Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 386
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
Марсел е типичния Бай Ганьо, Ренета обича да й галят егото, но ще се разочарова като гледа сега с какъв се е хванала.

# 301
Гледах и този епизод.

Струва ми се че липсват слепи срещи или не ги излъчват.

Жал ми е за Джулия. Хем е хубава, млада, готина, възпитана, естествена. Ако я бяха видяли на живо мъжете щяха да се избият за нея. А сега....само някакви тотално потресаващи срещи с абсолютни селяндури. Първо Ники секса, после Марсельо. Май и с безработния е имала срещи, щото в преди епизоди мисля спомена че й допаднал някой който говори за енергии. Ама то добри партии практически няма там та....

Смешно е че Марио има две гривни. Но сред слепите и едноокия е цар. Смисъл да имаш елементарно възпитание и да може да завържеш две приказки от учтивост с всеки и ето го...с 2 гривни вече. Не е цвете и той,.но на фона на другите ергени е топа.
В предния сезон да получиш гривна от другия пол ти беше билета да останеш още в предаването. Тука тов че Марио вече има 2 нз какво ще значи.

Някой беше преразказал коментара на Надкаст и чак като прочетох осъзнах че повечето мъже са 30+. Ама потрес .... две приказки не могат да вържат. Ей така от възпитани дори.

Фалшивия подкаст с Чефо ми беше някак неловък за гледане. Но Ренета като се поотпусна повече ми харесва .

Сузи...много кофти вчера се разминаха със Стоян. Днес се видяха но той не я хареса. Явно по младички си пада...дърво е и той ни има някакво възпитание

Въобще мъжете които могат да покрият някакъв минимален, ама минимален стандарт за комуникация с хора по принцип са Марио, Стоян и Радо. Чефо не знам дали да го включвам. Ники модела го слагам неутрален ,.но поне не е селянин. Останалите са...... от трън та на глог хаха
И дори не коментираме външен вид, хобита, таланти, професии, или каквито и да било качесва...просто елементарна комуникация с хора....
Но събирането по двойки ще е интересно, понеже грам не изглежда да има съвместими. Стратегии ще има и сеири

# 302
Да, как забравих Ники манекена ще ѝ пасне на Джулка. Това ще са май моите фаворити. И Ванеса ми харесва, но с Марио твърдо - не.

# 303
Изгледах епизода и поведението на Марсел е скандално. Много груб мъж , не знам как е възможно, хем го дават по телевизията, повечето хора се сдържат от такива просташки изяви. Той явно си е лапнал по Ренета и си я чака, казал си е че или с нея или с никоя и край , другите ги унижава.  Честно казано , предишния епизод повече ми хареса, но и този ставаше.
Интересно следващия път , явно гласуването няма да е , както предишния сезон с гривни, ами пишат на някакви листове. Явно жена ще отпадне, Маги говореше в женски род, което е много тъпо, жените са по свестни от мъжете, но следващата седмица вероятно ще е мъж отпадналия.  Тоз Чефо си направи голяма реклама с този епизод, аз до сега не го знаех , а сега ще му гръмне според мен YouTube канала .
Стефан, май не харесва и двете жени , което е тъпо, явно има големи очаквания в главата си , някакви идеализирани жени.  Елена ми е твърде малка за него, на абсолютно различни етапи от живота си. Сузана ми изглежда умна и цивилизована жена, добре говори , знае какво иска,  но ако отпада жена утре , вероятно ще е тя.  Не мога да разбера , какво е искал Мишо да покаже или извади от тези мъже , според мен повечето няма да си пастнат с никоя от жените.

# 304
Къде ги намериха тези пръчове? Миналия сезон имаше симпатични мъже, дори младежът, дето набиваше пилешко е класи над тях.

Марсельо се впечатли от „лекарката“, защото в реала няма никакъв шанс образована жена да иска да има нещо общо с него.

# 305
Николай ми изглежда и той не особено заинтересован от женската част. Или е обвързан, или обратен според мен, не ми допадна особено.
Има нещо дразнещо в Ивелина, ама сигурно защото съм няколко годинки над нея, хи-хи.
Стоян мислех, че е мъж на място и ще се вземе с маминка, но все още има надежда.
Този Стефан ми е излишен.
Ванеса е симпатична.
Иначе и аз бърках Джули и Ели, но покрай бемката започнах да ги различавам. Много са красиви и двете, някой знае ли дали имат корекции?
Ивелина ми изглежда скрита лимонка.
Другите мъже не искам и да ги коментирам.
Общо взето ми харесва повече от първия сезон, въпреки че Ивка бейбе ме радваше много

# 306
  • София
Това момиче Елена сигурно ли е, че е на 25 години? Доста по-възрастна изглежда.
На мен ми изглежда на 20-22.

А на мен, точно обратното. На 30 +. Може би, защото и поведението ѝ е на кисела лелка.

Направо е тъжно поведението на мъжете. Те не могат да водят разговор, не знаят как да поддържат разговор. Дали с познат или непознат, няма значение. А не са на по 20 години. Добре, че не обсъдиха времето и жегата.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 08:00 от Аглея

# 307
Стоян е за мен бастун. Мълчи. Не може да води разговор..не знае как. Трудно връзва две приказки на кръст.
Не знам що го слагате към интелигентните Rolling Eyes

# 308
Стоян прекалено много си е повярвал. Иначе , лично според мен хваща окото, с хубава професия е , има си и самочувствие- даже в повечко. Със сигурност не страда от липса на женско внимание в реала, затова го и играе по-тежък. Само той и Марио стават за нещо от този каст , не случайно Сузана се отчая Simple Smile

# 309
Самочувствие..не ми изглежда да има. За мен е муден просто, мързи го да говори..то и като почне, не му се отдават приказките. Не умее да води разговор....
На срещата вчера мълча като пукал. добре че беше другият - Супер Марио...че да върви лафа.......

# 310
Само Марио и Стоян стават за нещо в този мъжки каст. Марсел има хубава глава, но съдържанието ѝ е отвратително.
Забравих Николай, добавям и него.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 09:32 от Clouded

# 311
Всеки път, когато видя и чуя тези мъже, с изключение на Марио, се радвам изключително много, че имам приятел и не ми се налага да общувам с мъже извън приятелския си кръг, но тук мисля, че за съжаление са представителна извадка. В тези няколко епизода се нагледах на подмятания, грозни изказвания и обидни квалификации, при това от мъже, които едва успяват да вържат две думи на кръст. Половината изглеждат потресаващо. Поне да бяха привлекателни като Виктор, за да кажеш, че може да не блестят с ум, но поне са хубави. Марсел направо цепи мрака и съм сигурна, че щом срещне своята Ренета с джуките, ще забрави колко го впечатли неговата „докторка“. Нали искаше „изкъпани от росата девици“ с професия и кариера. Това е абсолютна мизогиния в най-чист вид. На този етап Марио и Ники изглеждат единствените нормални. Стоян е много тегав, не може да води разговор, не и особено приятен като присъствие, но не ме и дразни, освен че често диша с отворена уста в кадрите, пък мен това ме отблъсква много. Момичетата пък са учудващо адекватни.

# 312
Марсел голяма излагация, страшен автогол.
И малкото симпатии, които имах към него изчезнаха, супер грубо и неуважително поведение към Джулия, която за своите скромни 22 години е адски интелигентна, прекрасна млада жена и видимо има много качества.
Надявам се Марсел да отпадне скоро, никакво уважение няма към жената като жена. Дори не можа и да се извини.

Ренета започва малко по малко става другия неприятен човек, твърде много самоизтъкване и самочувствие без особено какво да предложи.
За Марио, който е 30 годишен мъж да кажеш че е момченце, при положение че си по-малка от него? Криндж!

Радо в този епизод ми хареса, нямаше бисери.
Ники тенисиста много заблуден, смята че неговия ,,рап' и е харесал на Елена.
Дано цялото поведение му е някаква игра, това не може да е реално.
Много ме разочарова този човек, а го имах за лидер при мъжете.

Сузана е една от жените, които са дошли твърдо за любовта, имам опасения обаче че може и да и първата отпаднала.
Тя харесва Стоян, ама той нея очевидно не.
А той най-възрастен от мъжете, две приказки не може да каже на срещата му с Елена???
Все пак още ми е симпатичен, дано не ме разочарова повече.
И се надявам да се променят нещата и да се ориентира към Сузана - с нея много повече би си паснал от останалите момичета и навън също би им се получила връзката.

Срещата на Божин и Евгения ми дойде леко нелепа за първа такава.
И двамата са ми някакви странни, тя сто процента обаче ще се разочарова като го види на живо

Ивелина този епизод изненадващо или не, беше в по-добра светлина.
Дано се показва повече по тоя начин.
На срещата им обаче Ники отново не показва интерес към нея?
Вече почвам да си мисля че отпреди предаването се познават и може би е имало нещо в миналото, странно поведение от Ники.
Ванеса и Марио засега май са по-добре от повечето двойки и има вероятност и там за нещо истинско.
Марио до момента ми е твърдо фаворит изобщо от мъжете, повечето малко или много се изложиха, той видимо държи ниво.

Залагам за днешния епизод, че най-вероятно от жените Сузана ще е отпадналата, колкото и да не ми се иска.
Искам Ренета да е първа, но тя няма да отпадне толкова рано със сигурност.
От мъжете - Марсел да си ходи. Голямо разочарование, едва ли ще промени мнението ми за него след грозното му поведение спрямо Джулия.
А в началото ми беше от фаворитите.

# 313
Намирам точно отношението на Марсел за крайно обидно - не може да поценяваш човек на база възраст, а в същото време да величаеш друг на база професия. Малко като набедения за интелектуалец Евгени, само защото е пианист. Има много "докторки" дето най-много могат да те уморят без време. Елементарно е да си вадиш изводи и да моделираш цялото си отношение към даден човек само заради възрастта или професията му, с някои изключения, разбира се. А за да я впечатли Марсел, едва ли е най-ярката звезда в небето. 

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 09:42 от RoseofVersailles

# 314
Сега си върнах епизода. Тия момичета за “подкаста” защо ги слагаха под такъв ъгъл на стола, че целулитът им да е на преден план.
Марсельо сте го коментирали. Елена обаче също ми направи кофти впечатление, защото на два пъти се заяде съд Стоян - като го апострофира за интересите и заради въпроса за последната ѝ връзка. Може и да е права, но подходът ѝ беше кофти за мен.

Общи условия

Активация на акаунт