Августовски книжен клуб - 2025

• 2 797
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мерси за анкетата. Чела съм "Тайната на Димана" и останах възмутена от нея..., не мога да разбера хайп-а изобщо. "Кестеновият човек" човек е хубаво криминале, също съм го чела като излезе. Гласувах за "Затворникът". Имам молба, ако не я изберем, да споделите линк и към нея. Благодаря!

# 46
Благодаря за анкетата!

"Кестеновият човек" и аз съм чела. "Затворникът" е следващата подредена за слушане.

Петя, какво намерихте за възмутително в "Тайната на Димана? Може да кажете без спойлъри.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 16:13 от Cool_Cat

# 47
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И аз съм чела "кестеновият човек", даже си мисля, че точно в тази тема беше пуснат линкът, но може и да греша.
Ще гласувам по-късно.

# 48
  • Карлово
То и аз скоро го четох, хареса ми.  "Тайната на Димана" подкрепих.

# 49
  • София
...
Петя, какво намерихте за възмутително в "Тайната на Димана? Може да кажете без спойлъри.

Няма как без спойлери... Прочетете я и ще говорим Wink

# 50
Някой дали е успял да намери "Тайната на Димана"? MB нещо е сгънал и не мога да проверя там.
"Кестеновият човек" я има в рулит, ако не успеем с първия избор ще четем нея.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 21:25 от Inferiya

# 51
Оправи се МВ, но книгата я няма там. Намерих там Затворникът.

# 52
Пусни го тук или ми го прати аз да го пусна, ако ти го пратят Simple Smile
Аз се сдобих с "Tайната" благодарение на другарче, ще пусна темата утре Heart

# 53
Ето линк за Затворникът, валиден до 10.09.2025:

https://dox.abv.bg/download?id=e6967c3684

# 54
Аз да кажа, че прочетох книгата ( Затворникът ) на един дъх. Харесаха ми обратите, точно като си мислех, че краят е ясен още от средата на книгата, на финала се извъртя точно както обичам неочаквано.
Малко ми идват прекалено психопатски мотивите на героите накрая, но това си е много характерно за жанра Simple Smile

Чакам и тайната... Ако се намери линк

# 55
https://www.bg-mamma.com/?topic=1811867.new#new
Ей я Simple Smile Добавила съм останалите линкове от 2025та. Ако нещо е пропуснато или не работи - свирнете.
Ще оставя двете подгласнички и другия месец, след като се намират и имаха толкова желаещи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт