм виждала друго толкоса лигаво, инфантилно, неприятно и неосъзнато същество с огромни претенции.

Йоана не ми допада много, но е съвсем нормално родителите да я издържат до тази възраст. Не е нормално зорлем да се бута да страда, защото други хора не да имали тази възможност. Ако си запази майндсета (конкретно за това), подкрепата на родителите ще й е от полза, а не някакъв чутовен сблъсък с реалността.

Аз продължавам да си харесвам Божидара. В крайна сметка тя поясни, че за нея (за мен също) първоначалните емоции и влюбването са едно и също и че Виктор й е станал симпатичен. Кой не е имал любов от пръв поглед и не се е зарибявал веднага?  В крайна сметка Виктор е много хубав, макар да е пълен льоло. Предполагам, че на живо е голямо въздействието на външния му вид.

Да, изключително много си преекспонира емоциите и поведението, но при положение, че пусна коментар за Луна и Кулагин, ясно е за какво го прави.

Не е лошо, но е също толкова инфантилно и лигаво , колкото описаното в първи абзац .

# 41
24 часа след пускането на анкетата: Топ 3 от антикласацията изглежда така:

Божидара - 21.5%
Лина - 14.7%,
Димана и Грозденка - 11.9%
(с равен брой гласове)

# 42
Това непрекъснато вмъкване на английски думи, че дори и фрази какво трябва да ни покаже?! Че са тооолкова добре с английския ли? Че не им идват думите на български ли?
Въпросът е риторичен. Но ми втърсва да слушам гайс, гайс, гайс... Имат се за модерни явно.
По-изкуствен плач, хленч от този на Божидара отдавна не бях чувала. Доста отблъскващо поведение, а за тези вътре най-вероятно и нетърпимо. Голяма драма, голямо нещо. За нищо. Ако действително има причина, представям си какви размери ще придобие.
Уж с претенции за силна жена, а всъщност лузърка, правеща се на жертва. Хем напада, хем жертва.
Апропо, някой има ли информация защо се е разделила с мъжа си.

А, да, и аз в общия хор. Другата не по-малко изкуствена персона ми е Лина. То бива фалш, бива, ама...

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 17:02 от curly sue

# 43
Не знам защо, но на мен Божидара ми е интересна с целия цирк, а Лина - противна. Нямам обяснение 🤣

# 44
Сега виждам, че от целия ми пост е излезнал само този цитат...

Гласувах за Божана, Димана, Божидара, Лина, Виктор, Влади. Може би и Денислава, не се сещам вече.
Досадник до Досадник.

Учудващо много ми допада Йоана.

И на мен, за разлика от ИГ образа ѝ и съдържанието, което публикува.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 17:28 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт