Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 440
  • 773
  •   1
Отговори
# 285
На мен епизодите ми идват кратки, тъкмо почне и свърши.
Марсельо е топ попадение. Joy
Интересно е че мъжете си набелязаха жени от слепите срещи, очаквах да е обратното.

# 286
  • България
Това момиче Елена сигурно ли е, че е на 25 години? Доста по-възрастна изглежда.
На мен ми изглежда на 20-22.

# 287
Георги,Константин,Теа,Арина и Ирена,Симеон и Йоан,Стилияна........следвашите бяха по двойки като първата отпаднала бяха Гош и Елена......,но може и да греша някъде в поредността.

# 288
Георги,Константин,Теа,Арина и Ирина,Симеон и Йоан,Стилияна........следвашите бяха по двойки като първата отпаднала бяха Гош и Елена......,но може и да греша някъде в поредността.
И кои са "следващите"? Има начин да се напишат заедно, трябва ми един вид като класация, от 16 до 1, в уикипедия обикновено така ги пишат риалититата, от победителя до последния (т.е. първия отпаднал).

# 289
  • София
Джулия и Сузана  изглеждат най в час, но още е много рано да се изявят. Марио много внимава и засега се държи що-годе на ниво.

# 290
Георги,Константин,Теа,Арина и Ирина,Симеон и Йоан,Стилияна........следвашите бяха по двойки като първата отпаднала бяха Гош и Елена......,но може и да греша някъде в поредността.
И кои са "следващите"? Има начин да се напишат заедно, трябва ми един вид като класация, от 16 до 1, в уикипедия обикновено така ги пишат риалититата, от победителя до последния (т.е. първия отпаднал).

Не знам дали ще помогна,но по спомен бяха така:
от 4-те финални двойки:
Гош/Елена
Ивайло/Николета
Симона/Николай
Ина
Йордан-победител
Обаче на финалът в залата се гласува Теа/Симеон да се борят с Николай/Симона и Йордан.
Дано да съм помогнала мъничко

# 291
На мен ми хареса епизода от днес. Като се има предвид, че бях решила вчера да не гледам повече. Все пак реших да дам шанс 😎🫣😃
Ами това е действителността в България в момента. За съжаление, може би🤔
Харесва ми това, че нещата се случват по доста оригинален начин.
Участниците са натурални.
Замисълът е добър. Ще видим дали ще се покрият очакванията.
Като се има предвид, че повечето предавания са вид социален експеримент, този ми се вижда доста добър.
Дори само за това, че почти всички участници са ходещи червени флагове.

# 292
  • София
Марсел си вкара страшен автогол. Изложи се. Дори и на шега не можеш да се държиш по този начин, а дори не съм сигурен, че се шегуваше, защото на синхроните беше сериозен. Излишно грубо, направо просташко поведение.
Ако не му се получат нещата с Д-р Куин е аут и то много скоро.
Аз по спомен карам, но според мен Ренета се е объркала с този Радо. Защото на сляпата среща, тя изобщо не го хареса. По-скоро беше заинтригувана от разговора с Марсел. Днес каза за Марио, че е момченце, а тя е дошла за мъж. Определено ще има нещо между Марсел и Ренета, то целият монтаж натам ни води.

Ники ''секса'' колко е заблуден не е истина. Вярва си, че докато пеел (ъъ, по-точно мънкаше под носа си), момичето (Елена) го харесало. А тя изобщо не разбра, че рапира. Беше яко криндж момент.

Самата Елена чета тук от няколко хора, че е обвързана. Дано не е така, но поведението и наистина навежда на такива мисли. Силно обрана и резервирана е спрямо мъжете.

Сузана много ми допада и се опасявам, че ще се разочарова много. Но всъщност нищо чудно утре да си тръгне. Може би наистина ще е по-добре за нея. Сега като чува как Стоян казва на синхрон, че липсва химия и не я харесва, сигурно не и е особено приятно.

Ивелина ми хареса днес.

Дотук срещите са греди отвсякъде. Ники покани Ивелина. Никакво внимание към нея. Сега Стоян покани Елена. Двамата се държаха така все едно нямат търпение това мъчение да свърши.
За Марио и Ванеса още ми е рано. Те са една идея по-добре, но и тях не ги виждам като двойка.

Жени масажистката колко ли ще се разочарова като види на живо Божин. Той пък не спря да говори за енергии и зодии. Класическа мъжка кифла.

Утре очаквам да си тръгнат двама. Един мъж и една жена.
Всяка седмица ако си тръгват по двама, то много бързо ще намалеят. Другите ще се мачнат (някои ще го играят стратегически, просто да добутат до финала) и интригата бързо ще изчезне. Дано не е така и да са измислили нещо по въпроса. Евентуално да дойдат нови участници. Но се съмнявам...

Но как точно ще стане 'изгонването' утре?
Може би всеки един мъже ще напише името на жена, която да остане. И обратното, жените да напишат същото за един мъж. И жената и мъжът, които не са написано да си тръгнат. Ама не, защото някоя жена или мъж могат да бъдат написано няколко пъти и повече от един човек от съответния пол да остане без глас.
Дано само жените не гонят жена, а мъжете да изгонят мъж. Това ще е абсурдно направо. В любовно предаване сме, а не в Сървайвър.

# 293
Много ми е неудобно да си призная, но Марселю , все още ми е някак симпатичн.  Обидчив е и малко разочарован, че не го забелязват и все пренебрегват. И той като Ивелина ? (уцелих ли и името) си вярва, че наживо ще печели пред сега вървежните

# 294
Избухлив, арогантен, прост и алкохолизиран- какво да му харесам на Марсел?

# 295
Много ми е неудобно да си призная, но Марселю , все още ми е някак симпатичн.  Обидчив е и малко разочарован, че не го забелязват и все пренебрегват. И той като Ивелина ? (уцелих ли и името) си вярва, че наживо ще печели пред сега вървежните
С право изпитваш неудобство😄 Ужасно първичен (алкохолик) и доста груб в отношението си към околните, никакъв такт към жените. Той не си хареса Ренета, а професията и, като чу, че е лекар и я прие за божество😃

# 296
Имам чувството, че работи в селският хоремаг и сега се държи с участниците както със селските си дружки. Не само към жените се държи кофти, като влезе последното момче в къщата Николай мисля се казва, пак ми направи впечатление грозното му поведение.

# 297
Е, планинският мачо като прочете статията за Д-р Куин и съвсем ще се омая от нея- за него е важно, че спасява човешки животи! Ама, пък, да видим, може като се срещнат на живо и тя да го вкара в правия път....Stuck Out Tongue Winking Eye Дано утре Джулка да се срещне с Освалдо и да си паснат...въпреки, че за нея и Елена може би само Чефо би им пасвал на първо четене, ама той май се захласна по Ивелина...те, между другото, не се ли познават като инфлуенсъри?...Жалко наистина, миналата година мъжете ми бяха по- симпатични...а жените тази година заслужават повече....

# 298
  • София
Дизи,
Не знам дали и Мишо може да ти помогне, защото някои отпадаха, но се връщаха. Как да коментираме цирка с Теа и Симеон? Отпадат по средата на сезона, но ги връщат на финала?
Не знам как ще ги подредиш просто.

Ето ти все пак реда на тръгналите си в сезон 1 (можеш да ми имаш пълно доверие, нямам грешки)
бтв: Няколко пъти отпадаха по двама човека в един епизод, за това номерацията е такава.

1. Арина (напуснала заради смърт в семейството) (после се върна, така че реално тя два пъти напусна, за това я слагам два пъти в класацията) --> по-скоро не може да е първа. Един вид Георги и Коцето ще са първи. Просто си оправи номерацията.
2. Коцето и Георги (останали без гривни)
4. Теа (дисквалифицирана / изгонена от продукцията)
5. Ирена и Арина (останали без гривни)
7. Йоан и Симеон (останали без гривни)
9. Стиляна (напуснала по собствено желание)
10. Елена и Гош (изгонени след гласуване от останалите участници)
12. Николета и Ивайло (отпадат на полуфинала)
-
Ами това е.

След това имахме финал в който Ина се отказа. Йордан остана сам. Симона и Ники останаха втори. Теа и Симеон бяха върнати на финала след гласуване от останалите участници, но след вота на публиката останаха последни.

Може би правилната подредба е:

14. Ина
15. Теа и Симеон (отново)
17. Ники и Симона
19. Йордан - победител

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 23:47 от Diavolo

# 299
Гледам днешния епизод и съм на срещата на Божин и Евгения JoyJoy казах ли ви ,че тия кринджавите са си един за друг JoyJoy

Много ми е кринджав Божин , Евгения също, някак по движенията и походката. Може би са си един за друг.

Този безработният Божин ли беше, направо ми е противен визуално. Не ми разбирам какво говори, не че казва нещо но е старшно дразнещ. А това че е безработен на 33… не червен флаг, ами бягам с 200. Работел върху себе си?! Ми кво ручаш бре?! Мама то оставя 20-30 лв на масата ли?!??

Общи условия

Активация на акаунт