Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 379
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
Сега си върнах епизода. Тия момичета за “подкаста” защо ги слагаха под такъв ъгъл на стола, че целулитът им да е на преден план.
Марсельо сте го коментирали. Елена обаче също ми направи кофти впечатление, защото на два пъти се заяде съд Стоян - като го апострофира за интересите и заради въпроса за последната ѝ връзка. Може и да е права, но подходът ѝ беше кофти за мен.
Може би защото съм по-близко до нейната възраст и ни липсва малко възпитание, знам ли, но мен също ме вади от кожа мъж, който е видимо по-голям и има самочувствие на улегнал, търсещ баланс мъж, а хънка и мънка като осмокласник и задава върпоси, които смятам, че всеки адекватен мъж минал 25 би трябвало да съобрази дали да ги задава в началото. Бих реагирала сходно. Един мъж ако не е адекватен - закъде с него? Докато каже едно изречение ще съм си станала да си ходя, даже може и да съм си вкъщи, докато го завърши.

# 316
И на мен ми дойде леко надменно това държание. Но пък явно му показа с това , че не са един за друг и да не си прави планове. Все пак може и нещо друго да са си говорили , просто дадоха само това , което изглеждаше , като заяждане.

Сега си върнах епизода. Тия момичета за “подкаста” защо ги слагаха под такъв ъгъл на стола, че целулитът им да е на преден план.
Марсельо сте го коментирали. Елена обаче също ми направи кофти впечатление, защото на два пъти се заяде съд Стоян - като го апострофира за интересите и заради въпроса за последната ѝ връзка. Може и да е права, но подходът ѝ беше кофти за мен.

# 317
Те са в малко извънредна ситуация и оборотите са по-бързи от живота навън. Та “правилата” са различни. А и за мен въпросът “Кога приключи последната ти връзка?” не е точно разговор за бившите.

Но да, ясно му показа, че няма да се получи. Нищо, че пред мъжете беше представено, че две жени де биели за него. Joy

# 318
Те са в малко извънредна ситуация и оборотите са по-бързи от живота навън. Та “правилата” са различни. А и за мен въпросът “Кога приключи последната ти връзка?” не е точно разговор за бившите.

Но да, ясно му показа, че няма да се получи. Нищо, че пред мъжете беше представено, че две жени де биели за него. Joy
Изказване, което показва единствено това, че Марио има изключителна ниска самооценка, за да го види по този начин. Не знам защо сме се докарали до такова положение адекватни, възпитани, културни хора да живеят с такова чувство за малоценност. На мен дори визуално Марио ми е по-симпатичен от не малка част от "мъжете" там.

# 319
  • София
Оставям на старана визията им и професиите.. Къде изчезна добротата в хората. Липсва ми милото и човешко държание.
Марсельо въобще няма да го коментирам, за мен това е една безподобна маймуна, дори вече  ми грознее предвид поведението му. Обаче Ренета как не се усеща, че щом един мъж се държи така с непознати момичета в един момент когато усети,че жената до него му е сигурна ще запачне и с нея да се държи така.. ама тя се възгордя, че нея чакал. Наивница.
Елена също ме разочарова. Добре де, не харесваш мъжа отсреща, но те е поканил и на една маса седите, покажи  възпитание и уважение като към човешко същество. Липсва ми жезнерадостност в жените, а това е най-привлекателно според мен..
Радо започна да ми прави добро впечатление, но ще видим.

# 320
Твърде често се коментира , като грешка на участник , ако заговори за бивши . Забелязвам ,че девойките добре са се посготвили на база предни риалитита и много внимават
 За бивши ни дума , сами се издържат , сакън да не са меркантилни , че и мъжа могат да поемат.
Отношението на мъжете , смешния разговор в оценки , ме кара искрено да се радвам , че не съм млада мома Grinning

# 321
  • България
Елена обаче също ми направи кофти впечатление, защото на два пъти се заяде съд Стоян - като го апострофира за интересите и заради въпроса за последната ѝ връзка. Може и да е права, но подходът ѝ беше кофти за мен.

Защото е досаден и тя се чуди как да му намекне, че не се интересува от него. Тя едва го диша. Той колкото по-бързо схване, че няма да ги бъде, по-добре. С това нейно поведение има риск той повече да се надъха да я сваля.

На Сузана й трябва готин и умен мъж.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 14:09 от Moderator (Nikol)

# 322
https://www.youtube.com/watch?v=Dq_spLgqyJs

Има коментар за каста.Толкова пошло,самонадеяно и самовлюбено създание като Мартин, рядко можеш да видиш и в реалния живот. Лъха на комплекси и злоба, не случайно силните и осъзнати жени го смачкват с едно изречение.

# 323
Джулия много ме впечатли с поведението си, държи се много зряло за годините си. Хареса ми колко твърда, пряма и учтива беше с Марсельо. Само не разбрах защо той беше агресивен с нея.
Марио ще е най-предпочитан от мъжете. Изглежда приятен, лек характер, дори да не го харесват като мъж, като приятел ще общуват с него жените.

# 324
  • гр.София
Според мен ,Марсел като се запознае с Джулия ще й се извини. Той е доста непоследователен- ту груб, ту показва чувствителност. Това с нищо не оправдава поведението му,де, огромен червен флаг е отвсякъде, жалко че най -мъжкар изглежда от всички.
Стоян и Елена ме разочароваха, бяха ми на положителния полюс, всеки поотделно, не като двойка.
Джулия си е правила устните,да се чудиш защо. Както и какво прави толкова младо момиче там.  Да се сдушат с Ники -модела , за да се задържат в предаването. Иначе,ги виждам само като приятелчета .

# 325
Марсел има нещо овенско в него. Проверих зодията козирог бил. Според мен това неговото поведение е в следствие на травма от отхвърляне, вероятно е израснал с баба си , вместо майка или само с един родител. Има големи емоционални дефицити. Противно на всички на мен ми е жал за него. Ще си остане вероятно сам иалкохолизиран..

С Николай сме учили в едно училище и в един випуск. Въобще не се сещам кой е , а познавам повечето съвипускници. И още нещо видях , че е част от популярна рап ъндърграунд група в града ни. Знам другото момче Адриан, ама за него даже не бях чувала. Тотално безличен е явно. Комплексиран доста, както се видя от дървения разговор с Елена. Притесни се да ѝ каже и на колко е , защото явно няма особен опит в общуването с жени.

# 326
Според мен ,Марсел като се запознае с Джулия ще й се извини. Той е доста непоследователен- ту груб, ту показва чувствителност. Това с нищо не оправдава поведението му,де, огромен червен флаг е отвсякъде, жалко че най -мъжкар изглежда от всички.
Стоян и Елена ме разочароваха, бяха ми на положителния полюс, всеки поотделно, не като двойка.
Джулия си е правила устните,да се чудиш защо. Както и какво прави толкова младо момиче там.  Да се сдушат с Ники -модела , за да се задържат в предаването. Иначе,ги виждам само като приятелчета .
Кое му е мъжкарското? Че иска да пие сладка ракия ли? Или защото живее в гората и бяга със сърните. Grinning

# 327
  • гр.София
RoseofVersailles, визуално, а и не се превзема. Въпрос на вкус,все пак.

# 328
Джулия много ме впечатли с поведението си, държи се много зряло за годините си. Хареса ми колко твърда, пряма и учтива беше с Марсельо. Само не разбрах защо той беше агресивен с нея.
Марио ще е най-предпочитан от мъжете. Изглежда приятен, лек характер, дори да не го харесват като мъж, като приятел ще общуват с него жените.
То от това по голяма обида няма , да приемат мъж само за приятел Kissing Heart

# 329
  • София

Кое му е мъжкарското? Че иска да пие сладка ракия ли? Или защото живее в гората и бяга със сърните. Grinning
Ха ха, това със сърните ме разсмя с глас. За мен един мъжкар трябва да е кавалер преди всичко.

Общи условия

Активация на акаунт